- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
BNDE CNM MUHASEBE MEMURUYUM 23 YAŞINDAYIM =)memurum 24 yaşındaym sen :)
çok iyi :) zeten memur olmasam eltimin bunca lafından sora bırakırdım işi madem ona bakmak zorundasınız banada bakın derdim ama bu devirdememurluğu bırakanı linç ederler:)BNDE CNM MUHASEBE MEMURUYUM 23 YAŞINDAYIM =)
ahahah aynı bensin aynı bensiin yaa :)) bende bırakırdım abine bakacağına bana bak derdim =)) bide diyorimki doktor flan olsaydım napardım eşim kendi maaşının tamamını ailesine verirdi heralde =)çok iyi :) zeten memur olmasam eltimin bunca lafından sora bırakırdım işi madem ona bakmak zorundasınız banada bakın derdim ama bu devirdememurluğu bırakanı linç ederler:)
:) verdirtmeeeem ben yerim çatır çatır zaten eşim işe başlar başlamaz ilk araba borcuna soktum yoksa abisi ile yengesi ağzını açmış iştende çıkmış bekliyordu nasıl olsa bakar diye şimdi eşşek gibi günlükte olsa çalışıor yengesi duygu sömürüsü yapmaya çalışıyor eşime ama beni kıskandırmaya çalıştığını kendide gördüğünden eskisi kadar acımıyor.Görsem eşim kendi haline bakmıyor acıyorda acıyordu birzamanlar kriz geçiriyordum :)ahahah aynı bensin aynı bensiin yaa :)) bende bırakırdım abine bakacağına bana bak derdim =)) bide diyorimki doktor flan olsaydım napardım eşim kendi maaşının tamamını ailesine verirdi heralde =)
AYNI YAA CNM AYNI BENİM EŞİMDE KENDİ HALİNE BAKMIYOR ACIYORDU AMA YENGESİNİ HİÇ SEVMİYOR BENİM ELTİDE YALANCI FESAT YALANLARINI YAKALADIK ÇOK =) kız bide bizim kayınvalidemz vefat etmiş kayınpederimiz var sağır dilsiz onun maaşı evin kredisine gidiyor. haliyle kayınpedere biz bakıyoruz eltimler hiç adama para vermiyo yiceni içceni hep biz veriyoz eltim demişki biz 2 milyar kazanıyoz onlar 5 milyar kazanıyo onlardan iste para demiş kayınpederimde her şeyi bttiğinde bizden istyor masrafını hep bize kalıyor hadi buna neyse dyorum ama eşim buda yetmezmiş gbi abisine vermeye kalkarsa kıyameti koparırım:) verdirtmeeeem ben yerim çatır çatır zaten eşim işe başlar başlamaz ilk araba borcuna soktum yoksa abisi ile yengesi ağzını açmış iştende çıkmış bekliyordu nasıl olsa bakar diye şimdi eşşek gibi günlükte olsa çalışıor yengesi duygu sömürüsü yapmaya çalışıyor eşime ama beni kıskandırmaya çalıştığını kendide gördüğünden eskisi kadar acımıyor.Görsem eşim kendi haline bakmıyor acıyorda acıyordu birzamanlar kriz geçiriyordum :)
5 milyar falanda kazandığımız yok aaa uydurmuş resmenAYNI YAA CNM AYNI BENİM EŞİMDE KENDİ HALİNE BAKMIYOR ACIYORDU AMA YENGESİNİ HİÇ SEVMİYOR BENİM ELTİDE YALANCI FESAT YALANLARINI YAKALADIK ÇOK =) kız bide bizim kayınvalidemz vefat etmiş kayınpederimiz var sağır dilsiz onun maaşı evin kredisine gidiyor. haliyle kayınpedere biz bakıyoruz eltimler hiç adama para vermiyo yiceni içceni hep biz veriyoz eltim demişki biz 2 milyar kazanıyoz onlar 5 milyar kazanıyo onlardan iste para demiş kayınpederimde her şeyi bttiğinde bizden istyor masrafını hep bize kalıyor hadi buna neyse dyorum ama eşim buda yetmezmiş gbi abisine vermeye kalkarsa kıyameti koparırım
yani yaşlı adam sevaba girersiniz canım boşver bnde kaynanama arada harçlık verse eşim birşey demem ki vereceğinde bnden izin ister hep . bnm bildiğim abilerin kardeşleri desteklemesi gerek bunlar yiyelim diye uğraşıyo bnm işim kolay ama eşim kelle koltukta çalışıyo acınacak halde olan sensin derim ben hep eşime abisi yangelir yatar canı isterse para kazanır onuda kahvede harcar bu adama acınırmı ya aklıma geldi yine çıldıracağımAYNI YAA CNM AYNI BENİM EŞİMDE KENDİ HALİNE BAKMIYOR ACIYORDU AMA YENGESİNİ HİÇ SEVMİYOR BENİM ELTİDE YALANCI FESAT YALANLARINI YAKALADIK ÇOK =) kız bide bizim kayınvalidemz vefat etmiş kayınpederimiz var sağır dilsiz onun maaşı evin kredisine gidiyor. haliyle kayınpedere biz bakıyoruz eltimler hiç adama para vermiyo yiceni içceni hep biz veriyoz eltim demişki biz 2 milyar kazanıyoz onlar 5 milyar kazanıyo onlardan iste para demiş kayınpederimde her şeyi bttiğinde bizden istyor masrafını hep bize kalıyor hadi buna neyse dyorum ama eşim buda yetmezmiş gbi abisine vermeye kalkarsa kıyameti koparırım
ahhh ben hep çıldırıyorum canımmm heppppp :)))) bide üst katımda koca çeneli her konultukları duyuluyo kendi evimde bile onun sesini duyuyorum oooof cnm yaaa neolucak bzim halimiz para kazanıyom dye sevinemiyorum bile:) benimki biriktirmeden borcada girmez hayattayani yaşlı adam sevaba girersiniz canım boşver bnde kaynanama arada harçlık verse eşim birşey demem ki vereceğinde bnden izin ister hep . bnm bildiğim abilerin kardeşleri desteklemesi gerek bunlar yiyelim diye uğraşıyo bnm işim kolay ama eşim kelle koltukta çalışıyo acınacak halde olan sensin derim ben hep eşime abisi yangelir yatar canı isterse para kazanır onuda kahvede harcar bu adama acınırmı ya aklıma geldi yine çıldıracağım
kendilerini çok zeki sanıyorlar canım bizi ayakta uyuturlar5 milyar falanda kazandığımız yok aaa uydurmuş resmen
napcaz nasıl çözcez bu konuyu ben eltiyle küsüm benle ilgli yalan yalnış bişey anlatmış kocasına oda ortaya çıktı konuşmam insana iftira bile atar o :ss eşim konuşursun yalnzken gdp gelme dyo ama ben hiç konuşmak istemiyorummmm selam ble vermek istemyorummmkendilerini çok zeki sanıyorlar canım bizi ayakta uyuturlar
valla eğer artıyorsa borçlanıın bence araba falan alın ama ucu ucuna yetiyosa abisine vermez heraldde .biriktirerek birşey alamıcamızı anlattım ben her ay borç isteyen oluyodu. bizim eltide çok cazgır evine oturmaya gidiyoz yeğeni için bazen. bağıra bağıra konuşur kaynanamı niye böyle deyince stresini öyle atıyor diyor. ev aldığımızı duyduğunda gereksiz yere çocuğuna iki tokat salladığını gördüm kaynanm kıskandığını belli etmez iyi saklar diyor ama hıncını en son çocuktan alıyor eşimde o yüzden bana uğraşma boşver diyor.ahhh ben hep çıldırıyorum canımmm heppppp :)))) bide üst katımda koca çeneli her konultukları duyuluyo kendi evimde bile onun sesini duyuyorum oooof cnm yaaa neolucak bzim halimiz para kazanıyom dye sevinemiyorum bile:) benimki biriktirmeden borcada girmez hayatta( ve paranın hesabını vermeyi sevmez gereksiz hiç bi harcama yapmaz o yuzden hesap sorunca çok kızıyo bnde abisine verdimi dye sorma gereği duyuyorum kvga ckıyo
yaaaa nekadar aynı kuzum ben şok oluyom sen yazdıkçaa yaa benim eltimde 2 yaşındaki çocuguna tokat atıyo sebepsiz sinirini ondan alıyo ona bagrıyo hep yaaa kuzum bnim eşim borcla almıyo şuan bebeğimiz olucak ona harcıyoruz bu yaz ödememiz gerekn 10.000 tl borc var onu biriktircez kuzum sonrası için evmizin eksikleri var balkonda fayans yok mesela bnun gbi onları tmamlarız araba için briktimek iastyor eşim. ama benim hesabımda brıkmezse ben bırıktrmem cnku ben paranın peşinde koşamam acaba birine verdimi vermedimi dyevalla eğer artıyorsa borçlanıın bence araba falan alın ama ucu ucuna yetiyosa abisine vermez heraldde .biriktirerek birşey alamıcamızı anlattım ben her ay borç isteyen oluyodu. bizim eltide çok cazgır evine oturmaya gidiyoz yeğeni için bazen. bağıra bağıra konuşur kaynanamı niye böyle deyince stresini öyle atıyor diyor. ev aldığımızı duyduğunda gereksiz yere çocuğuna iki tokat salladığını gördüm kaynanm kıskandığını belli etmez iyi saklar diyor ama hıncını en son çocuktan alıyor eşimde o yüzden bana uğraşma boşver diyor.
bende normal konuşmuyorum laf vurduruyorum hep bnmki çok yüssüz ama hiç kendini suçlu görmüyo üste çıkmaya çalışıyo ama bundan sora senin dedğin gibi yapcam yanındayken eşime ayrı bi ilgi göstercem onun bana aldığı çiçeği yaptığı romantiklikleri anlatıcam belki sinirim geçer ozamn bakalım ne ile hava atmaya çalışacak.bnmde aşim elinde sonunda düzelirsiniz diyor düzelicem düzelicemde bundan sora görsün hava atmayı :) sen aynı devam et sende konuş git gel kocanı anlat bakalım ne ile iftira atacak sana :)napcaz nasıl çözcez bu konuyu ben eltiyle küsüm benle ilgli yalan yalnış bişey anlatmış kocasına oda ortaya çıktı konuşmam insana iftira bile atar o :ss eşim konuşursun yalnzken gdp gelme dyo ama ben hiç konuşmak istemiyorummmm selam ble vermek istemyorummm
hmm onu teklif canım o zmn bende biriksin daha iştahla biriktrrim daha mutlu olurum de o yönden bnmki bana kartını bile verir ya da maaşını son kuruşuna kadar gönderir bana. diyeceğin tek bir laf var abisine senden habersiz vermemesi için benden habersiz verirsen hakkımı helal etmiyorum çünkü bn senden hiçbirşey saklamıyorum de çocuğumuz olucak onun rızkını başkasına verirsen onunda hakkını yemiş olursun de birde çok güzel bir söz var "eve lazım olan camiye haramdır diye" önce kendi evini düşünecek valla ben çok çaba sarfettim ayrılmaya kadar gittim inanki o yüzden habersiz birşey yapmıyoryaaaa nekadar aynı kuzum ben şok oluyom sen yazdıkçaa yaa benim eltimde 2 yaşındaki çocuguna tokat atıyo sebepsiz sinirini ondan alıyo ona bagrıyo hep yaaa kuzum bnim eşim borcla almıyo şuan bebeğimiz olucak ona harcıyoruz bu yaz ödememiz gerekn 10.000 tl borc var onu biriktircez kuzum sonrası için evmizin eksikleri var balkonda fayans yok mesela bnun gbi onları tmamlarız araba için briktimek iastyor eşim. ama benim hesabımda brıkmezse ben bırıktrmem cnku ben paranın peşinde koşamam acaba birine verdimi vermedimi dye
cnm olmaz ben gdp geldıkce eşim anlamıcak eşimde unutcak yapılan kötuuluklerı dha cok vicdan yapcakbende normal konuşmuyorum laf vurduruyorum hep bnmki çok yüssüz ama hiç kendini suçlu görmüyo üste çıkmaya çalışıyo ama bundan sora senin dedğin gibi yapcam yanındayken eşime ayrı bi ilgi göstercem onun bana aldığı çiçeği yaptığı romantiklikleri anlatıcam belki sinirim geçer ozamn bakalım ne ile hava atmaya çalışacak.bnmde aşim elinde sonunda düzelirsiniz diyor düzelicem düzelicemde bundan sora görsün hava atmayı :) sen aynı devam et sende konuş git gel kocanı anlat bakalım ne ile iftira atacak sana :)
cnm siz kaç yıllık evlisiniz yaa çok doğru dedin bende öyle dcem yanihmm onu teklif canım o zmn bende biriksin daha iştahla biriktrrim daha mutlu olurum de o yönden bnmki bana kartını bile verir ya da maaşını son kuruşuna kadar gönderir bana. diyeceğin tek bir laf var abisine senden habersiz vermemesi için benden habersiz verirsen hakkımı helal etmiyorum çünkü bn senden hiçbirşey saklamıyorum de çocuğumuz olucak onun rızkını başkasına verirsen onunda hakkını yemiş olursun de birde çok güzel bir söz var "eve lazım olan camiye haramdır diye" önce kendi evini düşünecek valla ben çok çaba sarfettim ayrılmaya kadar gittim inanki o yüzden habersiz birşey yapmıyor
Oda doğru bu sefer taviz vermiş olacaksın ..cnm
cnm olmaz ben gdp geldıkce eşim anlamıcak eşimde unutcak yapılan kötuuluklerı dha cok vicdan yapcak
5 aylık evliyiz kız :) ama bizde severek evlendik 5 yıllık geçmişimiz var :)cnm siz kaç yıllık evlisiniz yaa çok doğru dedin bende öyle dcem yani
:) bende eşime bunu anlatmaya çalışıyorum bu kadına yaptığın iyiliğe değmez diyorum akbaba gibi kocam daha 27 yaşında öldürdüle ev ne olucak derdine düştüler çok zoruma gitti ama eşim abim için boyun eğiyoruz diyorSen ölürsen bizi evden atarlar nedir ya
İnsan birine nasıl söyleyebilir bunu. Hele ki kardeşine...
Hani sen ölürsen öl de bizi evden atmasınlar sakın der gbi...
Töbe töbe ya..
Aman uzak dur şekerim sen en iyisi, eşinin abisinden de karısından da. Maaile manyaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?