- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
En iyisi tabi ki.Yataknodasinda baslarinda beklemedim, diger odalara esyalari tasimaya yardim ediyordum ama bubdan sonra iyi olmaya calismak bitti mesafe en iyisiymis..
gerçekten en çok problem bu tür adetler yüzünden çıkıyor düğün öncesiBitmedi mi bu adetler ya hu? Ben on yıl öncesinde bile serdirtmedim ne saçma diyerek. Bir de mağaza gibi koyup, süsleyip pusleyip milleti gezdiriyorlar. Saçma sapan adetler yüzünden saçma sapan olaylar yaşanıyor.
Biz sileriz dedikten sonra neden ısrar ettiniz. Birde siz dediği için açıklama yapmışsınız, sen diyebilirsin bezin yerini bilmiyorum Vs diye devam etmişsiniz.Merhabalar ne yapacagimi sasirdim cok uzgunum basima gelen seyin sokundayim hala, bugun ceyiz almaya gittik elti adayinin evine aldik yerlestiriliyor esyalar,ablalariyla yatak odasini yerlestiriyorlardi diyalog aynen soyle gelisti
Ben :isterseniz mutfaga baslayayim raflari sildiniz mi
Elti:biz silcez,siz yorulmayin
Benyakinlik olsun diye)ben siz diyirum ama kalabliksiniz diye soyledim sen diyebilirsin,toz bezinin yerini bilniyorum bende yaparim baslayayim istersen
Eltinin ablasi:gayet ukala ve yuksek sesle guzelim bak bizde kiz tarafi yapar acikcasi erkek tarafinin gitmesini bekliyoruz diye bana cikisti ve bende haliyle orada kalamazdim ve ciktim arkamdan alinmadin dimi diye bagirdi,bende yok ben senin bu ses tonuna alinir miyim hic dedim ama ciktim hungur hungur agladim resmen bizi evden cikardilar ve haftaya dugun var hic gutmek istemiyorum herkes bana hak verdi ama abisi oldugundan esim gitmek isteyecek,konusma kibar gibi duruyor ama bagirarak ve hece hece bi mala anlatir gibi anlatti ortam bozulnasin diye uymadim ama cok gucume gitti ve kimse de kizi susturmadi ne annesi ne kayinbiraderim kusura bakma diyen olmadi bi ozur beklerdim en azindan ondan,,evlerine adim atmayi dusynmuyorum cok moralim bozuk
Kv diger odadaydi onlarin yaniba gidip sordum maalesef ev temiz degildi yapmamislar ayakkabilarla filan girildi yani bende o yuzden sordum silindi mi diye silmemisler raflari da..ben aradan ciksin diyebsoyledim ama iyilik yapmamak lazimmis mesela bende sevmem yatak idami yerlestirsinler ama mutfagimi akrabalar ysrlestirdi ve sonra kendime gire duzenlemistimHayır yani kaynana falan da ordaymış yoklar gibi onlara demedim demişsiniz ama tek size değil ki tüm erkek tarafına demişler neden bir tek siz alındınız?daha öncede yazdım eşya yerleşeceği gün yok mutfak rafını sildiniz mi sileyim falan hoş değil zaten eşya gelmeden temizlenmiştir. Onlar adetlerini söylemiş yok düğüne gitmem görüşmem diyecek durum yok eltinin gitmesi alakasız zaten
Size kesinlikle katılıyorum. Zaten büyük eşyalar eve geldikten sonra ıvır zıvır kısmı çoğunlukla mutfak ve yatak odası. E onları da başkası ne diye görsün. Bazıları da, gelin ne çeyiz getirmiş kaç çeşit tencere kaç çeşit tabak çanak almış diye bakıyor( konu sahibi öyle demiyorum ama erkek tarafları yapabiliyor )Demek ki gelin hanım istemiyormuş, ben şahsen davet edilmediğim yere gitmem. Sizin düşünmeniz gerekirdi.
Ayrıca herkesi toplamak nedir yahu? Benim evimde neyin nereye konulacağına el mi karar verecek? Aşırı saçma buluyorum.
Sen neden işe girişmeye calıstın ki bırak naparsa yapsınMerhabalar ne yapacagimi sasirdim cok uzgunum basima gelen seyin sokundayim hala, bugun ceyiz almaya gittik elti adayinin evine aldik yerlestiriliyor esyalar,ablalariyla yatak odasini yerlestiriyorlardi diyalog aynen soyle gelisti
Benyakinlik olsun diye)ben siz diyirum ama kalabliksiniz diye soyledim sen diyebilirsin,toz bezinin yerini bilniyorum bende yaparim baslayayim istersen
Eltinin ablasi:gayet ukala ve yuksek sesle guzelim bak bizde kiz tarafi yapar acikcasi erkek tarafinin gitmesini bekliyoruz diye bana cikisti ve bende haliyle orada kalamazdim ve ciktim arkamdan alinmadin dimi diye bagirdi,bende yok ben senin bu ses tonuna alinir miyim hic dedim ama ciktim hungur hungur agladim resmen bizi evden cikardilar ve haftaya dugun var hic gutmek istemiyorum herkes bana hak verdi ama abisi oldugundan esim gitmek isteyecek,konusma kibar gibi duruyor ama bagirarak ve hece hece bi mala anlatir gibi anlatti ortam bozulnasin diye uymadim ama cok gucume gitti ve kimse de kizi susturmadi ne annesi ne kayinbiraderim kusura bakma diyen olmadi bi ozur beklerdim en azindan ondan,,evlerine adim atmayi dusynmuyorum cok moralim bozuk
Allahim ne terbiyesiz insanlar var, yarin öbür gün ellere karışcaz allah iyileriyle karsilastirsin
Güle oynaya kaçardım canını yolda mı buldun boşverin gitsin ne bozulacak moralin bir daha hiç yardım etmezsin olur biterMerhabalar ne yapacagimi sasirdim cok uzgunum basima gelen seyin sokundayim hala, bugun ceyiz almaya gittik elti adayinin evine aldik yerlestiriliyor esyalar,ablalariyla yatak odasini yerlestiriyorlardi diyalog aynen soyle gelisti
Merhabalar ne yapacagimi sasirdim cok uzgunum basima gelen seyin sokundayim hala, bugun ceyiz almaya gittik elti adayinin evine aldik yerlestiriliyor esyalar,ablalariyla yatak odasini yerlestiriyorlardi diyalog aynen soyle gelisti
Evet kariliyorum. Tabi düğüne misafir gibi gidmek lazım. Ama tadını cikarmak bol bol foto çekmek süslenmek takmak takistirmak geç gitmek erken ayrılmak ve o süreler de bol bol eğlenmek lazım.Düğüne gidip mecburi gelmiş gibi oturursanız size ne derler biliyor musunuz: Kıskanıyor
Düğüne gidin. En çok eğlenen siz olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?