benim eltimde böyle ve ben daha evlenmedim bile. mumkun oldugunca görüşmemeye calısıyorum.. zorunlu kalmadıkca konusmuyorum.. kendımı de uzmuyorum.. herkesin zararı kıskanclıgı kendıne.. boşverdim.. daha rahatım..
sinir olmuyor muyum .oluyorum ama elden gelen bişey yok.. insanları anlamak zor o zaman anlamaya calısmıcaksın
[ı]slm kızlar be 21 yaşında 1 kızı olan bir bayanım...benim 1 tane eltim var ama böyle elti olma olsun...buz dolabı cinslerindenn...kıskanç mı kıskanç kendi 31 yaşında ve güzel değill...belki beni kıskandığından yada çekemediğinden hiç anlaşamayız..ben eşim için ara sıra yağcılıkyapıp sohbet etmeye yeltenirim ama yok anam bunda sohbet edecek kabiliyet yokkk...şu an aramız iyi değil...az tartışmışızz...inanırmısınız 2 sene nişanlı kaldı ben ondan önce evlendim 2 sene sonra telefon numarasını alabildim okadar yaniii...ayyy fıttırıyorum onu görünce ama aileden diye hep karşılaşıyoruz ama onu görünce sinirleniyorum elimde değil...ne yapıyımmmmm?????fikriniz ne kızlarrrrr????benim yaşadığımı yaşıyan varmııı?????[/ı]
benim dikkatimi ceken su oldu.. kisi kendinden bilir isi diye bir soz vardir! bu butun insanlarr icin gecerli.. herkes karsisindakini kendi gibi zanneder..en azindan ilk basta..taniyana kadar..
sen diyorsunki.. 31 yasinda guzel degil.. demekki bu konularlailgilenen sensin.. yanlis anlama ama kompleksli insanlarin tarzinda bir yazi olmus.. ha desenki su su su sebeplerden dolayi anlasamiyoruz sevmiyorum anlarim.. ama ortada bisey yok.. eltinde seni sevmiyor belli.. belki oda ayni seyleri senin hakkinda dusunuyor.. senin guzellige takmis olmani..kompleksli olmani.. mesafe koymus belli yada yapisi oyle ama o zaman herkese oyle davranir.. yani demem o ki.. sevmedigin insanin senden uzak durmasi senin canina minnet olmasi lazimken sen dert yaniyosun.. demekki cok onemsiyosun.. yada kadin belki guzel..sen cirkin diyosun..bilmem anlatabildimmi.. yani bunu dert diye gorme bence.. ayrica tartisma sebebini yazmamissin.. belki orda elle tutulur bir sey cikabilir..
benim dikkatimi ceken su oldu.. kisi kendinden bilir isi diye bir soz vardir! bu butun insanlarr icin gecerli.. herkes karsisindakini kendi gibi zanneder..en azindan ilk basta..taniyana kadar..
sen diyorsunki.. 31 yasinda guzel degil.. demekki bu konularlailgilenen sensin.. yanlis anlama ama kompleksli insanlarin tarzinda bir yazi olmus.. ha desenki su su su sebeplerden dolayi anlasamiyoruz sevmiyorum anlarim.. ama ortada bisey yok.. eltinde seni sevmiyor belli.. belki oda ayni seyleri senin hakkinda dusunuyor.. senin guzellige takmis olmani..kompleksli olmani.. mesafe koymus belli yada yapisi oyle ama o zaman herkese oyle davranir.. yani demem o ki.. sevmedigin insanin senden uzak durmasi senin canina minnet olmasi lazimken sen dert yaniyosun.. demekki cok onemsiyosun.. yada kadin belki guzel..sen cirkin diyosun..bilmem anlatabildimmi.. yani bunu dert diye gorme bence.. ayrica tartisma sebebini yazmamissin.. belki orda elle tutulur bir sey cikabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?