• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltisinden çeken bayanlar var mı

konu sahibi farkettiniz mi bilmem ama beğenmediğiniz eltinizi, ev hanımı diye hakir gördüğünüzü.eltinizi bilmem ama aslında siz kıskanıyorsunuz.bir de eğitimci olacaksınız tam bir mahalle kavgasına çevirmişsiniz.biraz daha gelişime açık olun yani meslek sahibi olmak herşey değildir sizde de görüldüğü üzere...

konu sahibi farkettiniz mi bilmem ama beğenmediğiniz eltinizi, ev hanımı diye hakir gördüğünüzü.eltinizi bilmem ama aslında siz kıskanıyorsunuz.bir de eğitimci olacaksınız tam bir mahalle kavgasına çevirmişsiniz.biraz daha gelişime açık olun yani meslek sahibi olmak herşey değildir sizde de görüldüğü üzere...

ben eltimi ev kadını olduğu için hakir görmüyorum ki yaptıklarından dolayı kızıyorum insanlar ayağını yorganına göre uzatmalı değil mi ben bilmem mi bol para harcamayı gezmeyi tozmayı ama imkanım yoksa bunları borçla yapmak istemem değil mi veya yapsam da gidip kimseye el açmam dilenmem işte bu insan bunu yapıyor kocası aylık 1 lira kazanıyorsa 5 lira harcıyor sonra ay borcumuz var bize yardım edin diyor bu konuda haklı değil miyim ev kadını olup da kendini geliştiren bir sürü kadın var önemli olan olduğundan farklı görünmek değildir kimseye kendimizi beğendirmek için eşimizi zor koşullara sokmamak lazım

öncelikle eltinde sende bebeklerinizi sağsalim, sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah...

yalnız arkadaşım bi haline şükret ya eltini düşüneceğine, bak ne güzel hamileymişsin karnındakini düşünde stres yapma bence..

sende onun hamile kalmasını kıskanmışsınki dert emişsin,

benim gibi hamile kalamayanlar ne yapsın, hamile kalamamama rağmen hiç kimsenin çocuğunu kıskanmadım sağlıcakla doğursunlar inşallah die dua ettim..

biraz geniş olun ya onun çocuğu kendine seninki kendine bunda dert etcek ne var,

hamileyim çocuğum olucak diye sevineceğine takmışsın eltiye, lütfen nankörlük etmeyin ya Allah aşkına bide bizim gibi hiç çocuğunuz olmasa ne yapcaktınız el insaf ya..

olaylara olumlu yönlerinden bakın lütfen..

öncelikle eltinde sende bebeklerinizi sağsalim, sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah...

yalnız arkadaşım bi haline şükret ya eltini düşüneceğine, bak ne güzel hamileymişsin karnındakini düşünde stres yapma bence..

sende onun hamile kalmasını kıskanmışsınki dert emişsin,

benim gibi hamile kalamayanlar ne yapsın, hamile kalamamama rağmen hiç kimsenin çocuğunu kıskanmadım sağlıcakla doğursunlar inşallah die dua ettim..

biraz geniş olun ya onun çocuğu kendine seninki kendine bunda dert etcek ne var,

hamileyim çocuğum olucak diye sevineceğine takmışsın eltiye, lütfen nankörlük etmeyin ya Allah aşkına bide bizim gibi hiç çocuğunuz olmasa ne yapcaktınız el insaf ya..

olaylara olumlu yönlerinden bakın lütfen..

Allah inş gönlüne göre verir senin için dua edicem benim kabullenemediğim tek nokta zamanı isterse 10 tane doğursun banane ama kadın agzıyla söylüyor buna ne demeli

Allah inş gönlüne göre verir senin için dua edicem benim kabullenemediğim tek nokta zamanı isterse 10 tane doğursun banane ama kadın agzıyla söylüyor buna ne demeli

canım haklı olabilirsin ama boşver ne derse desin, sen stres yapınca bebeğinde etkilenicek takma bunları kafana, karnındaki meleği düşün onun hayalini kur mutlu et kendini :)))

ben eltimi ev kadını olduğu için hakir görmüyorum ki yaptıklarından dolayı kızıyorum insanlar ayağını yorganına göre uzatmalı değil mi ben bilmem mi bol para harcamayı gezmeyi tozmayı ama imkanım yoksa bunları borçla yapmak istemem değil mi veya yapsam da gidip kimseye el açmam dilenmem işte bu insan bunu yapıyor kocası aylık 1 lira kazanıyorsa 5 lira harcıyor sonra ay borcumuz var bize yardım edin diyor bu konuda haklı değil miyim ev kadını olup da kendini geliştiren bir sürü kadın var önemli olan olduğundan farklı görünmek değildir kimseye kendimizi beğendirmek için eşimizi zor koşullara sokmamak lazım

İyi de bunlardan size ne? Keseniz mi bir, siz mi ödüyorsunuz parasını? Ödemeyin, olsun bitsin. İsterse evine haciz getirir, size ne? İsterse size inadına hamile kalmış olsun, ne olacak? O size "ben yeni gelinliğimi bilemeden eve gelin geldi" diye bilenmiş, siz ona "hamileliğimi bilemeden üstüme hamile kaldı" diye bilenmişsiniz, e ne farkınız var ki birbirinizden?

benim mesaj ayarlarında bir problem var ..........

Son düzenleme:
ben eltimi ev kadını olduğu için hakir görmüyorum ki yaptıklarından dolayı kızıyorum insanlar ayağını yorganına göre uzatmalı değil mi ben bilmem mi bol para harcamayı gezmeyi tozmayı ama imkanım yoksa bunları borçla yapmak istemem değil mi veya yapsam da gidip kimseye el açmam dilenmem işte bu insan bunu yapıyor kocası aylık 1 lira kazanıyorsa 5 lira harcıyor sonra ay borcumuz var bize yardım edin diyor bu konuda haklı değil miyim ev kadını olup da kendini geliştiren bir sürü kadın var önemli olan olduğundan farklı görünmek değildir kimseye kendimizi beğendirmek için eşimizi zor koşullara sokmamak lazım[/QUOT

siz bence sizi ilgilendirmeyen hayatları düşünmekten uzaklaşın bırakın eşi düşünsün karısının olumsuz yönleri varsa.benim anlayamadığım siz neden bu kadar hamileliğini yanı sıra borç istemesini dert ediyorsunuz .sizden isterse az harca dersin biter.siz kendi işinize yoğunlaşın benden tavsiye...:40:

siz bence sizi ilgilendirmeyen hayatları düşünmekten uzaklaşın bırakın eşi düşünsün karısının olumsuz yönleri varsa.benim anlayamadığım siz neden bu kadar hamileliğini yanı sıra borç istemesini dert ediyorsunuz .sizden isterse az harca dersin biter.siz kendi işinize yoğunlaşın benden tavsiye...:40:

ah keşke onun harcamaları bizi kasmasa ama ucu dokunuyor işte hayır kocası boşayacak gene ucu bize dokunacak kaç defa mahkemeden döndüler tüm aileyi zor durumda bıraktılar ama elbet gün olur devran döner değil mi artık ne hali varsa görsün yani siz de halinize şükredin ki Allah size böyle akraba vermesin başınıza gelmeyince anlayamıyorsunuz

arkadaşım senin durum çok farklı 5 ay koca bir zaman benim eltim hamile olduğumu duyduğu gün korunmamış ve hamile kalmış

2.5 yıldır evliyim ve nişanlandığımdan beri eltimin kıskançlıkları ve fitneliklerinden bıktım artık en son yaptığı beni çileden çıkardı 1.5 aylık hamileyim duyduğunda hiç sevinmedi ve dün öğrendim ki bana inat olsun diye o da hamile kalmış paylaşmak istedim siz de de varmı böyle durumlar

Hamile kalmak o kadar kolay değil.Burada bir anket yapsak kaç kişi korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalabilmiştir merak ediyorum :)

Aslında böyle tuhaf bir durum var,hamilelik ve bebek bir nevi sinerji oluşturur.Ailede veya yakın arkadaş çevresinde hamilelik varsa diğerlerinde de gerçekleşir.
Mesela aynı evde veya aynı işyerinde olan kadınların adet günleri denk düşmeye başlar.Gariptir :)

Bir de tabii bebek özendirir,hiç aklında olmayan kişiye bile bebek özletir.
O hamile kalmış aman ben de kalayım demekten ziyade,keşke benim de bebeğim olsa der.

şimdi eltim 12 haftalık hamile,çoook kıskandım acaba bende mi yapıvarsem hemencik? ama yok ya cinsiyetini öğrenelimde öyle yapayım,eğer kızı olursa bende hemen kız yaparım iki tane oğlum var zaten :1: :1:

inadına çocuk yapmak,kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.

bu yorumu yazdıktan 1 gün sonra büyük eltimin de hamile olduğunu öğrendik şok şok:9: eğer bu topiği okumamış olsaydım aklıma hiç kötü birşey gelmezdi ama acaba dedim vallahi..büyük eltim 9 yıllık evli ve 8 yaşında kızı var.asla ikinci bebeği istemediğini söylerdi hep.ama diğer eltim hamile kaldıktan 2 ay sonra onun da hamile kalması bana biraz manidar geldi:1:.. daha doğrusu çevredekiler aa inada mı kalmış diye tepki verdiler,demek ki birçok kişi konu sahibi gibi düşünebiliyor.ama ben ikisi adına da çok seviniyorum.kimse kusura bakmasın inada bende hamile kalamam:1: zaten 2 yaşında ikiz oğlularım var canıma okuyolar

ay bu kk benim akılma neler getirdi böyle yav:19: :27:

bu yorumu yazdıktan 1 gün sonra büyük eltimin de hamile olduğunu öğrendik şok şok:9: eğer bu topiği okumamış olsaydım aklıma hiç kötü birşey gelmezdi ama acaba dedim vallahi..büyük eltim 9 yıllık evli ve 8 yaşında kızı var.asla ikinci bebeği istemediğini söylerdi hep.ama diğer eltim hamile kaldıktan 2 ay sonra onun da hamile kalması bana biraz manidar geldi:1:.. daha doğrusu çevredekiler aa inada mı kalmış diye tepki verdiler,demek ki birçok kişi konu sahibi gibi düşünebiliyor.ama ben ikisi adına da çok seviniyorum.kimse kusura bakmasın inada bende hamile kalamam:1: zaten 2 yaşında ikiz oğlularım var canıma okuyolar

ay bu kk benim akılma neler getirdi böyle yav:19: :27:

ne fasat bir milletiz aklım almıyor yahu...

vallahi öyle! birde bu yorumu yapanlar hiç beklemediğim kişiler.ben sevinçle ailemiz kalabalıklaşıyor dedim yorumları aynen yukarıda yazdığım şey oldu...hatta bana sende 3.yü yaparsın artık diyenler oldu! kala kaldım,demek ki birçok kişinin düşüncesi bu yönde..

Son düzenleme:
vallahi öyle! birde bu yorumu yapanlar hiç beklemediğim kişiler.ben sevinçle ailemiz kalabalıklaşıyor dedim yorumları aynen yukarıda yazdığım şey oldu...hatta bana sende 3.yü yaparsın artık diyenler oldu! kala kaldım,demek ki birçok kişinin düşüncesi bu yönde..

Bebek düşünmüyorsan iyi korun derim :) Yukarıda bir sinerjiden sözettim,olur mu olur.

Kardeşimin görümcesi yaşça daha büyüktü.İlk çocuğuna tedaviyle zor hamile kalmış.
Kardeşim doğurur doğurmaz o da kazayla hamile kaldı :)

gerçekten ilginç insanların başka işi gücü yok milletin hayatında gözleri akılları...

Meleknaz korkutma beni :) zaten en yakın 2 arkadaşım da hamile bu sinerji olayı olmasın lütfen:52: bu beden 3.bir çocuğu kaldıramaz.hem hamile kalırsam bana neler derler düşün bir:1::1:

Hamile kalmak o kadar kolay değil.Burada bir anket yapsak kaç kişi korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalabilmiştir merak ediyorum :)

Aslında böyle tuhaf bir durum var,hamilelik ve bebek bir nevi sinerji oluşturur.Ailede veya yakın arkadaş çevresinde hamilelik varsa diğerlerinde de gerçekleşir.
Mesela aynı evde veya aynı işyerinde olan kadınların adet günleri denk düşmeye başlar.Gariptir :)

Bir de tabii bebek özendirir,hiç aklında olmayan kişiye bile bebek özletir.
O hamile kalmış aman ben de kalayım demekten ziyade,keşke benim de bebeğim olsa der.

onda şans var şekerim ilkinde de korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı bunda da ağzıyla söylüyor ki zaten ne zaman hamile kalmış olabileceğini

beni rahatsız eden şey mutluluğumu doyasıya yaşayamam ilk yaptığı şeyi anlatayım mı beni istemeye geldiklerinde kendisi 7 aylık evliydi ve herkese dedi ki "ben daha yeni gelinim niye bu kadar acele ediyorsunuz onu istemekte" işte herşey ozaman başladı benim mobilyalarım takılarım gelinliğim herşeyim kendisine dert oldu ki bu insan köydem indim şehire olan ev kadını ve marka takılan biri ben ise öğretmenim çalışıyorum herkes tarafından da seviliyorum kıskanması normal değil mi

Öyle bir şey demişse onun terbiyesizliği. Lafını verip susturun. Kıskanıyorsa kendisine zarar. Kendi kendini yer bitirir. Size bir şey yapamaz. Sizin bu dert etmemniz lazım bence. Gülün geçin.

neden ikinci çocuğa cesaret edemediğimizi buldum :) ne eltim var ne görümcem bizi gaza getircek...

yav konu sahibi siz öğretmensiniz yani EĞİTİMCİSİNİZ!!! fakat yazdıklarınız,düşünceleriniz gerçekten beni şaşırttı.

bu kadar sığ düşünüyor olamazsınız.eltiniz son bir ay içinde korunmadıysa şayet bir gün denk gelmiştir.

lütfen basitleşmeyin,eltiniz sizi kıskanıyormu bilmiyorum ama siz eltinize iyice takmışsınız!!!

hamileliğinize odaklanın,bebeğinize ne isim koyacaksınız falan bunları düşünün.kimin ne harcadığı ne kazandığı ne yediği içtiği

sizi ilgilendirmesin.

bir de lütfen çaktırmadan çaktırmadan hamile bir kadına ah etmeyin döner dolaşır sizi bulur!!!

Back
X