Eltimmmm!!!

mervem12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
92
41
38
Merhaba arkadaşlar
Dün akşamdandır kendimi yiyip bitirdim meseleyi sizede anlatayım bana bir yol gösterin. 8 aydır nişanlıyım nişanlandığım gündendir nişanlımım ailesi pek arayıp sormaz beni kaynanam daha doğrusu pek sevmez beni nedenini de bilmiyorum bugüne kadar o kadar olaylar oldu kalbimi çok kötü kırdılar yine de saygıda kusur etmedim.Bir eltim var benimle alıp veremediği ne anlamadığım.Eltim dün doğum yapmış akşam iş çıkışı nişanlım söyledi iki gündür çok kötü belim tutulmuş işten izinde alamadım çok kötüydüm.Nişanlım sen hastasın gelme istersen akşam telefon açarsın dedi ben gidip görür gelirim tamam dedim eve geldim telefon açtım eltime kaynanam çıktı sordum gözünüz aydın dedim tabi kaynanamın konuşmak istemediği o kadar belliydi ki bende uzatmadım eltim ordaysa ver birde onunla konuşayım dedim yatıyor şuan konuşamaz dedi bende tamam uyanınca tekrar ararım dedim kapattım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım bu sefer eltimin annesi telefona çıktı sordum kendisini eltim ordaysa onunla da konuşmak istiyorum dedim annesi bana eltin edemiyor konuşsun dedi ben ona söylerim aradığını bende arkadan sesi geliyor konuşabiliyor dedim kapattım telefonu. Bundan sonra nasıl davranayım tenezzül edip telefonuma bile cevap vermedi...

İşte ikinci defa aradığım için kendimi yiyip bitiriyorum
Yok onda iyi yapmissin bu defa da aramasan emin ol suclu yine sen olurdun ama eltin hakkiini doldurmus bence rahat ol nisanlina da soyle 2 kez aradim diye emin ol nisanlin ziyarete gittiginde eltine iletir ve ben olsam bi kez daha da aramazdim herseyin bi sınırı var

Arada çok olaylar geçti demişsin.
Daha evlenmeden ne olaylar yaşadınız ki bu kadar yıprandınız?
sorunlar ve hatalar iki taraflıdır. Mutlaka onlar da sana kırgınlar.
Kırgınlık ve soğukluk durumlarında normal valla böyle şeyler.
Sonuçta kendi ablan olsaydı doğuran belin melin dinlemez giderdin evine.
İşe gittiğine göre, oraya da giderdin isteseydin..

Aman siz de arayıp sormayın ki kendilerini nimetten sanmasınlar. İnsanlara iyilik, iyi geçinmek batıyor resmen.

Arada çok olaylar geçti demişsin.
Daha evlenmeden ne olaylar yaşadınız ki bu kadar yıprandınız?
sorunlar ve hatalar iki taraflıdır. Mutlaka onlar da sana kırgınlar.
Kırgınlık ve soğukluk durumlarında normal valla böyle şeyler.
Sonuçta kendi ablan olsaydı doğuran belin melin dinlemez giderdin evine.
İşe gittiğine göre, oraya da giderdin isteseydin..

Peki sizi hiç arayıp sormayan değer vermeyen birini görmeye gider miydniz

Yok onda iyi yapmissin bu defa da aramasan emin ol suclu yine sen olurdun ama eltin hakkiini doldurmus bence rahat ol nisanlina da soyle 2 kez aradim diye emin ol nisanlin ziyarete gittiginde eltine iletir ve ben olsam bi kez daha da aramazdim herseyin bi sınırı var

Nişanlım ziyarete gittikten sonra ben aradım 2 defa

Yedi yabancıya doğum yapınca gidiliyor. Gitmemeniz yanlış olmuş.

Ben dün eşimin iş arkadaşının eşini görmeye gittim ki şimdiye dek karşılaştığımız biri değildi.

İster görgü kuralı deyin, ister gelenek görenek bunlar yapılması gereken şeyler.

Rahatsız olmanız on dakika hastanede durmanıza engel değildi sanırım.

8 ay nişanlılıkta nasıl çok olay geçti anlamadım
Siz de bir alemsiniz, gözünüz aydın demeniz yeterli niye hırs yaptınız
Ben olsam ikinciye aramam, hadi aradım sesini duysam da 'duydum' diye hesap sormam konuşmazsa konuşmasın yani.

Peki sizi hiç arayıp sormayan değer vermeyen birini görmeye gider miydniz
Ya şimdi bunlar karşılıklı.
Onlar sana vurdu sen sağa vurunca solu mu uzattın sanki.
Olaylar olup birbirinizi kırdıktan sonra sen yine saygı göstersen ne olacak ki?
Saygı göstermek deidğin de şu arama falan olsa gerek. Ben de geçtim bu yollardan emin ol ve senden en az 10 yaş büyüğümdür. Yani bu tür blöfler çok gereksiz ve yemez kimse. Gitmek istemeidğin için gitmediğini itiraf edersen bence daha kolay aşarsın bunları.

Yedi yabancıya doğum yapınca gidiliyor. Gitmemeniz yanlış olmuş.

Ben dün eşimin iş arkadaşının eşini görmeye gittim ki şimdiye dek karşılaştığımız biri değildi.

İster görgü kuralı deyin, ister gelenek görenek bunlar yapılması gereken şeyler.

Rahatsız olmanız on dakika hastanede durmanıza engel değildi sanırım.
İyileşince de gidilir
Bence gidesi yokmuş
Ama gitmiyosun önemsemiyosun madem nasıl telefonuma çıkmaz gibisinden 'sesini duyuyorum konuşuyo' deme, gözünüz aydın de kapat
İnsanlar bi garip, huzursuzlukta sadece karşı tarafın payı varmış gibi anlatmaya bayılıyorlar

Merhaba arkadaşlar
Dün akşamdandır kendimi yiyip bitirdim meseleyi sizede anlatayım bana bir yol gösterin. 8 aydır nişanlıyım nişanlandığım gündendir nişanlımım ailesi pek arayıp sormaz beni kaynanam daha doğrusu pek sevmez beni nedenini de bilmiyorum bugüne kadar o kadar olaylar oldu kalbimi çok kötü kırdılar yine de saygıda kusur etmedim.Bir eltim var benimle alıp veremediği ne anlamadığım.Eltim dün doğum yapmış akşam iş çıkışı nişanlım söyledi iki gündür çok kötü belim tutulmuş işten izinde alamadım çok kötüydüm.Nişanlım sen hastasın gelme istersen akşam telefon açarsın dedi ben gidip görür gelirim tamam dedim eve geldim telefon açtım eltime kaynanam çıktı sordum gözünüz aydın dedim tabi kaynanamın konuşmak istemediği o kadar belliydi ki bende uzatmadım eltim ordaysa ver birde onunla konuşayım dedim yatıyor şuan konuşamaz dedi bende tamam uyanınca tekrar ararım dedim kapattım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım bu sefer eltimin annesi telefona çıktı sordum kendisini eltim ordaysa onunla da konuşmak istiyorum dedim annesi bana eltin edemiyor konuşsun dedi ben ona söylerim aradığını bende arkadan sesi geliyor konuşabiliyor dedim kapattım telefonu. Bundan sonra nasıl davranayım tenezzül edip telefonuma bile cevap vermedi...

Nişanlıma söyledim iki defa telefon açtım eltim konuşamıyormuş ondan telefona bakmadı dedim sinirden kafayı yedi bir daha sakın arama dedi

kolay kolay bdv de yorum yapmam.ama konu dikkatimi çekti..
bu kadar üzülmeye değermi Allah aşkına...
herkes ederi kadar.
çıkmadı telefona bir daha ne arar nede sorarsınız.
gün gelirse sitem ederse iki kez aradım tele çıkmadın bende hastaydım bilmeden etmeden benı
yargıladın der tokat gibi hatasını yüzüne vurursun.
amannnn ekmeğini aşını omu veriyor hiç üzülme canım..

Back
X