Eltinin evinden ceyiz gunu kovulma

Bitmedi mi bu adetler ya hu? Ben on yıl öncesinde bile serdirtmedim ne saçma diyerek. Bir de mağaza gibi koyup, süsleyip pusleyip milleti gezdiriyorlar. Saçma sapan adetler yüzünden saçma sapan olaylar yaşanıyor.
gerçekten en çok problem bu tür adetler yüzünden çıkıyor düğün öncesi

Düğüne gidin bence bu şekilde terbiyesizlik yapanlar yarın elitsin ya kıskandıysa ondan gelmedi bile derler boşver sadece samimi olma artık. Ve şu yardım işlerine sokulmaya gerek yok ben kv görümceme yapayım mı diyorum onlarda aa gerek yok ya sen bilirsin diyor bende iyi o zaman yapmayayım deyip çekiliyorum. Hiç gerek yok ısrara

Biz sileriz dedikten sonra neden ısrar ettiniz. Birde siz dediği için açıklama yapmışsınız, sen diyebilirsin bezin yerini bilmiyorum Vs diye devam etmişsiniz.

Ablasının yaptığı (hece hece söyleme kısmı) evet ayıp ama sizde neden bu kadar ısrarcı davrandınız. Ayrıca mutfağı kız yerleştirmek istemesi en doğal hakkı. Kendi kullanacak neticede.

Hayır yani kaynana falan da ordaymış yoklar gibi onlara demedim demişsiniz ama tek size değil ki tüm erkek tarafına demişler neden bir tek siz alındınız?daha öncede yazdım eşya yerleşeceği gün yok mutfak rafını sildiniz mi sileyim falan hoş değil zaten eşya gelmeden temizlenmiştir. Onlar adetlerini söylemiş yok düğüne gitmem görüşmem diyecek durum yok eltinin gitmesi alakasız zaten

Kv diger odadaydi onlarin yaniba gidip sordum maalesef ev temiz degildi yapmamislar ayakkabilarla filan girildi yani bende o yuzden sordum silindi mi diye silmemisler raflari da..ben aradan ciksin diyebsoyledim ama iyilik yapmamak lazimmis mesela bende sevmem yatak idami yerlestirsinler ama mutfagimi akrabalar ysrlestirdi ve sonra kendime gire duzenlemistim

Farklı adet demişsiniz ama neredeyse her yerde evi kız tarafı yerleştirir. Sizin ne işiniz var orada? Zaten düğün öncesi insanlar gergin oluyor kendi ailesiyle olmak istiyor. Üslûbu elbette yanlış ama sizin gitmeniz üstüne bir de ısrarcı olmanız da çok yanlış. Bir daha hiçbir teklifte bulunmayın her işini kendisi yapar.

Size kesinlikle katılıyorum. Zaten büyük eşyalar eve geldikten sonra ıvır zıvır kısmı çoğunlukla mutfak ve yatak odası. E onları da başkası ne diye görsün. Bazıları da, gelin ne çeyiz getirmiş kaç çeşit tencere kaç çeşit tabak çanak almış diye bakıyor( konu sahibi öyle demiyorum ama erkek tarafları yapabiliyor )

Sen neden işe girişmeye calıstın ki bırak naparsa yapsın

Suc sizde bi kere yok diyince niye israrla devam ettiniz.bana biri oyle soylese hic alinmaz bi dahada yapmazdim.heleki bu eltim olsa kalkip onun evinide temizlemem banane.gorumceler yapsa neysede ben niye yapiyomusum.bizde evi yerlestirmem falan hepsini ben ve esim yaptik.cok gereksiz buluyorum boyle seyleri.en buyuk kavgalar bu evi yerlestirmede ortaya cikiyor

Drama queen.
Ne gerek var temizlik vs. Neden ısrar ediyorsunuz. Ben çeyiz sericem elti ne alaka yani??? Bi de bunun için düğüne gitmemek nedir kızın düğününü mahvedeceksiniz herkes elti neden yok moduna girecek. Birşey olmamış gibi gidin o ablaya da arada laf sokarsın.

Güle oynaya kaçardım canını yolda mı buldun boşverin gitsin ne bozulacak moralin bir daha hiç yardım etmezsin olur biter
Onlar senden yardım edince ağırlığını koyarsın

Eltinin ablası hata etmiş eltin değil. O kadınla konuşma gerisiyle konus. Sorunu genelleme. Bireysellestir

Düğüne gidecek misin? gideceksen misafir gibi git. Geç git erken ayril. Ailelee ile tokalaşma vs durumunda el uzatmayabilirsin.

Evine ise eşin gitsin sen gitme. Büyük terbiyesizlik yaptıkları.

Düğüne gidip mecburi gelmiş gibi oturursanız size ne derler biliyor musunuz: Kıskanıyor

Düğüne gidin. En çok eğlenen siz olun.
Evet kariliyorum. Tabi düğüne misafir gibi gidmek lazım. Ama tadını cikarmak bol bol foto çekmek süslenmek takmak takistirmak geç gitmek erken ayrılmak ve o süreler de bol bol eğlenmek lazım.

Benim Agustosta kardesim evleniyor. Ve gelinimiz gecen gun bizde ceyizde evde sadece kiz tarafi kalir erkek tarafindan kimse kalmaz siz biraktiktan sonra gidince biz temizlige baslariz dedi. Direk siz kalmayacaksiniz yani demeye getirdi. Simdi benimde alinmam mi lazim? Oysa ben guldum ohh iyiymis valla hic temizlik yapasim yoktu benimde gozumde buyumustu dedim gulustuk. Ne o alindi ne ben. Adet oyle demek ki aglanacak ne var bunda? Baska derdim yok oturup buna mi aglayacagim. Lutfen ufacik konulara takilip birde aglamayin. Birde dugune gitmemek nedir? Uzatmaya gerek mi var? Sonra dugune gitmediniz yada gidip kus gibi soguk oldunuz diyr bukez diger aile buyukleriyle sorun yasayacaksiniz. Bunun sonu yok. Tabi ki de gidin. Ve bence normal iliskinize de devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…