Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Yarım saat tahammül edilebilir
Eşimi tek yollamazdım oraya
Bende yanında gider biraz takılır sonra tatilimi yapardım hem eşinizinde gönlü olmuş olur
Havadan sudan parkta karşılaştığınız biri gibi muhabbet edersiniz
Yarım saatten bir şey olmaz ama tabi siz bilirsiniz

İyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Bana normal gelmedi

Kız niye abartayım sanki söz konusu benim eltim, basbayağı kıskanmışsın işte eşin olumsuz yanlarını anlatmış diye de deliye dönmüşsün, eltin de belli ki oturaklı mesafeli bir bayan en baştan mesafesini koymuş, emin ol eltinin umrunda bile değildir, durduk yere aşağılık sendromuna girmişsin, boş yere bilenmişsin, eltinin sorunlarınızı bilmesinden bayağı rahatsız olmuşsun çünkü sen de biliyorsun ki evliliğiniz çokta iyi değil, eltinin de bunu bilmesi zoruna gitmiş...
Ayyy nefret küsmüşsun resmen paçoz yürü ordan dış kapımın önünden asıl kıskanç kim belli kocamla aram kötü olsa tatil tatil gezmem

Ayyy nefret küsmüşsun resmen paçoz yürü ordan dış kapımın önünden asıl kıskanç kim belli kocamla aram kötü olsa tatil tatil gezmem
Ay sen hangi mahallenin gülüsün böyle cennet mahallesi falan mı 😅 paçoz falan üsluba bak , asla dengim değilsin, yolda görsem selam vermem o derece 😅😅 bence eltin çok akıllı bir kadın , senle araya mesafe koyması çok iyi olmuş, ayrıca tatile gitmek bir marifet değil, her sene tatil tatil dolanan ben buna çok güldüm 🤣

Ay sen hangi mahallenin gülüsün böyle cennet mahallesi falan mı 😅 paçoz falan üsluba bak , asla dengim değilsin, yolda görsem selam vermem o derece 😅😅 bence eltin çok akıllı bir kadın , senle araya mesafe koyması çok iyi olmuş, ayrıca tatile gitmek bir marifet değil, her sene tatil tatil dolanan ben buna çok güldüm 🤣
Kenar mahalle gülüyüm ben çingeneyim kurban ol sen onlara madem dengin değilim ne sabahtan beri yazıyorsun git kitap falan oku yetersiz

Kenar mahalle gülüyüm ben çingeneyim kurban ol sen onlara madem dengin değilim ne sabahtan beri yazıyorsun git kitap falan oku yetersiz
Benim işim kitapla kalemle zaten orda sorun yok ama bu üslup ve kalite ile hayat çok zor olmalı senin için, her neyse...

Kim sizi niye kıskansın? Genelde sizin gibi olanlar evlenmeden önce tatil yüzü görmemiş oldukları için sonradan görme oluyorlar.

Mune Mune ayy yeter baydilar artık akşama kadar elti dedikodusu yapan kadınlar burda bana elti savunucusu oldular eltimde eltim modundalar kapatın konumu rahatlasinlar eltime karşı tek bisey söylemedim ne kıskançlıkligim kaldı ne eltimin benden kurtulduğu oysa sadece uzak durmak istemiştim pes konu nerelere gitti

Mis gibi eltiniz var ya, kadın hem mesafeli ama gerektiği yerde de sizi evinde ağırlamaya hazır.Eşlerinizin de belli ki birbirleriyle araları iyi.Bu 4 kişi içinde sizce sorunu kim çıkartıyor? Bir yemeğe, çay içmeye gitmek bu kadar zor olmamalı.
Tamammda nedenini belirttim bu konu nasl eltimi kıskandığıma geldi insan hayatında 1 kez gördüğü ve sonrasında görmek istemdidigi insanı niçin kıskanabilir akıl var mantık var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X