Eltisine gıcık olanlar hadi nerdesiniz?

Elti ısı zor is..benim ilk açtığım konudur bu elti meselesi hatta..
Cook terbiyesizlikler gördüm kendisinden,3 aylık hamilyken bile hastanelik oldum yaptıkları yüzünden fakat
Ne zamanki terbiyesizliklerini ve ayıplarını yüzüne vurup ona tepkimi koydum o gün bugün uğraşmamadı..
Elti nedir ki...akraba sen degil arkadas desen hic degil,mecburi görevlerimi yerine getiririm o kadar o da karşındaki
Adm olduğu sürece...

allah sizi inandırsın ben tek gelinim.eşim tek çocuk.biçok kişi bunun avantaj olduğunu düşünür kii bazı şeylerde öyle.ama gel gelelim benim eşim geniş ailenin tek çocuğu amcalarının falanda çocuğu yok.bu yüzden benim 2 tane kaynanam 2 tane kayınbabam,bi dünya eltim görümcem kaynım vs vs vs var.hepimiz bir kaç ay arayla evlendik ama ailenin büyük gelini benim yaş olarak.eşim tek çocuk.haliyle eşim ailesinin yanlız kalmasını istemiyo.benimde lanet olası acıma duygum var.yazık torunlarını görsünler,özlemesinler diye haftanın 5 günü birlkteyiz.beni o ailede sevmeyen bi tek teyzesinin gelini var.onunla elti gibiyiz.her ikimizde nişanlı olduğumuz dönemlerde arada laf taşıyanlar oldu ve halen sevmeyiz birbirimizi.gerçek eltim olsa heralde kafasını gözünü patlatırdım DD allahtan tek çocuk diyorum yinede

Kızlar merhaba elti mağdurlarından biride benim kendisinden o kadar nefret ediyorum ki sormayın kendisi iğrenç görgüsüz arsız insanın teki fesat yarabbim böyle insanlardan herşey beklenir onlardan bizi korusun

canım kim bilir sana ne yaptı allah tüm kötü niyetli insanlardan korusun

sana katılıyorum benim eltim eşimle çıkarken aramızı açtı eşimin ailesini sürekli kötülerdi ya o kadar çirkin bi insan ki kayınpederimin kendisini dövdügünü bile söylemişti bana allah var eşimden ve ailesinden gördügüm iyilikleri yazarak bile anlatamam

4 eltim var hiçbirini sevmiyorum hepsi birbirinden gıcık allahın cezaları kıskanç görgüsüz terbiyesiz sonradan görmeler oh be içim rahatladı topiği açandan allah razı olsun

asıl beni dinledigin için ve yorum yazdıgın için allah senden razı olsun canım

Çok mutlu olduğu, iki çocuğu olduğu için mi gıcık oluyorsunuz, burayı anlamadım.

hayır arkadşım eltim biz oturmaya gittigimizde mutfaktan çıkıp yanımıza bile gelmez çayları ben dagıtırım sürekli bişilerle meşgul olur eşimin ailesini kötüler hiç yüzümüze bakmaz

içindeki bu öfke ile mutlu olmazsın, sana ne zararı var kadının.

zararı olmadıgını nerden bildin arkadaşım ya sana şu kadarını söyliyim eltim bizi ayırmak için kayınpederimin kendisini dövdügünü bile söyledi kayınvalidem banyoda eltimi dövmüş ilk çoçugu o yüzden düşmüş böyle iftiralar hiç hoş degil söyle bakalım sen olsan severmiydin

Eltin 2. çocuğu doğurdu ve mutlu diye mi gıcık oluyorsun?

yoksa sana karşı olumsuz tavırları mı var?

eşimle çıkarken aramızı bozdu hatta evime gidip beni anneme şikayet bile etti eşimin ailesini karalaması hep negatif olması beni soguttu kendisinden

Konuyu açan havi1453, detaylandıran akdenizmavisi3407... Ben mi çoklu üyelik gibi algıladım yoksa bu işte bir yanlışlık mı var?

evet canım konuyu ben açtım detalarını yazacagım ve yorumlarınızı alcam fakat şu an kısa cevaplar yazabiliyorum

amannnnnnnnnnn elti miiiiiiiiii Allah düşmanımın başına vermesinnnnnnnnnnnn aman aman amannnn

yüzünü bile görmek istemiyorumm görgüsüz cahil fesat uyuzz neffretten öte kiin duyuyorum onaaa Allah onu bildiği gibi yapsınn

amannnnnnnnnnn elti miiiiiiiiii Allah düşmanımın başına vermesinnnnnnnnnnnn aman aman amannnn

yüzünü bile görmek istemiyorumm görgüsüz cahil fesat uyuzz neffretten öte kiin duyuyorum onaaa Allah onu bildiği gibi yapsınn

Bu konuya cevap yazacağımı hiç düşünmezdim ama görüncede pas geçemedim.Elti konusunda ben kesinlikle politik olun derim. Siz iyi niyetinizden eminseniz onun kıskançlıkları,planları, kötülükleri karşısında akıllı davranmak gerekir. Bir yanlışında onun gerçek yüzünü göstermek için elinize geçen kozu asla kaçırmayın.Ve kesinlikle ne kadar kötüde olsa bir şans daha verin. Ailelerin bozulmaması için bu kişiyle ilişki önemlidir. Ama şans verirken tavrınızı ve mesafenizide daima koruyun.

canım haklı olabilirsin ama ben senin gibi düşünmüyorum tavizler tavizleri dogurur resmi ve mesafeli olmak daha iyi zaten eşim ve ailesi abimin hatrına katlanıyorlar eltim çooookk çektirmiş yazık annem saçını süpürge eder o eltim olacak cadı kıymet bilmez bir nankööööööörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

papatya sen kendini biliyorsan ve eşinde senin tarafında ise fazla muhattap olma derim böyle insanlardan her zarar gelir benim eltim senden daha beter nerdeyse benim nişanlıma göz koyucak pozisyona geldi iş bırak muhattap olmayı yüzünü görmeye bile tahammülümüz yok ne ben nede nişanlım onunla muhattap değiliz be böylede giderse bizimde iki kardeşin arası sırf o pislik eltim yüzünden acılcak bu sekılde hayırlı olcaksa evet acılsın hiç üzülmem abiside zaten menfaatçinin teki abisinin karısının bütün takı ve yatak odasına varana kadar benimki yaptı ama halen kıymeti bilinmiyor bulundugunuz ortamlarda sadece merhaba merhabaonun dısında bırşeyın olmasın derim tabi yine karar sana ait onada mecbur degılsın ama belkı aıleler bıraryaa gelınce zorunlu olabılırsın ama benım nısanlım bana dedı bu saatten sonra ben ıstemıyorum sen ıstesende onunla konusmanı benımde canıma mınnet zaten ben hiç konuşmuyorum kendisiyle en hayırlısı bu bana göre

hly merhaba adın hülya sanırım senınde yemin ederim düşüncelerime tercüman oldun aynen bende öyle eltimi düşman başına bende nefretten öte kin duyuyorum yemin ederim bir çırpıda öldüresim gelıyor töbe töbe :))

elti önceden aileyi sana kötülemiş, peki sen tam tersi aileni iyi olduklarını mı gördün?..
elle tutulur bişey anlatmamışsın ki ,bence sen eltiyi çocuk yüzünden kıskanıyorsun..

peşin hüküm yürütmene üzüldüm canım annem ve babam çok iyiler eltime o yüzden kızıyorum biz ailecek oturmaya gittigimizde bile mutfaktan yanımıza gelmezzzzz çocugu oldu diye kıskanmıyorum bu duyguyu tatmayan bilemez bu kıskançlık degil sadece canım yandıgı için üzülüyorum bebişim olmuyor die ben asla kimseyi kıskanmadım eşim hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…