papatya sen kendini biliyorsan ve eşinde senin tarafında ise fazla muhattap olma derim böyle insanlardan her zarar gelir benim eltim senden daha beter nerdeyse benim nişanlıma göz koyucak pozisyona geldi iş bırak muhattap olmayı yüzünü görmeye bile tahammülümüz yok ne ben nede nişanlım onunla muhattap değiliz be böylede giderse bizimde iki kardeşin arası sırf o pislik eltim yüzünden acılcak bu sekılde hayırlı olcaksa evet acılsın hiç üzülmem abiside zaten menfaatçinin teki abisinin karısının bütün takı ve yatak odasına varana kadar benimki yaptı ama halen kıymeti bilinmiyor bulundugunuz ortamlarda sadece merhaba merhabaonun dısında bırşeyın olmasın derim tabi yine karar sana ait onada mecbur degılsın ama belkı aıleler bıraryaa gelınce zorunlu olabılırsın ama benım nısanlım bana dedı bu saatten sonra ben ıstemıyorum sen ıstesende onunla konusmanı benımde canıma mınnet zaten ben hiç konuşmuyorum kendisiyle en hayırlısı bu bana göre
bakın ne buldum!!!!
tam benim konum
banada kayınvalide alerjisi olanlar topiğ lazım
benim elti çok mesafeli, olgun, kendini bilen bi kadın çoook şükür..
banada kayınvalide alerjisi olanlar topiğ lazım
benim elti çok mesafeli, olgun, kendini bilen bi kadın çoook şükür..
benimde bir eltim var 2 çocuk doğurdu sohbet kesinlikle edilmez varsa yoksa ay çocuk güldü,ay oynadı ay kaka yaptı bunu bilerek yaptığını biliyorum sırf sohbet etmemek için ,eşimede dedim ben seninle kardeşine gelmiyorum dedim o da beni haklı gördü ayol bizde çocuk doğurduk ama yinede sohbetimizi kimseden esirgemedik , bana acaip antipatik geliyorlar kocası ve kendi , aman benden uzak dursunlar boğuyorlar beni
benim şu an en sinir olduğum şey bana sürekli kıız gülüm vs diye hitap etmesi benden 8 yaş küçük abla falan demesini de beklemiyorum adımla hitap etsin yahu, iki kardeşten büyük olanla evli olduğu için bana yenge de dicek sanki yakında, hadsizzz
benim şu an en sinir olduğum şey bana sürekli kıız gülüm vs diye hitap etmesi benden 8 yaş küçük abla falan demesini de beklemiyorum adımla hitap etsin yahu, iki kardeşten büyük olanla evli olduğu için bana yenge de dicek sanki yakında, hadsizzz
eşinin abisi ile evli değilmi? sende ona küçük yenge yada küçük gelin de belki anlar patavatsızlığını
evet kültürle ve aile terbiyesiyle çok ilgisi var
gofretto evet canım eşimin abisiyle evli,kız 19 kaynım 33 yaşında, o bana küçük gelin diyo bana fırsat vermedi
benim elti bir de ögretmen, yazık o çocuklara kimlere emanet ediliyorlar
iyi ki görümcem yok kesin küçük kv olurdu başıma,gerçi eltimde aratmıyo görümceyi ama neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?