Eltimle küslük

Yorumlarınız icin teşekkürler. Fakat birkac hafta icin onu alıp gitmeleri sizce de kırıcı değil mi? Sonuçta cocuk onunla bi bağ kurmuş ve onu soracak
hanımefendi çocuğunuz bağ kurduysa alacaksınız o oyuncaktan
çocuğa bağ kurdurup nasıl olsa çocuğa acır istemezler diye plan yapmışsınız

herkes tost makinesini bile saç kurutmasını bile 2. elde satıyor.. kimse kimseye bedava bişey vermiyor

ben sizin gibi insanlara yüzsüz diyorum isteyenlere kusura bakmayın
heee çok ihtiyaç sahibiyseniz bişey diyemem yine

O istemeden geldiklerinde sizin vermeniz gerekirdi.Bende memlekette çocukların bazı oyuncaklarını bırakıyorum, biz yokken isteyen oynasın ama biz varken çocuklarımındır.ihtiyacım olmadığından bırakmıyorum, her seferinde taşıma yapmamak için bırakıyorum sonuçta.sizde onlar yokken kullanmışsınız verirken teşekkür bile etmek bir yana veryansın etmişsiniz.ben olsam bir daha çöpüme bile dokundurmam böyle yapan birini.

E onun olan oyuncak icin 300 liralik basit birşey deyip küçümseyeceginize, alsaydiniz cocugunuza, niye minnet ettiniz?
hem dönüşte birakacaklarmis da zaten, ortaligi karistiran daha cok siz olmuş gibisiniz, ayıp etmişsiniz.

Kadın geri alma şartıyla vermiş, haksızsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…