- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar daha önce de böyle bir konu açmıştım. Ama daha sonra kafaya takmak istemedim, belki de sorun bendedir diye üzerinde durmadım.
Ama şu son zamanlarda eltim bana bir değişik davranıyor. Kayınvalidemlere gidiyorum, onu da çağırıyor mesela kayınvalidem bana soğuk konuşuyor. Ben ondan 5 yaş kadar küçüğüm kendisi öğretmen, ben laborantım. Ben küçük olduğum için bazen bir şeyler söylüyorum yada soruyorum muhabbet açmaya çalışıyorum daha doğrusu. Ama o mesela iki üç kelimelik cevaplar veriyor. Kendisi öğretmen ve benden daha çok para kazanıyor haliyle ama o bunu bana karşı kullanıyor gibi. Ben özel bir gıda şirketinde çalışıyorum laboratuvarda, 2500 lira kadar maaşım var, eşim de 3 bin alıyor ve bu bize yetiyor ev kendimizin vs. Allah'a çok şükür hiç bişeyimiz de eksik değil yani, onlar neyse bizde o şekilde geçiniyoruz, tabi herkesin birikimi ayrıdır o ayrı. Geçen konu açıldı eşimin kuzenleri filan bizdeydi, herkes işte çok şükür geçiniyoruz falan diyor eltim ay valla ben şanslıyım şu whatsappa altın bilezik yapsalarda duruma onu koysam falan diyor, bana da bakıyor, bir göz göze geldik onu söylerken anlatamam nasıl sinirlendim. Maaşı benden iyi olmasına rağmen hani normalde benim komplekse girmem gerekirken o beni kıskanıyormuş gibi davranıyor. Benim evimin eşyası olsun o tür şeylerim ondan daha güzel. Zaten daha yeni döşendi evimiz, e eşyalarımda haliyle yeni. Ama bu benim suçum değil sonuçta. O öyle deyince sonra konu bana geldi, bende bizde kendi kendimize geçiniyoruz çok şükür, gösterişe gerek yok her şey ortada dedim. Sonrada keşke böyle demeseydim diye düşündüm ama demiş bulundum. Sadece bu da değil bir çok kez mesleğiyle , aldığı maaşla bana gösteriş yapmaya çalışıyor. Hadi onu geçtim, bana mı öyle geliyor acaba diye düşünücem ama kısa ve soğuk cevapları, ben mesela kayınvalidemleri oturmaya çağırdığımda mutlaka onları da çağırırım. Ayrı gayrı olmasın diye. O bizi pek çağırmaz. Arada sırada bile demiyorum çok nadirdir çağırmaları. Birazda havalı bir kız, Allah var yukarda güzel olmasına güzelde. Kendisi İzmirli ben Balıkesirliyim. Bir kaç kez kayınvalidemin yanında izmirin kızları güzeldir bende güzelim işte Cansu'dan daha güzelim demeye getirdi, kayınvalidemde güzellik öyle memleketle olmaz, güzellik insanın duruşundadır diye cevap verdi. Böyle hareketleri çok yani. Benim sizden beklediğim, bundan sonra ben ona nasıl davranmalıyım, nasıl yaklaşmalıyım, hareketlerim nasıl olmalı bu konuda fikir bekliyorum. Çok uzattım şimdiden teşekkürler :)[/QUOTEHİÇ takmayın onun dedikleriyke az daha muhabbet kurun ayy canım eltim falan diyin sen bilirisn sen tecrübelisin diye ona fikir falan danışın asil olun ki kayınvalideni yarıştıgınızı düşünmeden direk sizi el üstünde tutsun
Kafana takma oldugun gibi ol o seninlw ugraşırsa sen kayde alma catlasın.maaş yarıstırmak eşya yarıştırmak cok yanlis bence.Kızlar daha önce de böyle bir konu açmıştım. Ama daha sonra kafaya takmak istemedim, belki de sorun bendedir diye üzerinde durmadım.
Ama şu son zamanlarda eltim bana bir değişik davranıyor. Kayınvalidemlere gidiyorum, onu da çağırıyor mesela kayınvalidem bana soğuk konuşuyor. Ben ondan 5 yaş kadar küçüğüm kendisi öğretmen, ben laborantım. Ben küçük olduğum için bazen bir şeyler söylüyorum yada soruyorum muhabbet açmaya çalışıyorum daha doğrusu. Ama o mesela iki üç kelimelik cevaplar veriyor. Kendisi öğretmen ve benden daha çok para kazanıyor haliyle ama o bunu bana karşı kullanıyor gibi. Ben özel bir gıda şirketinde çalışıyorum laboratuvarda, 2500 lira kadar maaşım var, eşim de 3 bin alıyor ve bu bize yetiyor ev kendimizin vs. Allah'a çok şükür hiç bişeyimiz de eksik değil yani, onlar neyse bizde o şekilde geçiniyoruz, tabi herkesin birikimi ayrıdır o ayrı. Geçen konu açıldı eşimin kuzenleri filan bizdeydi, herkes işte çok şükür geçiniyoruz falan diyor eltim ay valla ben şanslıyım şu whatsappa altın bilezik yapsalarda duruma onu koysam falan diyor, bana da bakıyor, bir göz göze geldik onu söylerken anlatamam nasıl sinirlendim. Maaşı benden iyi olmasına rağmen hani normalde benim komplekse girmem gerekirken o beni kıskanıyormuş gibi davranıyor. Benim evimin eşyası olsun o tür şeylerim ondan daha güzel. Zaten daha yeni döşendi evimiz, e eşyalarımda haliyle yeni. Ama bu benim suçum değil sonuçta. O öyle deyince sonra konu bana geldi, bende bizde kendi kendimize geçiniyoruz çok şükür, gösterişe gerek yok her şey ortada dedim. Sonrada keşke böyle demeseydim diye düşündüm ama demiş bulundum. Sadece bu da değil bir çok kez mesleğiyle , aldığı maaşla bana gösteriş yapmaya çalışıyor. Hadi onu geçtim, bana mı öyle geliyor acaba diye düşünücem ama kısa ve soğuk cevapları, ben mesela kayınvalidemleri oturmaya çağırdığımda mutlaka onları da çağırırım. Ayrı gayrı olmasın diye. O bizi pek çağırmaz. Arada sırada bile demiyorum çok nadirdir çağırmaları. Birazda havalı bir kız, Allah var yukarda güzel olmasına güzelde. Kendisi İzmirli ben Balıkesirliyim. Bir kaç kez kayınvalidemin yanında izmirin kızları güzeldir bende güzelim işte Cansu'dan daha güzelim demeye getirdi, kayınvalidemde güzellik öyle memleketle olmaz, güzellik insanın duruşundadır diye cevap verdi. Böyle hareketleri çok yani. Benim sizden beklediğim, bundan sonra ben ona nasıl davranmalıyım, nasıl yaklaşmalıyım, hareketlerim nasıl olmalı bu konuda fikir bekliyorum. Çok uzattım şimdiden teşekkürler :)
Ogretmrnler yazin maas almiyor mu?Ya sen neden umursuyorsun ki bu kadar? Ben takıntı yaptığını da düşünmüyorum. Sadece yeni bir aileye girmişsin, herkesle iyi olmak istiyorsun. Yaşı büyük olduğu için de aranızda samimiyet olsun, dertleşilecek biri olsun istemişsin. Çok da masumane istekler.
Daha yeni evli olduğun için de o kadar fesatlanmamışsın. Daha yeni mobilyalarının, yeni hayatının tadını almaya çalışıyorsun.
Etlinin söyledikleri de bana hiç masumane gelmedi. Ne yani senden maaşı 500 lira fazla diye mi bu hava? Yazın o da yok, pırr yani.
Bence de samimi olma. O seninle samimi olmaya çalışsın.
AlıyorlarOgretmrnler yazin maas almiyor mu?
Ben de aliyorlar diye biliyorum ama alinti yaptigim bayan yazin o da yok demis anlamadigim icin sordumAlıyorlar
Ek ders ucreti alınmıyor maas tabiki aliniyor.Ben de aliyorlar diye biliyorum ama alinti yaptigim bayan yazin o da yok demis anlamadigim icin sordum
Sözleşmeli öğretmenlik yapanlar yazın maaş almıyor ama kadrolu olanlar alıyor.Ben de aliyorlar diye biliyorum ama alinti yaptigim bayan yazin o da yok demis anlamadigim icin sordum
Tesekkur ederim bilgi icinSözleşmeli öğretmenlik yapanlar yazın maaş almıyor ama kadrolu olanlar alıyor.
Evet alıntı yaptığınız kişi sanırım yanlış biliyor