- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
Abartan yok zaten arkadasim...sadece rahatsiz oldugum bir olayi paylasmak istedim!
Ayrica genelleme yapmamani tavsiye ederim!
Her ne kadarda sen inanmasanda eslerine aileleri hakkinda olumsuz konusmayan kadinlarda var...
Ben aralarinda hic bir tartisma olmadigi halde esi yüzünden ailesine rest cekeni bile gördüm, bu tür dolduruslar hafife alinmamali.
Bir insana 40 gün boyunca deli dersen 41 ci gün gercektende deli oldugna inanir...![]()
Canim ben seni her zaman severek okuyorum beni yanlis anlamani istemem konuyuda baska yöne cekmekde degil maksadim ama altini cizgiyle isaretledigin yazimi lutfen elini vicdanina koy ve söyle sen eltinle olan bu diyalogu esinle paylasmadinmi??( bu paylasmada bir doldurus) ama lutfen gercekci olalim benim demek istedigimde bu tur seylerdi hepimiz az cok birseyler konusup paylasiyoruz(dolduruyoruz) esimizle ben paylasmam canim sikilirsa kk yazarim rahatlarim dersen buna ben inanmam demek istedim :jeyyar:
genelemeyide neden yapiyorum cunku hepimiz kadiniz, hepimiz insaniz, her zaman takdir edilmeyi , begenilmeyi ve en iyi oldugumuzu esimizin bilmesini isteriz!!
bunu ben dusunuyorsam herkez dusunur, yok ben senin gibi degilim diyen arkadaslarada soruyorum, esiniz eltinizi yada ablasini yada annesini sizden daha zeki daha ustun daha basarili , becerikli oldugunu dusunmesine ne kadar tahamul edersiniz??Dolayisiyla kendimizi o kadinlardan ayriyere koymasi icin esimizi bir sekilde isleriz!! ister kabul edersiniz ister etmezsiniz ama bu bir gercek:roflol: