- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Esimin ailesi bisey soylesem beni haksiz konuma dururdu keisn cevap verseydim, bir de ne oldugunu sasirdik boyle bir tepki beklemedigimden kaldim resmen oyle ama keske soyleseydim boyle ama en iyisi artik hic gorusmemek
Kızcağızı dinlemediyse kaynana demek ki.. Bence en başta sizi eve almakla iyi bile davranmış.Kv cagirinca ayarladi zannettik birebir gelinle iletisimimiz yoktu bilsek boyle seyler olmazdi zaten ,onun nisanlisina soylemesingerekirdi bizde adet boyle diye bizde bilirdik ,ben soramam ki kv ayarliyor iletisim halinde onlar cagirdi gittik ki gidildiyse bile boyle muamele hos degil
Düğüne giderdim eşimle dans ederken eşime "hayatım gelinle damada yakın dans edelim" derdim. Gelinin ablası da kadraja girdiğinde "ayy Xcim biz dansa kalktık ama sadece KIZ tarafı mı oynayacaktı onu söylemediniz çeyiz evinde" derdim dönerdin yüzümü eşime
1 ay sonra da düğün kasetinden laf soktuğum an gelinin ve ablasının dumur olmuş suratını izlerdim
Haketmişler amaTam sinsisin amaniin,dağlara taşlara
Siz K.V ve kayniniza ;"sizi yalnız bırakmamak için kırmadım geldim,ama bana böyle davranilirken hiç sesinizi de cikarmadiniz.Pismis asa su katmamak -olmusu bozmamak icin sustum ama bir daha ki sefere böyle yapıcı olmam uzerim,bilginiz olsun " dersiniz.Kv cagirinca ayarladi zannettik birebir gelinle iletisimimiz yoktu bilsek boyle seyler olmazdi zaten ,onun nisanlisina soylemesingerekirdi bizde adet boyle diye bizde bilirdik ,ben soramam ki kv ayarliyor iletisim halinde onlar cagirdi gittik ki gidildiyse bile boyle muamele hos degil
Valla öyle,konu sahibi es geçmesin bu fikri:)Haketmişler ama
Yıksı milik gibiyim
Yataknodasinda baslarinda beklemedim, diger odalara esyalari tasimaya yardim ediyordum ama bubdan sonra iyi olmaya calismak bitti mesafe en iyisiymis..Yani beni KV eltime çeyiz yerleştirmeye çağırsa benim ne işim var derim. Çok da merakından gidersem tutup dolap filan silmem, silsem kendi dolabımı silerim. Kendi kuzenimin çeyiz yerleştirmesi den hatırlıyorum da kimse kusura bakmasın biraz biraz iğrenç bir adet yatak odasını teyzeler filan yerleştiriyor gecelikler külotlar, yok yatağa bez sermeler filan. Çeyiz yerleştirme olayı benim için orada bitti nitekim annemi bile istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?