• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltinle problem yaşarsın k.validen tavır yapar.Bunun mantığı nedir ya?

Hiçbir vasfı olmayan insanlar yengeliği,eltiliği,görümceliği bir üstünlük zannediyorlar herhalde..Takma hiç,canını sıkmaya bile değmez.

Hitaptan çok davranış önemli kimin davranışında kibir ve küçümseme varsa o yanlışta

E ben nasıl davranmalıyım artık? Farklı şehirlerde yaşasakta her fırsatta gittik her zaman kızı gibi davrandım ufak tefek itici hareketlerini görmezden geldim. Kp tarafından çok ezilmiş çok acıdım ama sonuç bu.son olaydan sonra kırgınım

Demekki kayinvaliden taraf tutuyor.
Eltini daha cok seviyorm

E ben nasıl davranmalıyım artık? Farklı şehirlerde yaşasakta her fırsatta gittik her zaman kızı gibi davrandım ufak tefek itici hareketlerini görmezden geldim. Kp tarafından çok ezilmiş çok acıdım ama sonuç bu.son olaydan sonra kırgınım

Sende araya mesafe koy, sordugunda ise dök icindekilerini.
Asla kendini ezdirme birsey olmaz diyip gecme ..
Sonra daha cok ezmeye.calisirlar.

Benim en buyuk eltimle aramda 15 yas var nerden baksan o yüzden alismisim yenge olarak hitap ediyorum zaten kendi dayimin esine de yenge diyorum yenge kelimesi bana garip gelmiyor alistigim bi kelime. Ama benden 5 yas buyuk bir eltim daha var ona da abla diye sesleniyorum bi sikintisini gormedim henuz. Demek senin eltin egosu tatmin edilsin istiyor :)

Eltiye neden yenge denilir ki zaten? Basta da demeseydiniz keske. Bana hep yenge diyordu ne oldu da ismimle hitap etmeye basladi diye atarlanmis olabilir.

Benim eltim benden 7 yas büyük abla dedim. Esimin yegenleri de abla diyorlar yenge lafindan nefret ederim

Eltin kayınvalidenle aynı şehirde mi yaşıyor ? Eğer öyleyse onu kayırması anlaşılabilir.

Konunun ne olduğunun çok önemi yok.

Bu tavrın altında herkes iyi olsun, hepimiz kocaman bir aileyiz saçmalığı yatıyor.
Idısını dıdısını sev sevme, hoşuna gitsin gitmesin, fesat biri olsun olmasın ailen gibi görmen
bekleniyor.

Hiç bana göre değil..

valla ben 82 dogumluyum bi mustakbel eltim var 22 yasindaydi sanirim ama bana ..... abla der ve ben memnunum sorun yok yani :D

Şimdi siz önce büyük zannedip yenge demişsiniz ama sonra ayy benden fazla da büyük değilmiş deyip adıyla seslenmeye başlamışsınız baştan adını deseydiniz sorun olmazdı ama sonradan değiştirince de kırılmış olabilir yani hani sanki sevmemeye başlamışsın gibi ayrıca eşin yenge diyorsa senin adınla hitap etmen olmaz ya ikinizde adıyla hitap edeceksiniz ya da ikinizde yenge diyeceksiniz eşinizle evlenince bir aile oluyorsunuz onun yengesi senin de yengen nasıl kaynanana anne diyorsan o da tutup aramızda fazla yaş yok diye senin ablana ismiyle hitap eetse mesela sen abla dediğin halde. Bunun gibi birşey uyum olmalı yani. Yenge demeye devam etseniz ne olurdu ki neden yaşını öğrenince vazgeçtiniz yenge deyince ne oluyor. Tabi elti anlatmıştır ne değişti de adımı söylüyor oğlunuz yenge derken baştan neden yenge dedi o zaman demiştir haliyle kaynana da ona hak vermiştir.

Ben aciklama yaptim eltime. Rica etse derdim yenge ama had bildirmeye kalkti simdi demiyorum adiyla hitap ediyorum yüzünün şeklî değişiyor.bu takilacak mesele edilecek bi konu değil bence

Back
X