• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltinin evinden ceyiz gunu kovulma

Ben cok genis biriyim anladim,
Hic hungur hungur aglanacak, irtibat kesilecek bir durum gormedim.
Klasik dugun gerginligi iste, her dugunde olur illa ki.
Evet kaba davranmislar ama o kadar yani, niyet okumaya gerek yok bence. Siz gayet nazik birisiniz, onlar kaba davrandi diye tavir degistirmeyin. Ama tabi bundan sonra elti adayiniza yardimci olmayin.

Eger sensen sabah elimi skmaman hicbirsey yokken benimle konusmaman iki sohbet etmemen bunlara benim esim icin katlanmam her defasinda belki iyi olur diye yanasmami giremeyip bir de buraya yaziyorsan artik bardak tasti biraz saygi rica ediyorum sevmek ziru da degilsin ama saygi onemli esine deger veriyorsan tabii ki,o davranistan sinra iyi niyetinizi gormem gerek yoksa bendeki cabalar bitti bu sondu.

Ayrica dedikodu degil uzuntumu paylasiyorum yaptiginiz saygisizligin sokundayiz ailecek..biz de ceyiz serdik ama kimseyi kirmadik.
Milletle dalga mı geçiyorsunuz.
Ne komik.

Böyle gereksiz, sizin seviyenize hitap etmeyen insanlarla görüşmeyin. Düğüne tabii ki gidin ve kendinizi biraz ön plana çıkarın ;)

Neden onlara cevabını vermediniz ki? Ağlanacak bir şey yok bunda. Bir başkasının evini de temizlemekte bu kadar ısrar etmeyin belli ki iyilikten anlamayan insanlar var karşınızda. Siz de ömrünüz boyunca eltinize yardım etmeyin. İki laf sokun içiniz soğusun. Aģlayıp sızlanacak bir sey değil.

Ayıp etmiş insan yardım teklifini bu şekilde mi reddeder , yerinde olsam düğüne eşimin hatırana giderdim de sonra görüşmezdim zaten kovulduğun kapıyı bir daha açmamak da en doğal hakkın

Siz illa ben sileyim diye ısrar etmeseniz iyiymiş ama ben iyi niyetle yaptığınızı düşünüyorum, hani onlar kibarlıktan söyleyememiştir diye düşünmüşsünüzdür.

Ama sanki ergene hitap ediyormuş gibi güzelim falan şeklinde bir konuşmayı kesinlikle hak etmemişsiniz. Size öyle söylendikten sonra nasıl bir şey demeden çıkıp gidebiliyorsunuz çok merak ediyorum? O an ben olsam sakin bir şekilde "güzelim derken? Siz sanırım beni ahbabınızla karıştırdınız. İyi niyetli davranmaya çalışmıştım ama galiba siz iyi niyetine aşina olmadığınız için yadırgadınız." der, sessiz bir sekilde cikarim, arkamdan da kimse alay eder gibi alindin mi diye bagiramaz cunku asaletim konusur

Dugune tabi ki gidin, gitmezseniz butun iliskiler kopar suc da sizde kalir, eltinizin ekmegine yag surersiniz.

Siz illa ben sileyim diye ısrar etmeseniz iyiymiş ama ben iyi niyetle yaptığınızı düşünüyorum, hani onlar kibarlıktan söyleyememiştir diye düşünmüşsünüzdür.

Ama sanki ergene hitap ediyormuş gibi güzelim falan şeklinde bir konuşmayı kesinlikle hak etmemişsiniz. Size öyle söylendikten sonra nasıl bir şey demeden çıkıp gidebiliyorsunuz çok merak ediyorum? O an ben olsam sakin bir şekilde "güzelim derken? Siz sanırım beni ahbabınızla karıştırdınız. İyi niyetli davranmaya çalışmıştım ama galiba siz iyi niyetine aşina olmadığınız için yadırgadınız." der, sessiz bir sekilde cikarim, arkamdan da kimse alay eder gibi alindin mi diye bagiramaz cunku asaletim konusur

Dugune tabi ki gidin, gitmezseniz butun iliskiler kopar suc da sizde kalir, eltinizin ekmegine yag surersiniz.
Esimin ailesi bisey soylesem beni haksiz konuma dururdu keisn cevap verseydim, bir de ne oldugunu sasirdik boyle bir tepki beklemedigimden kaldim resmen oyle ama keske soyleseydim boyle ama en iyisi artik hic gorusmemek

Kusura bakmayın da çeyiz dizilirken erkek tarafının cidden işi ne? Ben de kimseyi istemedim, sonra en azından kayınvalidem gelsin dedim, o da sevdiğimden.. Eltim gelseydi valla olay çıkardı.
Niye olay cikiyor anlamadim, insanlar yaedima geliyor istenmiyorsa guzel bi dille onceden soylenir insanlar da ona gire hareket eder

Yerden göğe kadar haklısınız. Kimisine iyilik yaramıyor. Bayramda falan kayınvalide evinde bir araya gelirseniz koştursun dursun elti hanım. Sizde kız tarafı yapar bir çay koy canım dersiniz :KK53:

Size gercekten buyuk ayip edilmis.
Muhtemelen ceyiz sermede erkek tarafini istemediler biraz zoraki cagirmislar siz bide ısraar edince olay da size patlamis.
Israr etmenizde de kotu niyet gormedim açıkçası ben nezaketen israr ettiniz siz.
Dugune esinizi yalniz birakmamak adina gidin. Eltiyle de bundan sonra anca bayramdan bayrama gorusursunuz.

Sizi kendisi davet etti mi? Özellikle gel dedi mi size?
Gorucu usululer tel nosu bile yok bizde kayinvalidem herkesi topladi nasil gitmeyelim,haberi vardir diye dusunduk bizde,boyle biseynaklimiza gelmez ki, degisik adetler varsa soylenir,bence sakincasi yok herkes gelsin sohbet edilsin benimki oyleydi,farkli dusuncesi olanlar belirtir bizde gitmezdik

Size gercekten buyuk ayip edilmis.
Muhtemelen ceyiz sermede erkek tarafini istemediler biraz zoraki cagirmislar siz bide ısraar edince olay da size patlamis.
Israr etmenizde de kotu niyet gormedim açıkçası ben nezaketen israr ettiniz siz.
Dugune esinizi yalniz birakmamak adina gidin. Eltiyle de bundan sonra anca bayramdan bayrama gorusursunuz.
Aynen oyle yapicam hepiniz sagolun skntimi paylastiniz.

Gorucu usululer tel nosu bile yok bizde kayinvalidem herkesi topladi nasil gitmeyelim,haberi vardir diye dusunduk bizde,boyle biseynaklimiza gelmez ki, degisik adetler varsa soylenir,bence sakincasi yok herkes gelsin sohbet edilsin benimki oyleydi,farkli dusuncesi olanlar belirtir bizde gitmezdik
Demek ki gelin hanım istemiyormuş, ben şahsen davet edilmediğim yere gitmem. Sizin düşünmeniz gerekirdi.
Ayrıca herkesi toplamak nedir yahu? Benim evimde neyin nereye konulacağına el mi karar verecek? Aşırı saçma buluyorum.

Demek ki gelin hanım istemiyormuş, ben şahsen davet edilmediğim yere gitmem. Sizin düşünmeniz gerekirdi.
Ayrıca herkesi toplamak nedir yahu? Benim evimde neyin nereye konulacağına el mi karar verecek? Aşırı saçma buluyorum.
Kv cagirinca ayarladi zannettik birebir gelinle iletisimimiz yoktu bilsek boyle seyler olmazdi zaten ,onun nisanlisina soylemesingerekirdi bizde adet boyle diye bizde bilirdik ,ben soramam ki kv ayarliyor iletisim halinde onlar cagirdi gittik ki gidildiyse bile boyle muamele hos degil

Back
X