Eltisine gıcık olanlar hadi nerdesiniz?

işte muhattap olmasak keşke ama oluyo en büyük ortak nokta anne baba kahrıldulr can ciğer kardeşler kanlı bıcaklı oldu ve sorun direkt bende bilino koz geçtiya eline kız vurdukca vuruo kocasıda ona uyup coşuo bakalım nolcak ama sonumuz i değil senin durunda zor su an ebnde öyleyim hiç konuşmuyorum zaten kötü biliniorum o gelenekadar hersey süperdi başka kızlarda oldu ama bunun gibi değildik anlaşıyorduk artık evlendi çaresiz ömür boyu görcez ölümü var doğumu var ...üzülüorum çok hasta olcam yakında......

bende varım, bacak kadar kız entrika çeviriyo aklınca ama bi gün eşşek saatime denk gelecek iyi bi sarsıcam ben onu

benimde bir eltim var 2 çocuk doğurdu sohbet kesinlikle edilmez varsa yoksa ay çocuk güldü,ay oynadı ay kaka yaptı bunu bilerek yaptığını biliyorum sırf sohbet etmemek için ,eşimede dedim ben seninle kardeşine gelmiyorum dedim o da beni haklı gördü ayol bizde çocuk doğurduk ama yinede sohbetimizi kimseden esirgemedik , bana acaip antipatik geliyorlar kocası ve kendi , aman benden uzak dursunlar boğuyorlar beni

evet evet uzak dursun.bir şeyleri bastırmanın başka yolunu bulmuşlar demek ki

benim şu an en sinir olduğum şey bana sürekli kıız gülüm vs diye hitap etmesi benden 8 yaş küçük abla falan demesini de beklemiyorum adımla hitap etsin yahu, iki kardeşten büyük olanla evli olduğu için bana yenge de dicek sanki yakında, hadsizzz

biraz kültürle ilgili gibi,

eşinin abisi ile evli değilmi? sende ona küçük yenge yada küçük gelin de belki anlar patavatsızlığını

evet kültürle ve aile terbiyesiyle çok ilgisi var
gofretto evet canım eşimin abisiyle evli,kız 19 kaynım 33 yaşında, o bana küçük gelin diyo bana fırsat vermedi

benim elti bir de ögretmen, yazık o çocuklara kimlere emanet ediliyorlar

evet kültürle ve aile terbiyesiyle çok ilgisi var
gofretto evet canım eşimin abisiyle evli,kız 19 kaynım 33 yaşında, o bana küçük gelin diyo bana fırsat vermedi

yaşı küçük ama cin miş maşallah fırsatları kaçırmıyo :)

iyi ki görümcem yok kesin küçük kv olurdu başıma,gerçi eltimde aratmıyo görümceyi ama neysee

dua et ki yok canım, elti yine el kızı saydırabilirsin kızınca, görümceler öylemi onlar çoook değerliler ailelerinin biricik kızları, biz sanki ağaç dalından toplandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…