- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi evlimutluhuzurlu
kırmızı ile renklerdiğiniz kısım şu demekti kayınvalidem dedi aramayın diye fakat ben eltime kayınvalidem dediği için aramadım demedim demekti... fkrinize saygı duyuyorum fakat uzun süredir yaşadığım bir çok şeyi burada aktaramadığım için ondan özür dilemek zzorunda olmadığımı düşünüyorum... psikolojik çöküntüsüne hak verebilirim ki bu bayramdada gel bak aramızda bi sorun varsa konuşalım diye karşısına oturup konuşmuş biri olarak bana haksızlık yapıldğını düşünmekten kendimi alamıyorum.. eşimle sevgili olduğumuz günlerden bu yana aramızda kötü bir elektiğin varlığı aşikardı ve masef kayınvalide etkisi ve belki bazen benim bazen de onun hataları yüzünden bu kadar büyüdüğünü düşünüyorum... yani sadece şunu diyeyim eşime ya sen bu kızı napcaksın zayıf sıska çocuğu bile olmaz ya diyecek kadar abartmış biridir...ciddi anlamda ırk, dil, din ayrımı yapıp benim onlardan farklı olduğum bir konuda ve bunu bildiği halde evimde masamda 'onların hepsini ellerimle boğasım var kansızlar' diyebilecek kadar ileri gitmiş biridir.. neysee daha bir çok şeyler.. yorumlarınız için teşekkürler
Canım benimde bebeğim olmuyor , eltim şuan hamile. Bana ilk aradı kendi söyledi ne yalan söyleyim ilk duyunca içim burkuldu, neden benim olmuyor diye yakındım kendi kendime ama onu tebrik ettim , onun için çok sevindim ailemize minik birisi katılacak herşey daha güzel olacaktı.Eltim ile bebek için yapıcaklarımızı kadın kadına konuşmaya başlamıştık bile. İkimizde heycanlıydık. Eltim o ay benimde hamile kalacağımı söylüyordu be gülüyordum. Eşimle konuşuyordum , erkek olursa kayınpederin ismini verecektik kız olursa eltimle ben seçecektim, eltim ile aramızda hiç bir problem yokken bir gün kaynım benimle iyi olan birine onların bebeğini kıskandığımızı söylemiş. İnan yıkıldım yıkıldım. Eltini anlamaya çalış empati kur canım ,gerçi sen gerekeni yapmışsın eltin abartmış, Eltinin yanında fazla bebekten bahsetmeyin kayınvalidede hal ve hareketlerine dikkat etsin . Psikoloji için çok önemli