Eltimmmm!!!

siz konu attınız mı ortaya?
Sizinle konuşmamış olmaları kasten olduğuna emin misin?
Ortada konu olmayınca onlar da aynen sizin onlar hakkında düşündüğünüzü sizin için düşünmüş olmasınlar?

Bakın o kadar laf söylediler annem ve ben yinede tek kelime etmedik evine gelen bir insana devamlı benim canım sıkılıyor der misiniz

ben mesafeden tarafım.dogum yaptı diye koştur koştur gidemem.telefonda söylerim.sonra hediyemi alır evine giderim.kaldı ki dogum yaptıgını nisanlısından öğrenmiş.o kadar yakın olsalar KV si arayıp söylerdi.diğer türlüsü yalakalık ve riyakarlık benim için.
Hastane değil ev sanırım. Senin dediklerin reelde doğru kesinlikle. Kaldı ki benim de eşimin ailesiyle olan ilişkilerimi biliyorsun ama ben konu sahibi gibi tek taraflı beklentiye girmiyorum. Her haltı olduğu gibi kabul ediyorum. Kendi kasten gitmemiş ama telefona çıkmayan eltiye darılıyor.

Bakın o kadar laf söylediler annem ve ben yinede tek kelime etmedik evine gelen bir insana devamlı benim canım sıkılıyor der misiniz
Ne kadar laf ? Ben mi kaçırdım

Evet canım sıkılıyo denmez ama azıcık ta siz konuşsaymışsınız keşke

Ben soğuk bi tipim
Yılları bulur samimiyet kurmam
Kayınvalidem aramışsa eşime diyorum ki annen aramış hayırdır senin telefon çekmiyor muydu acaba :KK53: o derece yani
Ben arandıysam kesin bişey olmuştur, normalde aranmam. Bende aramam, ben kendi ailemi de aramam telefonda konuşacak bişey bulamıyorum, ziyaretlerine giderim iki tarafında ama.

Görümcem var yaşıt sayılırız
Fena da değil aramız ama görüşünce konuşuruz naber diye
Sanırım bi süre sonra buz tutucam :KK53:

aynen bende.. bide ne konuşucam tanımadığım kadınla .. bir kere görmüşüm gitmiş memleketine..
şimdide bayram kandil vs harici aramam ama artık sitem ediyor:)) iyice yaşlandı ondan sanırım .. ki severim kv mi şeker gibi kadın .. görümcemde bir ara haftada bir arardı baktı benden dönüş yok o da aramıyor artık .. kendimi sorguladım şimdi bende biraz odunluk var sanırım:KK70:

Ben soğuk bi tipim
Yılları bulur samimiyet kurmam
Kayınvalidem aramışsa eşime diyorum ki annen aramış hayırdır senin telefon çekmiyor muydu acaba :KK53: o derece yani
Ben arandıysam kesin bişey olmuştur, normalde aranmam. Bende aramam, ben kendi ailemi de aramam telefonda konuşacak bişey bulamıyorum, ziyaretlerine giderim iki tarafında ama.

Görümcem var yaşıt sayılırız
Fena da değil aramız ama görüşünce konuşuruz naber diye
Sanırım bi süre sonra buz tutucam :KK53:

Ruh ikizimmmm

Kimse beni aramadı diye alınmadım da bugüne kadar

Eltim doğumda aramadı bir hafta sonra eve geldi evime ilk ve son gelişi 10 yıllık evliyim ben de onun evine 4 kere gittim galiba

Mesafe iyidirrrr

Ya siz bir şey beklemediyseniz istemediyseniz neden kvade arayıp da annenle öyle bir konuşma yaptı ki?

Kendi iç olaylarının size yansıması çok ilginç.

Ne yaptılar ki böyle gelini ağlatmışlar.
bir şey yapmalarına gerek yok kendimden biliyorum kuma geliyor yaa ustune ondan ağlamıştır.

canım diğer mesajını okudum.kız ona şunu yaptınız bana bunu yaptınız muhabbetine girmiş ki daha nişan yani gerçekten konu sahibi uzak durmakla çok haklı.ancak telefona gelmemesine bukadar şaşırması ironik.nişanında yaptıklarına ragmen birşey beklemeyecegini anlamamış.eltisi fena ben onu anladım.
elti fena ama konu sahibi bir imzayı çaksın bakalım nasıl olacak?
Bu yollardan geçmedin mi sebatiye.
Şimdi dediğimde doğruluk payı yüzde kaç?

Ne kadar laf ? Ben mi kaçırdım

Evet canım sıkılıyo denmez ama azıcık ta siz konuşsaymışsınız keşke

Ya annem konu açmaya çalışıyor devamlı kaynanam ve görümcem çocuklar hasta yemek yemiyor gelişmemişler yok şöyle oldu yok böyle oldu demekten başka hiçbirşey konuşmadılar

Neden etmediniz?
Susmak saygı değildir ki?
Hakkını doğru cümlelerle aradığın zaman ne sakıncası olabilir.
Olayın bozulacağından korktuğunzdan olabilir mi? en azından bunun etkisi hiç mi yok? Mesela evli olasaydınız annen benzetir miydi kvalideni ya da bu kadar sessiz kalır mıydınız? Lütfen dürüstçe yaklaş.

Hastane değil ev sanırım. Senin dediklerin reelde doğru kesinlikle. Kaldı ki benim de eşimin ailesiyle olan ilişkilerimi biliyorsun ama ben konu sahibi gibi tek taraflı beklentiye girmiyorum. Her haltı olduğu gibi kabul ediyorum. Kendi kasten gitmemiş ama telefona çıkmayan eltiye darılıyor.
evet aramam bile ben.bir taraftanda nişanlı kızımız yalakalık derdinde.madem dogum yaptı al hediyeni tak koluna nişanlını uygun oldugun zaman git.niye arıyorsun da kıçını kaldırıyorsun

aynen bende.. bide ne konuşucam tanımadığım kadınla .. bir kere görmüşüm gitmiş memleketine..
şimdide bayram kandil vs harici aramam ama artık sitem ediyor:)) iyice yaşlandı ondan sanırım .. ki severim kv mi şeker gibi kadın .. görümcemde bir ara haftada bir arardı baktı benden dönüş yok o da aramıyor artık .. kendimi sorguladım şimdi bende biraz odunluk var sanırım:KK70:
Ben kabul ediyorum soğuk bi tipim
Ama ne bileyim doğum konusunda ben bile giderim yani hediyemle
Konu sahibi de soğuk birine benzemiyo da herşeyin altında bişey arıyo gibi
Aranmamak bana göre trip atılacak bi mevzu değil

Bak bende aramıyorum ama kişiye özel değil kimseyi aramıyorum yani
Belki onlarda benim gibi karakterdedir, sana özel değildir konu sahibi

Nooption Nooption evrende yalnız olmadığımı bilmek güzel :D

BenIpek BenIpek geldim geldim.lakin ben de verilecek nasihat söylenecek laf kalmadı.midem bulanıyor elti dedim mi.ancak konu sahibinin nisanlısıyla hastaneye gitmesi iyi olurmus.gitmek istemiyorsa bir sebebi oldugunu dusunuyorum.burada sorun eltiden ziyade KV sanki.arayı yapan da bozan da o olacak neticede.elti dogası gereğini yapıyor ve kumasını istemiyor ama KV ye ne oluyor?.yaaa kızım seni istemiyoruz diyecek açık açık ya da oğlum istiyor o da oğlum o da gelinim diyecek, evlatlarını birbirine düşürmeyecek eltilere fırsat vermeyecek. bunu yapmayan KV lerde emin olduğum tek şey ise iyi niyetin olmadığı.ben olsam bunu çekmez nişanı atar yoluma bakardım.böyle ömür geçmiyor.

ben kaynım yuzunden eltimle 4 yıl konuşmadık sonra bir barıştık pir barıstık şimdi kimse aramıza giremiyor çünkü bana geldiler seni istemiyorlar onlara gidiyorlardı gelin seni istemiyor diyorlardı ogullerına yani ortam tam onlarlıktı ama , birbirimizi seviyoruz diye kv çekemiyordu birbirimize asla laf söyletmiyoruz kadın deliye döndü , büyükler büyüklüklerini bilseler küçükler zaten saygı gösterirler.

Neden etmediniz?
Susmak saygı değildir ki?
Hakkını doğru cümlelerle aradığın zaman ne sakıncası olabilir.
Olayın bozulacağından korktuğunzdan olabilir mi? en azından bunun etkisi hiç mi yok? Mesela evli olasaydınız annen benzetir miydi kvalideni ya da bu kadar sessiz kalır mıydınız? Lütfen dürüstçe yaklaş.
yani aynı şeyler bizde de oldu.bir lafla etrafı ateşe vereceklerini hissediyor insan.o kadar laf eden rezillik çıkarmaktan çekinmez.aksine fırsat vermiş olurlar.bozulmasın huzur kaçmasın diye susuyoruz ancak bir işe yaramıyor

MERHABALAR.
Kisa bir sure icinde olumsuz olaylar yasadiginizdan bahsetmissiniz. Sorunlar olmus.siz arayıp sormussunuz ama hic aranmamissiniz. Aranizdaki ilk sorunu aranip sorulmamak olarak kabul edersek eger sizinde aranilma arzunuzu anlayabiliyorum.siz 5 kereyeyse onlar 2 kere dengeleyebilirdi iletisim bağını. Neticede kirilmissiniz bi sebeple.ve bel agrinizin gercekligi kadar gitme konusundaki bahanenizde asikar. Tamamen empati yaparak yaziyorum emin olun. Evde yatak dosek yatiyor olsaydiniz bu sebep olabilirdi.ama ise gitmissiniz. Bahane olsun sebep olsun adini siz koyun samimi olmadan icten gelmeden yapilan seylere ben karsi birisiyim. Görev icabi yapilan davranislarda ben yakinlik sicaklik bulamam. Bir daha aramayin.nisanlinizla beraber hediyenizide alip bi ziyaretine (bebek) icin gidin.eltinize degil. Esinizin yigenine!!!!

Ruh ikizimmmm

Kimse beni aramadı diye alınmadım da bugüne kadar

Eltim doğumda aramadı bir hafta sonra eve geldi evime ilk ve son gelişi 10 yıllık evliyim ben de onun evine 4 kere gittim galiba

Mesafe iyidirrrr
Benim eltim yok
Kayınvalidem ve görümcemle 15 günde bir bazen hatta hafta da 1 görüşürüz
Ama hala yani nasılsınız hoş geldiniz iyi günler modunda takılıyorum, nasıl başarıyorum derseniz huy tamamen
Onlarda alıştı beni değil eşimi ararlar, torunlarını sorar bana da selam yollarlar
Aleyküm selam :KK53: derim oh mis
Bundan iyisi şamda kayısı havasındayım, biri beni sık arasa asıl o zaman sıkılır da dert edinirim bazen açmam hatta

bir şey yapmalarına gerek yok kendimden biliyorum kuma geliyor yaa ustune ondan ağlamıştır.

O okulun konferans salonunda nişanını yaptı bende çalışıyorum nişanım güzel bir yerde olsun diye salon tuttum nişan alışverişi istemedim nişanlım kendi parasıyla 50 gram bilezik aldı bana takmak için kıyameti kopardı niye ona blezik takıyorsunuz diye zaten herşey bilezik konusunda başladı kaynanamda ben gelinimi üzmem o bileziği götürüp 20 gram yapacaz 50 gram taktırmam dedi annem yine birşey demedi. Bende değiştirmedim bileziği onu nişanlım kendisi aldı bizim düğünden sonra ev alma düşüncemiz var hepsini satıp ev alacaz sonuçta

ben kaynım yuzunden eltimle 4 yıl konuşmadık sonra bir barıştık pir barıstık şimdi kimse aramıza giremiyor çünkü bana geldiler seni istemiyorlar onlara gidiyorlardı gelin seni istemiyor diyorlardı ogullerına yani ortam tam onlarlıktı ama , birbirimizi seviyoruz diye kv çekemiyordu birbirimize asla laf söyletmiyoruz kadın deliye döndü , büyükler büyüklüklerini bilseler küçükler zaten saygı gösterirler.
Allah muhabbetinizi artırsın.sizin mevzular çok derin değilmiş sanırım

Ya annem konu açmaya çalışıyor devamlı kaynanam ve görümcem çocuklar hasta yemek yemiyor gelişmemişler yok şöyle oldu yok böyle oldu demekten başka hiçbirşey konuşmadılar
Geçmiş olsun deseydin katılsaydın muhabbete
Yeğenlerin artık onlar senin
Muhabbet etmek mi amacın, yoksa bişeye alınıp nişanlına anlatmak mı çözemedim

Back
X