• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle Yüzük Gerginliği

Sen de dert mi arıyorsun kendine? Bırak elti kişisi kendi terbiyesizliginde yaşasın.
Siz de onu tamam bunu tamam diyeceginize isteyen istediğini taksin bozdurursunuz. En nefret ettiğim ben bilezik takmam onu bunu takmam diyen gelinler

Eltin kendi kalitesini hemen belli etmis malesef..kv nize soyleyecekse bile baska zaman basbasayken soyleseydi..siz müyevazi birisiniz masallah .kv de òyle ..takmayin cokta samimi olmayin..

Sen de kayınvaliden de bana göre gönlü yüce insanlarsınız!

Bir yüzükle ,12 burma bilezik ve altın kemeri kıyaslayan kişi de sıkıntı vardır bana göre.
Hiç kafana takma. Olaya da dahil olma.
gizz soyle yuzuk 100 bin dolarlik miydi

Sen de kayınvaliden de bana göre gönlü yüce insanlarsınız!

Bir yüzükle ,12 burma bilezik ve altın kemeri kıyaslayan kişi de sıkıntı vardır bana göre.
Hiç kafana takma. Olaya da dahil olma.
Yüzük var yüzükçük var!
Öyle yüzük vardırki nice altın kemerler değerindedir

Siz de pek nazenin durmayin yahu
O bilezikler sangir sungur plazalarda takilmiyor zaten
Yatirim icin kullaniliyor :)
Eltinin kafasi baska calisiyo da ayri

o bilezikleri yatırım amaçlı niye kabul etmedin diyenler; konu sahibi istemiyodur, ihtiyacı yoktur. gözü toktur. istememiş işte. konu o değil ki.
herkesin maddi durumu, beklentileri fln aynı değil. vah niye kabul etmedin demeyin

Valla düğün konusunda en en mantıklısı. Keşke bende zamanında böyle yapsaydım. Saçma sapan adetler.

Bu sizin sorununuz degil iciniz rahat olsun. Eltiniz ve esinizin ailesi arasinda olan bir durum. Eltinizi biraz hadsiz buldum.

Sen de dert mi arıyorsun kendine? Bırak elti kişisi kendi terbiyesizliginde yaşasın.
Siz de onu tamam bunu tamam diyeceginize isteyen istediğini taksin bozdurursunuz. En nefret ettiğim ben bilezik takmam onu bunu takmam diyen gelinler
Hay masallah kotu yorumlari yazmak isteyen uyeciklerde gelmis.. herkes istedigini takmakta ozgur. Nefrrt edilcek bi gelinde goremedim ben..

Eltın ıcın hayat cok zor olmalı... Bır yuzuk neredeeeee 12 burma bılezık altın kemer neredeee ınsan kıyaslarken utanır.

Altin kemer mi? Ilk defa burada duydum ve gordugum kadariyla epey de pahali. Canim KK ufkumu genisletmeye devam ediyor. Olur da bir gun evlenirsem birkac tane isteyecegim bundan. Eee, adetten hani! :KK59:

Ben yüzükle burmanın saçma kıyaslamasına girmiyorum bile...

Yeni gelinsin, ister istemez ben mi sebep oldum diye sıkmışsındır canını, ama gönlünü ferah tut. Böylesi insanları her zaman göreceğiz hayatlarımızda. O yüzden çok takılma. Onların geçmişteki münasebetlerini de bilemeyiz net olarak. O yüzden oraya da çok takılmayın. Kendinizi de suçlu görmeyin.

Back
X