Eltiyle Anlaşma Sanatı

AlerjikRinit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
1.191
1.002
83
39
Kızlar yakın zamanda eltim olucak gibi, gibi diyorum çünkü kaynım daha önce sözlenip ayrıldı kayınvalidem kayınpederim geçimsiz olağanüstü cimri tipler olduğu için sonuca erememe ihtimali de var.

Kayınvalidem ve kayınpederimi seviyorum desem yalan olur çok üzdüler beni. Ama eşim hatırına bayramdan bayrama görüşürüz.

Kaynımla hiç bir sorunum olmadı iyi niyetli biridir. Mutlu olmasını isterim kalben.
Yeni gelecek etlimle yaş olarak birbirimize yakınız. Arkadaş gibi olmak isterim ama kayınvalidem ve kayınpederimle yaşadıklarım yüzünden istemesine gitmiycem gitmek içimden gelmiyor yani.

Şimdi eğer haksızlığa uğrarsam,ki ihtimal yüksek. Benim düğünüme misafir gibi gelip gittiler. Eşim farklı şehirde yaşıyordu ne yaptık ne ettik hiç bilmediler. Hiç bişeye karışmadılar. Oğullarını evlendirdiler ama hiç bir şekilde bir zorluk çekmediler.

Şimdi bu evlenen oğulları yanlarında.
Haliyle herşeye müdahil olucaklar maddi manevi. Bize yapılmayan bir çok şey yapılacak belkide.

Bu durumda ne yapılmalı nasıl davranılmalı,
Yeni gelicek gelinin hiç suçu yok yapılsada hakkıdır yeni gelin hevesleri vardır eminim.

Ama benimde vardı ve bir çoğu içimde ukte kaldı. Nasıl davrandınız, üzüldünüz mü, haksızlığa uğramış hissettiniz mi?

Kayinpederiniz ve kayinvalidenin hatalarini eltinin istemesinden cikartmayin. Kayninizin hatrina orda olmaniz gerekir.
Ek olarak: Dügünümüzde esim ve ben herseyi kendimiz ayarladik hediyeler haric o yüzden haksizlik da yapamadi kimse. O konuda birsey diyemem
Ahhh çok haklısınız ama içimden gelmiyor.
Oğlum doğdu görmeye gelmedi eşimin ailesi neden ben onun yanında olayım diyorum kendi kendime

Elti, kayinvalide, kayinpeder hepsiyle mesafeli olun. Arkadas gibi olmaya calismayin.
Gerçekten mi,
Ben bana arkadaş olur diye sevinmiştim.
İstemesi şehir dışında baya da uzak gitmek gelmiyor mesela içimden.
Gitmezsemde tavırlı olabilir bana.
Geçmişi bilmediğinden.

Bence öncelikle arkadaş olabileceğiniz birisi mi bunu ölçün tartın sonra yakın olun.

Hayatta içimde kalan şey sıralaması yapsam düğün zamanı alınanlar sıralamaya giremez. Onun için kim kime ne yapmış benim meselem olmazdı.
gerçekten en son o gelir galiba benimde ona sıra gelene kadar dünya kadar içimde kalan vardır

Gerçekten mi,
Ben bana arkadaş olur diye sevinmiştim.
İstemesi şehir dışında baya da uzak gitmek gelmiyor mesela içimden.
Gitmezsemde tavırlı olabilir bana.
Geçmişi bilmediğinden.

Eş ailesinden herkes arada mesafe olmasi gerektigine inaniyorum. Ozellikle aileye yeni girecek gelinin talepleri karsilanirsa kayinvalide kayinpedwrle arasi iyi olacak. Hic girmeyin o topa

Evet ama onu şöyle açıklıyor,
Bize yapılmayan onlara yapılabilir çünkü yaşları baya var. Bu durum seni üzer surat asarsan huzursuz olur insanlar.

Keske en bastan oyle aciklasaymis. Dank diye soylemisti halbuki. Birseyi soylemenin en az 2 yolu var. Eşiniz kaba olani secti. Bu konuyu aranizda hallettiyseniz problem yok. Ancak yinede istemeye gitmemeniz daha iyi olur

Back
X