Gülsüm cüm bazi insanlara ne yaparsan yap yaranamassin...
Senin eltini tanimadigimi icin 2 secenek var
1. Eltin, lafini tartmadan konusan biri, temiz kalpli saf. duygularini, yanlis anlasirmiyim acaba diye düsünmeden söyleyen . belkide patavatsizin biri.
2. Aslinda sizi sevmeyen, ama seviyormus görünen. kocasi ona eger dertli bir aninda abilerine sitem ettiyse (hani abisi tarafindan cok sevilip simartildigi icin), eltinde bu firsati degerlendirip kocasini abilerine karsi fitneleyen biri. aralarini bozmak istiyor olabilir
Sen eltini kac senedir taniyorsun, kac senelik evlilerki
Bak misal benim yengem, yüzüme hep gülen ama arkamdan meger ne fitneler dedikodu ceviren biriymis.
bigün ona gittim, maddi durumlarinin iyi olmadigini söyledi, biz dertlesdik filan, napim ben diye benden fikir istedi, bende yardimci olmaya calisdim söyle böyle yap, yapin dedim...
aradan 1 saat gecti abim geldi, bana nasi bagiriyor, ben niye gelip bu konulari acip onun basini agirtmisim:1shok: kendisinin migreni vardir, sonra ben karimi hastanelere tasiyom filan dedi..
yav abi ben acmadim o konulari kendi acti dediysemde inandiramadim, artik nasil fitnelemisse:1shok:
artik ne abimle nede onla görüsmüyor konusmuyorum, onlarin hakkinda kimseyle konusmuyorum amaaa yengemin arkamdan söylediklerini duyuyorum ama hic aldiris etmiyorum lafi yetistirenle sadece gülüp geciyorum :roflol: ona en iyi cevap bu
beni herkese kötülüyor, yok ben pismisim(tasinirken koltuklarin altindan toz cikti diye) bosandigim icin sucluymusum daha neler neler bazilarida gercekden cok komik...
beni zaten taaa basindan hic sevmedi, kendini hep benimle kiyasladi bir yarisa girdi, ne alsam aynisindan alirdi, beni kötüledigi halde hep benim gibi olmak isterdi ( ne komik demi, insan kötüledigi biri gibi olmak istermiki, iyi insanlari örnek alirkaydirigubbakcemile3)
Gülsümcüm dikkatli olmakta fayda var, bence fazla samimi olma sen eltinle, böyleleri lafi kor ortaya sonra o lafi evirir cevirir, gülsüm dediye getirir
Bende basda yengem icin aman bosver cahil okumamis ondan ne dedigini bilmiyor diye düsünürken, meger abimle arami acmayi düsünüyormus, basardida sonunda bravo ona
ama üzülüyorummu? yooo umrumda deyil ben cekilirim kenari hic ugrasmam kendileri bilir
hatta gecende yegenimi cok özledim msn de görsem bari ,nekadar büyümüsdür kimbilir demis, ama avcunu yalar, görmek istiyorsa evime gelsin dedim

(oda sIkar birazsırnaşık şey)