o sizinle muhatap olmuyorsa sizde olmayın. ben sadece kayınvalidemin evinde görüşürüm konuşurum orada kalır. böylesi daha iyidir. birbirimizi üzmeyiz.
şart mı telefonlaşmak görüşmek..
evet canım zaten öyle yapıcam artık
Canım aynı yaştayız ben de 2.5 yıllık evliyim...
Hiç bilmediğim ve tanımadığım bir yere gelin gittim ve benim en iyi arkadaşım eltim oldu...
Bana ablalık etti. Şimdi uzakta ama telefon açar saatlerce konuşurum çok seviyorum...
10 ay önce bir eltim daha oldu onu da seviyorum ama diğeri kadar değil...
Senin sorununa gelince eltin diye illa vıcık vıcık olmak zorunda değilsin. Mesafeli davran sen de. Mecbur kalmadıkça konuşma...
Tabi eşinin hatrı için de merhabayı kesme...
ahhh keşke benimde böyle bir eltim olsaaa ilk baştan iyi başlamışsa iyi gider üzülme bizimki baştan kötü başladı konu çekememezlikkkk...
Kadının yapısı o demek ki. Güzellikle de alakalı bir durum degil bu bence neden güzel olmadıgını söylüyorsunuz ? Güzelliginizden mi kıskanıyor yani sizi. İlginc ..CADIARZU
Hadi diyelim kıskanıyor konusmayın uzak durun madem sizinle konusmak istemeyen, kıskanan birine neden yagcılık yapıyorsunuz ki, ne gerek var allah askınıza. Gerektigi kadar görüsün yeter. Hem ben nefretlik bir durum göremedim ayrıca.
canım güzellik konusunu hep dile getiriyor o yüzden öyle yazdımm...yanii sen işte güzelsin ama çokk suratsızsın felan diyorrr...kendi yüzüme karşı söylüyor bunlarıı..bişey yeni aldığım zaman hiç güzel olmamış der....ben eskiden çok kiloluydum şu an 30 kilo vermiş durumdayım kilo verdiğimi görünce daha bir çıldırdı...yok şuran sarktı yok geri alırsın yarın yani hep kırıcı sözlerrr bundan beni kıskandığını anladımm bana yakışmamış dediği elbiseyi kendi alıpta giyen biri sizce kıskanmıyormu???
görüşme olsun bitsin,o sana soğuksa sen ona daha soğuk ol.Ne gerek var senin canını sıkan biriyle muhattap olmaya
kizlar konuyu görünce hemen yazmak istedim ben henüz evli degilim ama benimde bir eltim olacak benden hemen hemen 6 yas filan büyük sevdigim hep olumlu seyler söylüyor onun hakkinda eminim cok iyi anlasacaksiniz diyor hep ama ben iste bu sizin anlattiklarinizdan yola cikarak cok korkuyorum kizlar...
eger eltimle anlasamazsam ne yaparim bilmiyorum :S
benim eltimde böyle ve ben daha evlenmedim bile. mumkun oldugunca görüşmemeye calısıyorum.. zorunlu kalmadıkca konusmuyorum.. kendımı de uzmuyorum.. herkesin zararı kıskanclıgı kendıne.. boşverdim.. daha rahatım..
sinir olmuyor muyum .oluyorum ama elden gelen bişey yok.. insanları anlamak zor o zaman anlamaya calısmıcaksın
elti niye bukadar önemsenir bilmem.kıskançlık niye olur onuda anlamam.o sizi kıskanıyomuş ozaman niye rahatsız olan sizsiniz.o rahatsız olsun
Görüşmeyim o zaman.Neden peşine düştünüz ki?Demek ki o da sizi görmek istemiyor,belki de o sizin için aynı şeyleri düşünüyordur.Uzak kalın en iyi çözüm o.benneyaptımki
seni sevmeyen ölsün aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ALLAHINA,,ELVİNİNE KURBAN OLUYUM opuyorumnanaktan
benim dikkatimi ceken su oldu.. kisi kendinden bilir isi diye bir soz vardir! bu butun insanlarr icin gecerli.. herkes karsisindakini kendi gibi zanneder..en azindan ilk basta..taniyana kadar..
sen diyorsunki.. 31 yasinda guzel degil.. demekki bu konularlailgilenen sensin.. yanlis anlama ama kompleksli insanlarin tarzinda bir yazi olmus.. ha desenki su su su sebeplerden dolayi anlasamiyoruz sevmiyorum anlarim.. ama ortada bisey yok.. eltinde seni sevmiyor belli.. belki oda ayni seyleri senin hakkinda dusunuyor.. senin guzellige takmis olmani..kompleksli olmani.. mesafe koymus belli yada yapisi oyle ama o zaman herkese oyle davranir.. yani demem o ki.. sevmedigin insanin senden uzak durmasi senin canina minnet olmasi lazimken sen dert yaniyosun.. demekki cok onemsiyosun.. yada kadin belki guzel..sen cirkin diyosun..bilmem anlatabildimmi.. yani bunu dert diye gorme bence.. ayrica tartisma sebebini yazmamissin.. belki orda elle tutulur bir sey cikabilir..
canım güzellik konusunu hep dile getiriyor o yüzden öyle yazdımm...yanii sen işte güzelsin ama çokk suratsızsın felan diyorrr...kendi yüzüme karşı söylüyor bunlarıı..bişey yeni aldığım zaman hiç güzel olmamış der....ben eskiden çok kiloluydum şu an 30 kilo vermiş durumdayım kilo verdiğimi görünce daha bir çıldırdı...yok şuran sarktı yok geri alırsın yarın yani hep kırıcı sözlerrr bundan beni kıskandığını anladımm bana yakışmamış dediği elbiseyi kendi alıpta giyen biri sizce kıskanmıyormu???
ilginc hem sevmediginizi dile getiriyosunuz hem
zorla konusmaya calisiyosunuz
sevmiyosunuz konusmaya calismayin
aranizda 11 yas var ortak konulariniizin olmamasi normal bence
kendinizi onunla kiyaslamayin
a.s
büyüklerimiz ne demiş eltiden örtü olmazkaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile
benim eltimde çok soğuk biridir asık suratlıdır.en son bebeği olduğunda altınımla hayırlamaya gittim hoşgeldin bile demediakannehir
nefret etmiyorum canım çünkü buna bile değmezler.:umursamaz:
az görüşmeye karar verdim o da sadece eşimin hatrına
aslında arada eşim olmasa o insanlarla hiç işim olmazdı ama iki kardeşin arası açılmasın diye kör sağır dilsizi oynuyorum biraz da aptala yatıyorum işteboshayallersmile
hem 31 yaşında hem güzel değil ölmüşte ağlayanı yok bence.yanlız kötü durumda olan bu 31 yaşında ve çirkin olansa bir derdim var a onun konu açması gerekmezmi bir terslik var bundaohaoldumsmileohaoldumsmile
Neden yağcılık çekiyosunuz. . Sizinle konuşmaya mecburmu . . !! Hem sevme hem yaranmaya çalışlmaz:
Belki anlamıştır samimiyetsizliğinizi . O yüzden böyle davranıyordur
ben soğukluk olmasın hepimiz iyi geçinelim istiyorum ama o böyle yaparak nefret ettirdi kendinden o yüzden bende bıraktım ilgilenmeyi zaten ne hali varsa görsünn
yazısından bana sen sankı gorusmek ıstıyorsunda o soguk oldugu ıcın kızıyorsun gıbı geldı banada .
kaçan kovalanırmış:))
guclubacismile