İtiraf ediyoruummmmmmmm bende eltimi sevmiyorummmmmkıskanç kibirli iki yüzlü ve son derece kompleksli biri neyseki evimizi yolumuz işimiz düzenimiz ayrıda sık görüşmek zorunda kalmıyorum sevmediği eltisiyle kayınvalidesiyle sürekli beraber olmak zorunda kalan arkadaşlara Allah sabır versin tez günde kurtarsın diyorum
Kızlar merhaba elti mağdurlarından biride benim kendisinden o kadar nefret ediyorum ki sormayın kendisi iğrenç görgüsüz arsız insanın teki fesat yarabbim böyle insanlardan herşey beklenir onlardan bizi korusun
Elti ısı zor is..benim ilk açtığım konudur bu elti meselesi hatta..
Cook terbiyesizlikler gördüm kendisinden,3 aylık hamilyken bile hastanelik oldum yaptıkları yüzünden fakat
Ne zamanki terbiyesizliklerini ve ayıplarını yüzüne vurup ona tepkimi koydum o gün bugün uğraşmamadı..
Elti nedir ki...akraba sen degil arkadas desen hic degil,mecburi görevlerimi yerine getiririm o kadar o da karşındaki
Adm olduğu sürece...
4 eltim var hiçbirini sevmiyorum hepsi birbirinden gıcık allahın cezaları kıskanç görgüsüz terbiyesiz sonradan görmeler oh be içim rahatladı topiği açandan allah razı olsun
Çok mutlu olduğu, iki çocuğu olduğu için mi gıcık oluyorsunuz, burayı anlamadım.
içindeki bu öfke ile mutlu olmazsın, sana ne zararı var kadının.
Eltin 2. çocuğu doğurdu ve mutlu diye mi gıcık oluyorsun?
yoksa sana karşı olumsuz tavırları mı var?
Konuyu açan havi1453, detaylandıran akdenizmavisi3407... Ben mi çoklu üyelik gibi algıladım yoksa bu işte bir yanlışlık mı var?
Bu konuya cevap yazacağımı hiç düşünmezdim ama görüncede pas geçemedim.Elti konusunda ben kesinlikle politik olun derim. Siz iyi niyetinizden eminseniz onun kıskançlıkları,planları, kötülükleri karşısında akıllı davranmak gerekir. Bir yanlışında onun gerçek yüzünü göstermek için elinize geçen kozu asla kaçırmayın.Ve kesinlikle ne kadar kötüde olsa bir şans daha verin. Ailelerin bozulmaması için bu kişiyle ilişki önemlidir. Ama şans verirken tavrınızı ve mesafenizide daima koruyun.
cavap bekliorum arkadaşlar
kızlar benim sorunum çok büyük eltimle birbirimizi sevmiyoruz onun yaşı büyük ben önce evlendim diye komplekse girdi kıskandı (tabi herkes benim kıskandığımı düşünüo)ağzında allh kelamıyla konuşuo inş maş ay gunak yazık diye herkesi inandırıo benim sanssızlığım eşimle mesajlaşırken onun hakkındaki mesajlarımızı okudu hemde 2 kere yakalandık ve tüm olaylar ben,m üstüme döndüü yani oda açık bulduya vurdukça vurdu iki kardeş düşman oldu nerdeyse birbirlerini öldürcekler arada bişi yok kız herseyi takıo üstüne alınıo benim kayınvalidemlere gitmemi istemio herkes bana tavır alsın istio bana karsı herkesin görüşü değişti ama ii davranıolar ben suçlu değilim başıma buyuk bi talihsizlik geldi işte oda kozları eline almış oldu yaptıkları yazılcak anlatılcak gibi değil bana bi akıl veriri can ciğer kardeşler düşman oldu herkes beni suçlu ıkı yuzlu bilio napcam ben ya mutlu evliliğm bile çatırdıyo suçlanmaktan bıktım kendimi ifade de3mez oldum offfff yazdıkca yazasım gelio.....(bu arada daha bi yıl bile olmadı o daha flöttü bu olaylar olunca şimdi daha yeni evlendi evlenmez olaydı.......
amannnnnnnnnnn elti miiiiiiiiii allah düşmanımın başına vermesinnnnnnnnnnnn aman aman amannnn
Yüzünü bile görmek istemiyorumm görgüsüz cahil fesat uyuzz neffretten öte kiin duyuyorum onaaa allah onu bildiği gibi yapsınn
elti önceden aileyi sana kötülemiş, peki sen tam tersi aileni iyi olduklarını mı gördün?..
elle tutulur bişey anlatmamışsın ki ,bence sen eltiyi çocuk yüzünden kıskanıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?