öyle topik var canım
dua et ki yok canım, elti yine el kızı saydırabilirsin kızınca, görümceler öylemi onlar çoook değerliler ailelerinin biricik kızları, biz sanki ağaç dalından toplandık.
hadi yaa.. dikkat etmedim. hemen bakayım :)
yoksa da var ederiz zaten :)
doğru diyosun o açıdan hiç düşünmemiştim ama benim eltide akraba, bi abla anlatıyodu iş yerinde, o da eltisiyle kv ile anlaşamıyomuş her izinde ağlayıp dönüyomuş, bigün eşine demiş yahu ben annene gülden ağır laf söylemem x ile her gün kavga ediyolar genede ondan kıymetlisi yok, eşinin cevağ aynen şu: x bizim köpekya ısırmaz
süper vallahi durum bundan iyi özetlenmezdi.
Ama iyiki yok şükret canım elti olması, kötünün iyisi gibi bişey yani.
bende eltime gıcık oluıyorum .Gerçi ben nişanlıyım o sevgili aşamasında ama olsun elti sayılırız.İlk tanıştığımız günden beri bana gıcıkça davranan yüzüme bakmayan nişanlıma yavşayan,kibirli,beceriksiz,vasıfsız,kötü kalpli,pis bakışlı bir kadın işte
wowww ne kadar şanslısın kıskandımmmmmmm
sizinkilerinde öyle olması dileğiyleee..
görümcen küçükmü senden
yaş olarak büyük, gayet eğitimli biri ama kişiliğini eğitememiş işte,
yaş olarak büyük, gayet eğitimli biri ama kişiliğini eğitememiş işte,
elti diğer eltinin neyini kıskanır neyini çekemezki
çok eğitimle alakalı değil aile terbiyesi ve vicdanla ilgili
böyle insanlar kıskanacak çok şey bulur emin ol.hastalıklılar işte
ben de görümce adayıyım kardeşimide çok severim çocuğum gibidir ama saçma sapan hallere gireceğimi düşünmüyorum yaa, bu tip neler yapıyo mesela sana, ona göre bana ders olsun onları yapmıyım
doğru diyosun mesela babannem annemin diyabetini kıskanıyo açıkça sordu ben de niye şeker çıkmadı diye, deli mi ne, bazı kadınlar gerçekten tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?