- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.002
- 83
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Konu sahibine esi ozellikle sen gelme, surat asarsin demistiKayinpederiniz ve kayinvalidenin hatalarini eltinin istemesinden cikartmayin. Kayninizin hatrina orda olmaniz gerekir.
Konu sahibine esi ozellikle sen gelme, surat asarsin demisti
Ahhh çok haklısınız ama içimden gelmiyor.Kayinpederiniz ve kayinvalidenin hatalarini eltinin istemesinden cikartmayin. Kayninizin hatrina orda olmaniz gerekir.
Ek olarak: Dügünümüzde esim ve ben herseyi kendimiz ayarladik hediyeler haric o yüzden haksizlik da yapamadi kimse. O konuda birsey diyemem
Evet. Benim bile icime oturmustu. Gelmesini istemiyorsa cocuklarla yorulursun, masrafli olur gibi bir bahane uydurabilirdi demistim. Kaba adamHaa onu görmedim ben. Eski konusunda mi vardi?
Konuyu hatırladımKonu sahibine esi ozellikle sen gelme, surat asarsin demisti
Gerçekten mi,Elti, kayinvalide, kayinpeder hepsiyle mesafeli olun. Arkadas gibi olmaya calismayin.
Evet ama onu şöyle açıklıyor,Konu sahibine esi ozellikle sen gelme, surat asarsin demisti
zaten sizi çağırmadılar ki sadece eşiniz gelsin dediler içinizden gelmesin o kadar laf ettikten sonra zatenkayınvalidem ve kayınpederimle yaşadıklarım yüzünden istemesine gitmiycem gitmek içimden gelmiyor yani.
Tam olarak beni düşündürende bu aslında.Hem anlaşmak istiyorum diyorsun hem istemesine gitmeyeceğim diyorsun.Bastan elti sana nem kapar.Ardini arkasını bilmez
gerçekten en son o gelir galiba benimde ona sıra gelene kadar dünya kadar içimde kalan vardırBence öncelikle arkadaş olabileceğiniz birisi mi bunu ölçün tartın sonra yakın olun.
Hayatta içimde kalan şey sıralaması yapsam düğün zamanı alınanlar sıralamaya giremez. Onun için kim kime ne yapmış benim meselem olmazdı.
Gerçekten mi,
Ben bana arkadaş olur diye sevinmiştim.
İstemesi şehir dışında baya da uzak gitmek gelmiyor mesela içimden.
Gitmezsemde tavırlı olabilir bana.
Geçmişi bilmediğinden.
Evet ama onu şöyle açıklıyor,
Bize yapılmayan onlara yapılabilir çünkü yaşları baya var. Bu durum seni üzer surat asarsan huzursuz olur insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?