Haksızsınız. Oyuncağı bir süreliğine bırakmışlar, alın sizin olsun dememişler. Çocuğunuza benzer bir oyuncak alabilirdiniz veya nereden aldılarsa para verip sipariş ettirebilirdiniz. Sizin olmayan bir eşya için neden küsüyorsunuz anlamadım.Merhabalar herkese. Konu özet olarak şu şekilde. Ben birkaç yıl önce eltimden kullanmadiklari bir oyuncagi almistim. Kendileri yurt dışında. Daha sonra kısa süreli tatile geldikleri bir vakitte o oyuncagi alacaklarını söylediler. Kendileri yine yurt dışına gidecekler ama ailesinde kalacaklardi öncesinde. Birkac haftaligina. Benim cocugum da ister istemez o oyuncakla bağ kurmus durumdaydi. Oyuncak dedigim bisiklet tarzı bi araç. Neyse bi sekilde o aracı alip goturduler. Ben de buna cok bozuldum. Ve o onda birkac kelime söyledim. Oncesinde aramız çok iyiydi ve bu olaydan sonra asla konusmadik. 1 sene oldu. Kendisi baskalariyla konuştuğu zaman hicbir sey olmamis gibi davranıyor ama ben de bunu yapamıyorum. Anlayacağınız carşı karisik. Siz olsanız ne yaparsınız
Yoo degil cunku o sizin cocugunuzun degil, Onlarin mali. cocugunuza da bir zahmet bu tur durumlara karsi ne yapmasi gerekecegini de siz ogretiverin.Yorumlarınız icin teşekkürler. Fakat birkac hafta icin onu alıp gitmeleri sizce de kırıcı değil mi? Sonuçta cocuk onunla bi bağ kurmuş ve onu soracak
Ben de onu dusundum. 300 liraya dandik oyuncak bile kalmadi. Bisiklet gibi bi sey asla olamaz. Ben de konuda scooter, akulu araba gibi bi sey dusundum ama 300 tl lik diyor. Hic inandirici degil.300 liralık bisiklet gibi oyuncak ne ya
Ben bir tek onu merak ettim
300 liraya kaldı mı öyle birşey
Milletin malına da böyle sahip çıkmazsın be..Az gurur..Ben olsam tenezül bile etmezdim tavrınız çok çirkin. Allah korusun sizin gibilerden…Bence izinsiz aldığınız için elti size dolmuş ve geri almış oyuncağı, üstüne laf sayıp kendinizi büsbütün bitirmişsiniz bir bisiklet alacak paranız da mı yok böyle kendinizi küçük düşürüyorsunuz hayret bir şey eltinizin yerinde olsam geri de vermezdim.Yorumlarınız icin teşekkürler. Fakat birkac hafta icin onu alıp gitmeleri sizce de kırıcı değil mi? Sonuçta cocuk onunla bi bağ kurmuş ve onu soracak
Tamam götüremedikleri için bırakmak zorunda kalmışlar.Siz istemişsiniz kullanın demişler döndüklerinde de bi kaç hafta kullanıp gene bırakacaklarmış bence haksızsınız baya yaOnlar vermedi ben isteyip aldım. Ama dedigim gibi onlar da birakip gittiler yurt disina götürme sanslari yoktu. Birkac hafta icin aldılar
Sizde biliyorsunuz ayıp yaptığınızı.Evet aldık zaten ama artık konu oyuncaktan da çıktı. 1 senelik ciddi bir küslüğe dönüştü. Zaman gectikce daha da kötü oldu elbette. Eski samimiyet yok oldu. Bu saatten sonra da aşılması zor sanirim.
300 liralık şey için mi bunca tantana?Siz anlamadiniz galiba kendileri de farkli bir sehirde birkac hafta kullanip birakip gidecekler. Oyuncak da bu arada 300 liralık basit bir sey. Her iki tarafin da durumu kötü degil. Benim icin sadece cocugun bağ kurmuş olmasi mesele idi. Terbiyesizce ne demek ayrıca. Bu nasil bir uslup. Lutfen saygıya davet ediyorum sizi.
çocuğa daha yenisini alır, küslüğü bırakır, yoluma devam ederim....Merhabalar herkese. Konu özet olarak şu şekilde. Ben birkaç yıl önce eltimden kullanmadiklari bir oyuncagi almistim. Kendileri yurt dışında. Daha sonra kısa süreli tatile geldikleri bir vakitte o oyuncagi alacaklarını söylediler. Kendileri yine yurt dışına gidecekler ama ailesinde kalacaklardi öncesinde. Birkac haftaligina. Benim cocugum da ister istemez o oyuncakla bağ kurmus durumdaydi. Oyuncak dedigim bisiklet tarzı bi araç. Neyse bi sekilde o aracı alip goturduler. Ben de buna cok bozuldum. Ve o onda birkac kelime söyledim. Oncesinde aramız çok iyiydi ve bu olaydan sonra asla konusmadik. 1 sene oldu. Kendisi baskalariyla konuştuğu zaman hicbir sey olmamis gibi davranıyor ama ben de bunu yapamıyorum. Anlayacağınız carşı karisik. Siz olsanız ne yaparsınız
E aynısını gidin alın birkaç hafta da olsa onların malı gönül koymanız saçma olmuş.Yorumlarınız icin teşekkürler. Fakat birkac hafta icin onu alıp gitmeleri sizce de kırıcı değil mi? Sonuçta cocuk onunla bi bağ kurmuş ve onu soracak
Ben de anlamadımBen de onu dusundum. 300 liraya dandik oyuncak bile kalmadi. Bisiklet gibi bi sey asla olamaz. Ben de konuda scooter, akulu araba gibi bi sey dusundum ama 300 tl lik diyor. Hic inandirici degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?