Eltimle Yüzük Gerginliği

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
384
33
Hanımlar iyi akşamlar
İçim içimi yiyen bir durumla karşı karşıyayım ve gerginlikten uyuyamıyorum.
Öncelikle düğün yapmama konusunda ailelerimizi ikna ettik çok şükür, zor oldu ama başardık.
Bunun yerine ekimdeki nikahtan sonra bir akşam yemeği vereceğiz ve nişanlımında yıllık izne ayrılması sebebiyle uzun bir balayı yapacağız.
Şimdi haliyle kendi ailem de onun ailesi de nasılsa düğün yapmıyoruz bari bunları bu şekilde şunu şöyle yapalım diye üstümüze daha çok düşer oldular.
Kayınvalidem geçen hafta kuyumcuya benim için bilezik bakmaya gitmiş fakat ben çok takı takmadığım için kararsız kalmış, fotoğraflayıp bana gösterdi hangisini takarsın senin zevkini bilemedim diye. Bende annecim benim için farketmez almanıza bile gerek yok ben yüzüğüm dışında istesemde kullanamam dedim, o da tamam dedi.
Dün akşamda bize ailecek oturmaya geldiler, bende kahve yaparken kv geldi eşime de bana da oldukça özel işçilik bir çift yüzük yaptırmış, nasılsa yüzük kullanacaksınız ikinizde bir elinizde alyanslarınız diğerinde bunlar bizim hatıramız olsun takarsınız diye.
Ben teşekkür falan ederken eltim geldi mutfağa, ne oldu diyerek girdi. Yüzükleri görünce aman ne kıymetli gelininiz var bana zamanında 12 burma bilezikle bir altın kemeri çok görmüştünüz demesin mi?
İnanın kv in o anki yüzünün şeklini hayatım boyunca unutamayacağım kadın o kadar üzüldü ve kırıldı ki ben utandım. Kv ler onları tanıdığım kadarıyla durumları gerçekten iyi ve oğulları ve kızlarının mutluluğu için her şeyi yapacak insanlar ve parayı resmen akıtan insanlar.
Ben olayı anlatmama rağmen kv haliyle zoruna gitmiş kp anlatmış olanı biteni sonra nişanlım beni aradı.
Nişanlımla bu konuyu konuştuğumuzda da bana açık açık abime saygısızlık olacağını düşünsen bile sakın yengeme kendini ezdirme dedi, biri sana doğrudan ya da dolaylı yoldan seni kıracak bir şey söyleyecek olduğunda da karşısında beni bulur dedi.
Kendimi bir anda suçlu hissettim hanımlar. Sorumlu hissettim bu durumdan.
Anlatıp rahatlamak istedim, çok rahatsız oldum gerçekten. Bu tarz takı mevzuları evin içinde kendi ailemde de dönerken rahatsız oluyorum, alsanız da almasanız da farketmez diyip geçiştiriyordum ama özellikle onun ailesinde böyle bir gerginlik yaşanması tahminimden daha çok rahatsız etti beni.

Senin kendini suçu hissetmen için bi neden yok..
Demekki yenge hanım böyle şeyler görmemiş ve kırılmış söylemiş kendince haklı bence.
Nişanlınızda sizin yanınızda zaten sizi rahatsız edecwk birşey yok,
Kv ve eltinin arasındaki sorun o.

siz bence iyi niyetli olmaya devam edin hatta saf olun. eltiyi boşverin. eşiniz ve aileniz üstünüze titriyor ne de olsa. girmeyin olaylara karışmayın.

12 altın bilezik ve kemeerle yüzüğü kiyaslayan insan herşeyi beklerim ben çok sıkı sıkı olmayın gerek yok çok iyi idare etmissiiz onların problemi hatta eltinin kıskançlığı

Sizin adiniza
Sizin adininiza cok iyi olmus, eltinizin nasil bir kisilikte oldugunu bastan gormussunuz. Ayrica sizin kendinizi kotu hissetmenize gerek yok ,terbiyesizligi eltiniz yapmis, birakin o dusunsun ,siz rahat olun.

Cidden de altın bileşiğin takı olarak kullanıldığını mı düşünüyorsunuzbende düğünde takılan altınların hiçbirini takı olarak kullanmadım ama yeri geldi birikim amacı ile kullandım. Özel işçilik yüzük maddi kriz zamanı eşinizin nakite ihtiyacı olduğunda sizi kurtarmaz. Hayret sizi böyle düşündüren nedir merak ettim açıkçası

Bir yüzüğe karşı 12 bilezik ve altın kemeri bir tutan elti matematiğini sevsinler onun.sen neden suçlu hissedesin zaten herkes herşeyin farkındaki nişanlın arayıp senin arkanda durmuş

Bana kalırsa nisanlin,ektim orada o lafı ettiğinde cevabını keşke verseydin demek istemiş.neyse hadi saygili gelinsin belki bizden cekindin,bundan sonra çekinme eltin patavatsızlik ettiğinde altta kalmaki düşsün demiş

klasik elti davranışı.
kıskanmış.
umursama, keyfine bak.

12 Burma bilezik ve altın kemer mi daha pahalıymış yoksa bir çift Yüzük mü ?

Herseye tamam demişsiniz çok ılımlı birine benziyorsunuz ama hep böyle olmayın yoksa ilerde ezmeye çalışırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…