Eltimle küslük

Haksızsınız. Oyuncağı bir süreliğine bırakmışlar, alın sizin olsun dememişler. Çocuğunuza benzer bir oyuncak alabilirdiniz veya nereden aldılarsa para verip sipariş ettirebilirdiniz. Sizin olmayan bir eşya için neden küsüyorsunuz anlamadım.

Bisiklet gibi şey bisiklet büyük ihtimal. Tasiyamayacaklari için orada bırakmışlar. Siz de boş boş duracağına benim çocuğum kullansın diye uyanıklık yapmissiniz. Kalıcı olarak vermemişler isteyince mecbur hissetmisler. İnsanlar yurtdisindan gelince her seferinde yenisini mi alacak. Siz niye sahipleniyorsunuz başkasının eşyasını. Elti kesinlikle haklı. Bir de üzerine laf söylüyorsunuz.

Yorumlarınız icin teşekkürler. Fakat birkac hafta icin onu alıp gitmeleri sizce de kırıcı değil mi? Sonuçta cocuk onunla bi bağ kurmuş ve onu soracak
Yoo degil cunku o sizin cocugunuzun degil, Onlarin mali. cocugunuza da bir zahmet bu tur durumlara karsi ne yapmasi gerekecegini de siz ogretiverin.

300 liralık bisiklet gibi oyuncak ne ya
Ben bir tek onu merak ettim
300 liraya kaldı mı öyle birşey
Ben de onu dusundum. 300 liraya dandik oyuncak bile kalmadi. Bisiklet gibi bi sey asla olamaz. Ben de konuda scooter, akulu araba gibi bi sey dusundum ama 300 tl lik diyor. Hic inandirici degil.

Yorumlarınız icin teşekkürler. Fakat birkac hafta icin onu alıp gitmeleri sizce de kırıcı değil mi? Sonuçta cocuk onunla bi bağ kurmuş ve onu soracak
Milletin malına da böyle sahip çıkmazsın be..Az gurur..Ben olsam tenezül bile etmezdim tavrınız çok çirkin. Allah korusun sizin gibilerden…Bence izinsiz aldığınız için elti size dolmuş ve geri almış oyuncağı, üstüne laf sayıp kendinizi büsbütün bitirmişsiniz bir bisiklet alacak paranız da mı yok böyle kendinizi küçük düşürüyorsunuz hayret bir şey eltinizin yerinde olsam geri de vermezdim.

Onlar vermedi ben isteyip aldım. Ama dedigim gibi onlar da birakip gittiler yurt disina götürme sanslari yoktu. Birkac hafta icin aldılar
Tamam götüremedikleri için bırakmak zorunda kalmışlar.Siz istemişsiniz kullanın demişler döndüklerinde de bi kaç hafta kullanıp gene bırakacaklarmış bence haksızsınız baya ya

Evet aldık zaten ama artık konu oyuncaktan da çıktı. 1 senelik ciddi bir küslüğe dönüştü. Zaman gectikce daha da kötü oldu elbette. Eski samimiyet yok oldu. Bu saatten sonra da aşılması zor sanirim.
Sizde biliyorsunuz ayıp yaptığınızı.
Eskiye dönmesini bekliyorsunuz ama kaçtı o tren oyuncağı alırken masıl cümleler kurdunuz onu merak ettim

300 liralık şey için mi bunca tantana?

Elti alirken ne dedi de aldi?
Cocuk burdayken az oynasin diye mi?
Diyaloglari yazmamissiniz
Misal eltim bana dese cocuk burdayken oynasin az alalim da bende tamam tabi derim
Sonucta onlar gidince geri oynayacak cocugum diye dusunurum
Cocuguma da kuzenin cok sıkılmıs az oynasin diye biraz onda duracak derim ya da huysuz bir cocugum varsa tamire gitti derim
Oyuncagi almaya gucum varsa da o eskimisti yenisini alcaz sana derim gider alirim
Elti verecegi zamanda dursun orda canim biz yenisini aldik sagolun kullandik bunca zaman der gecerim
Madem 5bin tllik oyuncak degil yani neden mesele oldu gidin alin cocugunuza yenisini

çocuğa daha yenisini alır, küslüğü bırakır, yoluma devam ederim....

Belki de elti sizle küsmeye bahane arıyordu, o da oyuncak oldu? Belki farkında olmadığınız ama onu rahatsız eden başka durumlar da vardır?

Konu sahibi ciddi misiniz?
Kadın birkaç haftalığına "kendi malını" sizden "istediği?" için gönül mü koydunuz?

Hiç empati yapmak diye bir şey duydunuz mu? Hiç eltinizin olduğu yerden olaya baktınız mı?

Çocuğunuzun emanet mala bağlılık kurması sizce sizin hatanız mı yoksa eltinizin hatası mı?

Emanet malın canı burnundadır derler. Çocuk mala zarar verseydi yine küser miydiniz eltinize? Sizden öyle bir vibe aldım da?

Eltinizden özür dileyin.
Yüzde bin hatalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…