Gerçekten kullanmadığı bir şeyi aldıysa ayıp etmişMerhabalar herkese. Konu özet olarak şu şekilde. Ben birkaç yıl önce eltimden kullanmadiklari bir oyuncagi almistim. Kendileri yurt dışında. Daha sonra kısa süreli tatile geldikleri bir vakitte o oyuncagi alacaklarını söylediler. Kendileri yine yurt dışına gidecekler ama ailesinde kalacaklardi öncesinde. Birkac haftaligina. Benim cocugum da ister istemez o oyuncakla bağ kurmus durumdaydi. Oyuncak dedigim bisiklet tarzı bi araç. Neyse bi sekilde o aracı alip goturduler. Ben de buna cok bozuldum. Ve o onda birkac kelime söyledim. Oncesinde aramız çok iyiydi ve bu olaydan sonra asla konusmadik. 1 sene oldu. Kendisi baskalariyla konuştuğu zaman hicbir sey olmamis gibi davranıyor ama ben de bunu yapamıyorum. Anlayacağınız carşı karisik. Siz olsanız ne yaparsınız
size hibe etmemişler ,Merhabalar herkese. Konu özet olarak şu şekilde. Ben birkaç yıl önce eltimden kullanmadiklari bir oyuncagi almistim. Kendileri yurt dışında. Daha sonra kısa süreli tatile geldikleri bir vakitte o oyuncagi alacaklarını söylediler. Kendileri yine yurt dışına gidecekler ama ailesinde kalacaklardi öncesinde. Birkac haftaligina. Benim cocugum da ister istemez o oyuncakla bağ kurmus durumdaydi. Oyuncak dedigim bisiklet tarzı bi araç. Neyse bi sekilde o aracı alip goturduler. Ben de buna cok bozuldum. Ve o onda birkac kelime söyledim. Oncesinde aramız çok iyiydi ve bu olaydan sonra asla konusmadik. 1 sene oldu. Kendisi baskalariyla konuştuğu zaman hicbir sey olmamis gibi davranıyor ama ben de bunu yapamıyorum. Anlayacağınız carşı karisik. Siz olsanız ne yaparsınız
Gerçekten kullanmadığı bir şeyi aldıysa ayıp etmiş
Verdikleri şeyi gerdi mi aldılar? Ay asla konuşma bi haltlarına da el sürme.
O zaman kullanılmıyordu bahcede durdu bi süre. Hatta eskiciye verilecekti. Ve sonrasinda da bırakıp gittiler yurt dışına götürmediler götüremezlerdi
Yemem içmen ele minnet edeceğime çocuğuma oyuncağın aynısını alırım kimseye de kendi malına sahip çıktı diye gönül koymam bu kadar süre kullanmamıza müsade etti diye teşekkür ederim
Yorumlarınız icin teşekkürler. Fakat birkac hafta icin onu alıp gitmeleri sizce de kırıcı değil mi? Sonuçta cocuk onunla bi bağ kurmuş ve onu soracaksize hibe etmemişler ,
bi kaç yıldır demişsiniz hem de .
hem insanların eşyasını kullanıp , hem de küsmek ne alaka diyorum .
Kırıcı tabiki de siz daha güzelini alın evladınıza ondan da bir daha bir şey almayınYorumlarınız icin teşekkürler. Fakat birkac hafta icin onu alıp gitmeleri sizce de kırıcı değil mi? Sonuçta cocuk onunla bi bağ kurmuş ve onu soracak
Evet aldık zaten ama artık konu oyuncaktan da çıktı. 1 senelik ciddi bir küslüğe dönüştü. Zaman gectikce daha da kötü oldu elbette. Eski samimiyet yok oldu. Bu saatten sonra da aşılması zor sanirim.Kırıcı tabiki de siz daha güzelini alın evladınıza ondan da bir daha bir şey almayın
En baştan eltiniz yurtdısına dönerken size vermeyi uygun görmeyip sizin istemeniz tuhaf,belli ki gönüllü vermemiş.Neyse parası bi şekilde biriktirp alırım yani nedir.Bu kadar ezik olup başkasının size vermeyi uygun görmediği oyuncagı isteyecek kadar tamahkar olmayın ya,cok basit bi davranış üzgünüm.Şimdi yenisini alın asla mevzu haline bile getirmeden iletişiminize devam edin,bu da size ders olsun.Merhabalar herkese. Konu özet olarak şu şekilde. Ben birkaç yıl önce eltimden kullanmadiklari bir oyuncagi almistim. Kendileri yurt dışında. Daha sonra kısa süreli tatile geldikleri bir vakitte o oyuncagi alacaklarını söylediler. Kendileri yine yurt dışına gidecekler ama ailesinde kalacaklardi öncesinde. Birkac haftaligina. Benim cocugum da ister istemez o oyuncakla bağ kurmus durumdaydi. Oyuncak dedigim bisiklet tarzı bi araç. Neyse bi sekilde o aracı alip goturduler. Ben de buna cok bozuldum. Ve o onda birkac kelime söyledim. Oncesinde aramız çok iyiydi ve bu olaydan sonra asla konusmadik. 1 sene oldu. Kendisi baskalariyla konuştuğu zaman hicbir sey olmamis gibi davranıyor ama ben de bunu yapamıyorum. Anlayacağınız carşı karisik. Siz olsanız ne yaparsınız
Ben kızmasına çok hak verdim eltinin. Kendi ağzınızla size teklif edilmeyen muhtemelen pahalı da bir oyuncağı istemişsiniz. Emri vakiyle aldığınız oyuncağı Türkiyeye gelince birkaç haftada bizim çocuk kullansın demişler diye kötü söz söylemişsiniz. Çok terbiyesizce olmuş yaptığınız. Komple de istememişler geri. Özür dilediniz mi?Evet aldık zaten ama artık konu oyuncaktan da çıktı. 1 senelik ciddi bir küslüğe dönüştü. Zaman gectikce daha da kötü oldu elbette. Eski samimiyet yok oldu. Bu saatten sonra da aşılması zor sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?