Gecen günlerde bir telefon konusmasi esnasinda kücük eltimle aramda gecen diyalogu sizinle paylasmak istiyorum...
Nasilsin iyimisinden sonra biraz havadan sudan konustuk, kaynimi sordum, nasil iyimi yeni actigi kahve nasil isliyor iyi gidiyormu isleri falan derken,
Iyi iste zavalim, ne yapsin kosturup duruyor, cok üzülüyorum ona gülsüm abla, ana yok basinda baba yok basinda, abileride hic ilgilenmiyor, birden müslüman oldular masallah kahveye ayak atmiyorlar dedi...benneyaptımki
Niye öyle düsünüyorsun, kahveye gitmiyor olabilirler ama telefonda olsun disarda olsun yine görüsüyorlar konusuyorlar, hem onlar abi kardes konusurlar konusmazlar seni beni ve ortanca eltimizi ilgilendirmez dedim.
Ehh kem küm, ya iste bende öylesine üzüldüm kocama sadece dedi...:tomato:
Kocan ne büyük abisine nede kücük abisine kahve alacagini söylemedi basti imzayi aldi, bu isler kolay degil güzelim dedim, biraz daha ordan burdan konustuktan sonra kapattik.
Lakin düsünmeden edemedim, bana inceden inceye sitem eden sizce kocasinada bak abilerin seni aramiyor sormuyor ilgilenmiyor diye fitne fesat sokmuyormudur?CADIARZU
Hic tasvip etmedigim bir olaydir bu, bir insani ailesine karsi doldurmak, ailesinden sogutmak!!:1no2:
Kaynimin bazi davranislari ve konusmalari artik cok daha netlik kazandi kafamda. Tabikide en büyük kabahat doldurusa gelendedir fakat bir laf bazen bir büyü yerini tutar derdi anneannem hep...galiba yine dogru söylemis.