- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
anaaam 5 ay da nasıl başardın ben 2 senede başaramadım :))) ben fazla safım yaa aslında saf deilimde eşim çok baskın karakter ve ben hiç küs kalamıyorum küsken dünyayı dar edyom kendime ondan bu konularda susmak zorunda klaıyorum sonrada üzülüyorum böyle =))5 aylık evliyiz kız :) ama bizde severek evlendik 5 yıllık geçmişimiz var :)
ayyy eğsinler abileri için eğsinler abileri onlara sağlam bi kazık atcak görceklr o günü beklıyorum :Sss:) bende eşime bunu anlatmaya çalışıyorum bu kadına yaptığın iyiliğe değmez diyorum akbaba gibi kocam daha 27 yaşında öldürdüle ev ne olucak derdine düştüler çok zoruma gitti ama eşim abim için boyun eğiyoruz diyor
tek birşey söylücem anlıcaksınız eşim polis ve doğuda ...Sanki kocan öldü gömüldü(Allah kkorusun ev derdine düştü çok mu yaşlı eşin hayır adam durduk yere niye ölüyo yani nerden çıkardılar bahane hoş değil
Allah yardımcın olsun canım bu yüzden böyle söylüyolarsa o zaman çok çok daha ayıp inşallah eşin hayırlısıyla geri döner bunların çenesi kapanırtek birşey söylücem anlıcaksınız eşim polis ve doğuda ...
bendede var canım saflık ama haksızlığa tahammülüm yok inan bir ara gözüm döndü eşime bunu söyledim2' seni çok seviyorum ama biz birgün boşanırsak sebebi onlar olacak ya yardım etmeyeceksin eğer edeceksende ayrılalım ben sana yük olmayayım bir ömür bak abinlere dedim.sonra düzelmeye başladıanaaam 5 ay da nasıl başardın ben 2 senede başaramadım :))) ben fazla safım yaa aslında saf deilimde eşim çok baskın karakter ve ben hiç küs kalamıyorum küsken dünyayı dar edyom kendime ondan bu konularda susmak zorunda klaıyorum sonrada üzülüyorum böyle =))
amin cnm Allah ona yengesinden daha uzun ömür versinde o evin kendine kaldığını göremesin inş. ne diyeyimAllah yardımcın olsun canım bu yüzden böyle söylüyolarsa o zaman çok çok daha ayıp inşallah eşin hayırlısıyla geri döner bunların çenesi kapanır
ooof ben eşime böyle desem tamam ayrılalım der. nedne öyle der benim onu bırakamayacagımı bıldgı için der. çünkü sevgiliyken de ben ondan haksızda olsam özür dledim hep kavga uazamasın dye öyle alıştrdım hala dha öyle ben eşime tavır koyamadığımdan bu haldeyiz kuzum yaabendede var canım saflık ama haksızlığa tahammülüm yok inan bir ara gözüm döndü eşime bunu söyledim2' seni çok seviyorum ama biz birgün boşanırsak sebebi onlar olacak ya yardım etmeyeceksin eğer edeceksende ayrılalım ben sana yük olmayayım bir ömür bak abinlere dedim.sonra düzelmeye başladı
yani bende blöf yaptım zaten ayrılmayı hiç istemem ama o inandı boğazım düğümlendi dedi çünkü ben boşanma dilekçesini bile yolladım ona mahkameye başvurmadım tabi diretse sonuna kadar gidermiydim bilmiyorum : ) senin benden farkın çocuğunuz olucak o zamn sana dahada bağlanacak her konuda ben çocuğumun hakkını savunuyorum niye daha iyi bir hayat yaşamasın ki dersin enazındanooof ben eşime böyle desem tamam ayrılalım der. nedne öyle der benim onu bırakamayacagımı bıldgı için der. çünkü sevgiliyken de ben ondan haksızda olsam özür dledim hep kavga uazamasın dye öyle alıştrdım hala dha öyle ben eşime tavır koyamadığımdan bu haldeyiz kuzum yaa((
aman kuzum anlamıyo anlamıyo adam çocuk mocuk anlamıyo açmı bırakıyomuş beni e karın tokluğuna yaşıcaksam ben nye çalışım be adam evimde çocugumu buyuturum senin maaşın karnımızı doyurur zaten. e ben dha iyi geçinelim istedgmizi alalım çocugun gelecegi güzel olsun sıkıntı çekmesin dye çalışıyorum kalkıpta abisine acıcak bişeyi yok aç deil abisi açıkta deil işi var gücü var yediklerini biz yemiyoruz valla ben buna kızıyorum iki ağlanıyo abisi geçinemıyoz dye benimkide saf millet asgari ücretle geciniyo abisi 2000 ne yakın geliri var kuzum bizimde toplam 3000 kadar var aradaki 1000 lira fark bizi zengin yaptı ama ben hergün sbhın köründe kalkıp gelıyorum eltim fosur fosur uyuyo bunu dusunen yok ay snir oluyorum yaaayani bende blöf yaptım zaten ayrılmayı hiç istemem ama o inandı boğazım düğümlendi dedi çünkü ben boşanma dilekçesini bile yolladım ona mahkameye başvurmadım tabi diretse sonuna kadar gidermiydim bilmiyorum : ) senin benden farkın çocuğunuz olucak o zamn sana dahada bağlanacak her konuda ben çocuğumun hakkını savunuyorum niye daha iyi bir hayat yaşamasın ki dersin enazından
gecekten sinir bozucu bir durum allah sabır vrsin şimdiben kaynam gildeyim zırt bırt kaynanamı arıyo eltim ben gelince ne yapmaya çalışıyosa çok cinsler ama borçlarımız birbitsin varya o zamn görücemben onun delirişini şimdi kaynanam üzerinden hava atmaya çalışıo hayır anlamıyorumamaç ne ? :)aman kuzum anlamıyo anlamıyo adam çocuk mocuk anlamıyo açmı bırakıyomuş beni e karın tokluğuna yaşıcaksam ben nye çalışım be adam evimde çocugumu buyuturum senin maaşın karnımızı doyurur zaten. e ben dha iyi geçinelim istedgmizi alalım çocugun gelecegi güzel olsun sıkıntı çekmesin dye çalışıyorum kalkıpta abisine acıcak bişeyi yok aç deil abisi açıkta deil işi var gücü var yediklerini biz yemiyoruz valla ben buna kızıyorum iki ağlanıyo abisi geçinemıyoz dye benimkide saf millet asgari ücretle geciniyo abisi 2000 ne yakın geliri var kuzum bizimde toplam 3000 kadar var aradaki 1000 lira fark bizi zengin yaptı ama ben hergün sbhın köründe kalkıp gelıyorum eltim fosur fosur uyuyo bunu dusunen yok ay snir oluyorum yaaa
:) bende eşime bunu anlatmaya çalışıyorum bu kadına yaptığın iyiliğe değmez diyorum akbaba gibi kocam daha 27 yaşında öldürdüle ev ne olucak derdine düştüler çok zoruma gitti ama eşim abim için boyun eğiyoruz diyor
eşinindeölmesi umrunda değil eşininde ölmesini ister öldüğünde eşinin üzerine olan pay kendine kalacak bunu biliyor o yüzden benimeşimin üstüne olan payıda abisine verdirtmeye çalışıyorki kendine kalsın diye.dediğin gibi canım sorun abisinde kadın açık açık diyor ev için duruyorum yoksa boşanırım diyor abisi gitmrsin diye evi almaya çalışıyor ama işin garip tarafı evinin ne elektriğinine suyunu öder nasılolsa biriyardım eder diyor bu tip insanlarla nasıl başedilirİyi de yavrucum, zaten esas problem abisinde. O eşine sen ölürsen şöyle olur böyle olur demiyo muymuş?
gunaydn cnm. eşimle küsüz biz dün tartıştık anlmadığım bi şekilde mmaşı bitmiş üstüne kredi kart limiti dolmuş üstüne beşik için ayırdğım 300 lira gitmiş bnun hesabnı sordgumda bana bgrdı işte hesapmı soruyosun dye artk gercekten gücüme gdyor hem çalışim hem paramın hesabnı soramim kerndim cüzdanımda 20 lirayla gezimm birileride benim sırtımdan geçinsingecekten sinir bozucu bir durum allah sabır vrsin şimdiben kaynam gildeyim zırt bırt kaynanamı arıyo eltim ben gelince ne yapmaya çalışıyosa çok cinsler ama borçlarımız birbitsin varya o zamn görücemben onun delirişini şimdi kaynanam üzerinden hava atmaya çalışıo hayır anlamıyorumamaç ne ? :)
gnaydın cnm çook üzüldüm ya bugün sakin sakin konuşun bence neerelere harcadığını bilmek istiyorum hakkım söylesen bu kadar husursuz olmayız desen o da pişman olmuştur belki . bizde kavga ettik dün inaan şşuan gözlrim şiş geldim işe beni zorluyo yengesine iyi davranmam konusunda davranmıcam dedim. kavga ettik sonradan barıştık. sizde uzatmayın başkaları için değmez ama öğrenmek hakkın bundan vazgeçmiceni söyle yada durumları eşitle sende verme paranın hesabını maaşını bir iki ay sırf kendinle çocuğuna harca böyle istiyosa böyle olsun.gunaydn cnm. eşimle küsüz biz dün tartıştık anlmadığım bi şekilde mmaşı bitmiş üstüne kredi kart limiti dolmuş üstüne beşik için ayırdğım 300 lira gitmiş bnun hesabnı sordgumda bana bgrdı işte hesapmı soruyosun dye artk gercekten gücüme gdyor hem çalışim hem paramın hesabnı soramim kerndim cüzdanımda 20 lirayla gezimm birileride benim sırtımdan geçinsin
kuzum pişmann deil bna msj atıyo yazık sana dyo rahat etceksen evlenmıcektın dyo hala bana haksızlık edyo hala kendını haklı görüyor güzellikle konuşulmaz bu konuda onunla sacma sapan bi ego yapmış bende hep senin gururun senin erkekliğin benim hakkım ne olucak deidim sen hayrlı bi evlat hayırlı bi kardeş olmaya calıyosun ama asla hayırlı bi eş olamazsın bu sekilde dedim beni çok üzüyop gercekten ban acok byuk haksızlık edyo suan gece 3 te uyudum ağlamaktan şuan berbat haldeyim gözlerimi açamıyorum morelim bozuk ben çalışim prayı eline sayıyım hesabınıda sormim kendim 20 lira harcclıkla geziyim böyle istyo ben nde çalişimki böyle olcaksagnaydın cnm çook üzüldüm ya bugün sakin sakin konuşun bence neerelere harcadığını bilmek istiyorum hakkım söylesen bu kadar husursuz olmayız desen o da pişman olmuştur belki . bizde kavga ettik dün inaan şşuan gözlrim şiş geldim işe beni zorluyo yengesine iyi davranmam konusunda davranmıcam dedim. kavga ettik sonradan barıştık. sizde uzatmayın başkaları için değmez ama öğrenmek hakkın bundan vazgeçmiceni söyle yada durumları eşitle sende verme paranın hesabını maaşını bir iki ay sırf kendinle çocuğuna harca böyle istiyosa böyle olsun.
madem güzellikten almıyo çocukta olacak zaten ücretsiz izne ayrılacam çocuğuma bakıcam evde durup de . senden kaynak kesilsin bakalım ne olcak o ego cnm üzme kendinikuzum pişmann deil bna msj atıyo yazık sana dyo rahat etceksen evlenmıcektın dyo hala bana haksızlık edyo hala kendını haklı görüyor güzellikle konuşulmaz bu konuda onunla sacma sapan bi ego yapmış bende hep senin gururun senin erkekliğin benim hakkım ne olucak deidim sen hayrlı bi evlat hayırlı bi kardeş olmaya calıyosun ama asla hayırlı bi eş olamazsın bu sekilde dedim beni çok üzüyop gercekten ban acok byuk haksızlık edyo suan gece 3 te uyudum ağlamaktan şuan berbat haldeyim gözlerimi açamıyorum morelim bozuk ben çalışim prayı eline sayıyım hesabınıda sormim kendim 20 lira harcclıkla geziyim böyle istyo ben nde çalişimki böyle olcaksa
bende o yüzden hazmedemiyorum mal kaçıran mı vardı bir de en ufak sorunun bnm eşime anlatırdı eltim. eşim çözüm bulmaya çalışırdı.şimdi yediği kazıktan ötürü nefret ediyor ondan. vasiyetten vazgeçtiler sözleşme yapacaklarmış ev hiçbirzamn satılamıyacak diye böyle birşey varmı bilmiyorum.ama ben o pislik için izin almam iş yerimden eşim kendince yapsın sözleşmeyi...kanunen mesken olarak kullanılan ortak bir evden kimse kimseyi atamaz
sadece satışı ile ilgili makhkeme kararına varılırsa satış yapılabilinir ay nelerin hesapları yapılıyor o ailede yaaa midem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?