Eltinin evinden ceyiz gunu kovulma

Niye ağlıyorsun yahu sana yazık. Ne diye temizlık yarısına girdinki. Ben olsam elimi sürmem çok mu lazım. Eşin bir sey demedi mi? Onların yaptıgı terniyesizlık. Ben olsam bir daha evlerine ayak basmam. Düğüne bile gitmeyi bir kez daha düşünürdüm. Madem eşin yanlız bıraktı seni sende onu düğününde yanlız bırak bakalım. Ya da son ana kadar gitmeyeceğim derdim son an gitmeye karar verirdim.

Ben olsam baştan gitmezdim. Mesafe her zaman iyidir. Ayrıca bundan sonra evine giderseniz de asla ses etmeyin. Hanımağa modunda oturun kalkmayın. Telefonda vs muhattap olmayın.

Esimin ailesi bisey soylesem beni haksiz konuma dururdu keisn cevap verseydim, bir de ne oldugunu sasirdik boyle bir tepki beklemedigimden kaldim resmen oyle ama keske soyleseydim boyle ama en iyisi artik hic gorusmemek

Siz durumunuzu daha iyi biliyorsunuz ama esinizin ailesi hic gorusmeseniz daha cok tepki vermez mi? Size degil karsi tarafa tepki vermeleri gereken durumda size vereceklerse de bosverin umursamayin tepkilerini.

İyi de o evin temizliğinin eşyalar gelmeden yapılmış olması gerekmiyor muydu yani.eşya yerleştirirken temizlik olmaz birin.tutup önceden temizletseydiniz. Zatem sileyim demişsiniz yok demişler neden ısrar ettiniz onlar bildikleri gibi.temizlesin uygun olan da bu. Onlarda kız tarafı yapıyor olabilir erkeklerde varsa orada gidin rahatça yapsınlar diye demiş olabilirler. Benimde kardeşim evlendi kızın halası yengesi falan geldi herşeyi bildiği istediği gib onlar yerleştirdi ama temizliği yaptırmıştık önceden. Biz sadece yenecek ikramlıkları hazırladık..gereksiz olmuş

Kızcağızı dinlemediyse kaynana demek ki.. Bence en başta sizi eve almakla iyi bile davranmış.

Tam sinsisin amaniin,dağlara taşlara

Yatak odası yerleştirilirken yanlarında beklediysen gıcık olmuşlardır. Ben böyle şeyler yapmadım eşimle hallettik hep. yapsam da eltim meltim gelsin istemezdim. KV nin hatası sizi toplayıp gitmek olmuş. Sen de ne diye dolap silcem diye tutturmuşsun fazla iyi niyetlisin heralde

Bana kendileri dese bile temizlemezdim açıkçası , banane onlar evleniyor evlerini ben mi temizleyecegim. Ben ilerde kendi evimi bile temizlemeyi dusunmuyorum bır yardımcı bulurum diyorum. Siz niye başkasının evi için bu kadar ısrar ettiniz anlamadim. İyi niyet gostermissiniz ama gerek yokmus. Keşke siz de karşılık olarak lafı yapıştırıp gitseydiniz. Ağlamaniza da gerek yok , bir daha bir bardak bile kaldirmazsiniz onlar varken.

Kvnin işgüzarlığı size patlamış.
Yeni gelin tarafından bakınca, size patlayana kadar haklılar bence.
Kızın çeyiz gelmiş donu, pedi bilmem nesine kadar çekmece dolap yerleşecek, eltinin kvnin filan işi ne evde yani ne gerek var? Çağırmamıştır muhtemelen, kv emrivaki yapmış, sizi de peşine katmış götürmüştür. Buraya kadar kız tarafının bozuk atması gayet olağan ama size davranış, orada had çizgisi aşılmış. Güzelce söyleyebilirdi, nazikçe teşekkür ederek "Biz halledeceğiz" denilebilirdi.

Buna ilaveten, inanın sizlik bir şey yok; evi temizlemeye gidiliyor filan; kimin adına? Kaynınız gitsin yardıma varsa görümceniz gitsin, size sıra gelene kadar... Ben de buna fit oluyorum işte, gelini hizmetçi diye ora bura koşan kvler, çanta gibi yanında taşıyanlar; siz de iyilik olsun-kırılmasınlar-hoşluk olsun diye girişiyorsunuz, canınıza yazık valla.

Düğüne gidin elbette ancak mesafeli durmayı ihmal etmeyin.
Ağlamayın da hiç gerek yok; değmez. Ağırlığınızı koyacak fırsat olarak düşünün bu hali, üzülmeyin.

Çoğu yerde çeyizi kız tarafı serer,erkek tarafı sade ikramda bulunur.
Gayet güzel kendilerinin yapacağını söylemişler,siz ısrar edip birde bana sen diyebilirsin gibi ortam gerici bir üslup kullanmışsınız bana göre.
Düğün zamanı gergin ve yorgun oldukları bir zaman diliminde en iyisi fazla bulaşmamaktır,önüne gelene patlaya biliyorlar.
Düğüne gitmemek hem olmaz,hemde size cephe alınmasına neden olur.
Kırgınlıkların olduğu bir gün olmuş,mesafeli olum sizde bundan sonra.

Siz K.V ve kayniniza ;"sizi yalnız bırakmamak için kırmadım geldim,ama bana böyle davranilirken hiç sesinizi de cikarmadiniz.Pismis asa su katmamak -olmusu bozmamak icin sustum ama bir daha ki sefere böyle yapıcı olmam uzerim,bilginiz olsun " dersiniz.

Bizzat cagirilmadigim yere asla gitmem.
Hele böyle ısrarcı hiç davranmam.
Belli ki sizi çok girisken görünce sinirlendiler, ama yaptıkları da yanlış tabi..
Düğüne gitmeniz gerekir, zira kıskandı muhabbeti döner hep böyle gider aranız.
Gayet resmi takılın, mesafe iyidir, güzeldir, candır :)

Belli çok naif kibar birisiniz :) ama karşımızdaki insanlar her zaman böyle olamayabiliyor.eltinizin yaptığı bişey yok.muhabbet siz ve eltinin ablası arasında geçmiş.o anda ablasına çıkışamazdı bence.olan olmuş boşverin bence.ha elti mesafeli soğuksa kendisi bilir sizin gibi eltiyi bulmuş öpsün de başına koysun(benim eltim de çok iyidir)

Yani beni KV eltime çeyiz yerleştirmeye çağırsa benim ne işim var derim. Çok da merakından gidersem tutup dolap filan silmem, silsem kendi dolabımı silerim. Kendi kuzenimin çeyiz yerleştirmesi den hatırlıyorum da kimse kusura bakmasın biraz biraz iğrenç bir adet yatak odasını teyzeler filan yerleştiriyor gecelikler külotlar, yok yatağa bez sermeler filan. Çeyiz yerleştirme olayı benim için orada bitti nitekim annemi bile istemedim

Yataknodasinda baslarinda beklemedim, diger odalara esyalari tasimaya yardim ediyordum ama bubdan sonra iyi olmaya calismak bitti mesafe en iyisiymis..

Bitmedi mi bu adetler ya hu? Ben on yıl öncesinde bile serdirtmedim ne saçma diyerek. Bir de mağaza gibi koyup, süsleyip pusleyip milleti gezdiriyorlar. Saçma sapan adetler yüzünden saçma sapan olaylar yaşanıyor.

Sanki değişmez kanun kız tarafının düzenlemesi. İnsanlık yapmışsınız tavra bakın. Üzülmeyin boşverin siz de. Mesafeli olursunuz bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…