Eltisine gıcık olanlar hadi nerdesiniz?

dua et ki yok canım, elti yine el kızı saydırabilirsin kızınca, görümceler öylemi onlar çoook değerliler ailelerinin biricik kızları, biz sanki ağaç dalından toplandık.

doğru diyosun o açıdan hiç düşünmemiştim ama benim eltide akraba, bi abla anlatıyodu iş yerinde, o da eltisiyle kv ile anlaşamıyomuş her izinde ağlayıp dönüyomuş, bigün eşine demiş yahu ben annene gülden ağır laf söylemem x ile her gün kavga ediyolar genede ondan kıymetlisi yok, eşinin cevağ aynen şu: x bizim köpekya ısırmaz

hadi yaa.. dikkat etmedim. hemen bakayım :)

yoksa da var ederiz zaten :)

eltiye ve kaynanaya gıcık olan topik var birde sadece kaynanaya gıcık olanda var hangisini istersin , epey mesajda var eski bir topik

süper vallahi durum bundan iyi özetlenmezdi.
Ama iyiki yok şükret canım elti olması, kötünün iyisi gibi bişey yani.

bende eltime gıcık oluıyorum .Gerçi ben nişanlıyım o sevgili aşamasında ama olsun elti sayılırız.İlk tanıştığımız günden beri bana gıcıkça davranan yüzüme bakmayan nişanlıma yavşayan,kibirli,beceriksiz,vasıfsız,kötü kalpli,pis bakışlı bir kadın işte

nişanlıma yavşayan???
yani sevgilisinin kardeşine???
seninki başka bi boyut, sedef türü eltilerden

gıcıklık gibi olacak ama ben eltimi çok seviyorum. kayınvalidemi hiç sevmiyorum, kafamdaki tek artısı, bendeki tek kredisi eşimin annesi olması

haset, kıskanç...

beni görür görmez üzerine kuma gelmişim gibi davrandı.tanıştıktan 1 ay sonra düğünümüz oldu orda tüm yüzünü herkese gösterdi.ondan sonra görüşmedim.meger beni internetten takip ediyormuş, öncesinde eve ve eşimin teline gizli numaralardan telefonlar geliyordu hepsini yapan onlarmış.

neler neler...
ama bunlara sebep olan böyle bir kadına yüz veren el pençe divan duranlarda asıl suç

yaş olarak büyük, gayet eğitimli biri ama kişiliğini eğitememiş işte,

ben de görümce adayıyım kardeşimide çok severim çocuğum gibidir ama saçma sapan hallere gireceğimi düşünmüyorum yaa, bu tip neler yapıyo mesela sana, ona göre bana ders olsun onları yapmıyım

çok eğitimle alakalı değil aile terbiyesi ve vicdanla ilgili

aynen haklısın, görgü ahlak bunlar eğitimle değil kişilikle olacak şeyler.
hem okulda kıskançlık bencillik görgüsüzlük dersleri yok ki, bu konulardaki huylarını kendini geliştirmiş.

ben de görümce adayıyım kardeşimide çok severim çocuğum gibidir ama saçma sapan hallere gireceğimi düşünmüyorum yaa, bu tip neler yapıyo mesela sana, ona göre bana ders olsun onları yapmıyım

bende görümce adayıyım canım, Allah hayırlı ailenin hayırlı evladını nasip etsin kardeşlerimize.

Kendisi benden kısa süre önce evlendi, nişanımda kendi nişanında giydiği abiyesini giydi, kına gecemde kendi kınasında giydiği KIRMIZI elbisesini, düğünde gelinlik giyer diye bekledim ama kiralıkmış Allahtan onu geri vermiş, siyah beyaz bi takım gydi kardeşi ve benimle uyumlu olmak için sanırım :) aklıma geldikçe tüylerim kalkıyor bunlar ufak tefekler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…