- 21 Şubat 2018
- 164
- 376
- 103
- 45
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Böyle ciddiyetsiz ve saygısız ilişki olmaz, olmamalı, sorun sizsiniz kusura bakmayın..Merhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Sevgilisi ile özel hayatini da yaşıyor olabilir.Konu sahibi şuan arabayı almaya mi çalışıyor?
merhaba kızlar ..şiddet gördüğüm aldatıldığım bir evliliği bitirdim.Bir sene oldu .Hayatımda ki insan ise boşanma arefesinde idi.Nisan ayında duruşması vardı.
Süreç içerisinde tabiki her iki tarafın ailelerinin barıştırma isteği;
çocuklarının doğum gününde yeniden bir araya gelmeleri.Doğum günü fotoğrafları bunlar süre geldi.,Benim kıskançlık krizlerim .ne zaman ne zaman diye baskılarım.karşı tarafın umarsız halleri...
en son ayrıldığım kişinin kardeşinin nişanına çıktı geldi ..Açıklama ise annem çağırmış .baktım annesi ayrılmak isteği eşi yeni gelinleri sosyal medyada resimleri var.tabiki gelinleri torunlarının annesi saygı duyuyorum ama normalde bayan farklı bir ilde ailesinin yanında kalıyor.ayrılmak üzere olduğun eşin evinde olması çok anlamsız.
En son sevdiğim kişiye bu kadın böyle sürekli gelip gidicek ise bu boşanma böyle sürümcemede kalıcak sa ben istemiyorum bitsin bu ilişki dedim.oda bir kaç güne gidecek ben de kızımı görüyorum o geldiğinde dedi.Ama aynı evde kalıyorlar.ayrı bir haneleri olmadığı içinAnnesi babası kardeşlerinin olduğu evde bayan da kalıyor.
Sonra tamam bitsin dedi hayatımdaki kişi yeterince annem akrabalarım tarafından bunaltılıyorum artık akıl sağlığım yerinde değil.sürekli baş ağrısı sıkıntı.soğuttun beni son dönemde sana özellikle bana huzur ver dedim artık yanına gelmek istemiyorum.Ben bu ilişkiyi istemiyorum dedi .Aramaya devam edersen ;numaramı değiştireceğim dedi hatta.
Ben baskı huzur verme konularında evet hatalıyım ama 1 yılımız da kötü geçmedi emeklerim ilgim alakam sevgim.o ilgisiz olduğunda bile ilgiliydim.
Yapı olarak içine kapanık biri o gün kötü güne uyandı ise ilgi alaka asla göstermez.sinirli olduğunda patlar...
Eşinin hatta en son gedliğinde bir akraba düğününde birlikte çekilmiş resimleri vardı.
Kadını anlamış değiilm her geldiğinde sinir krizi geçiriyor.Aileye kendini acındırıyor.
Asıl olan senin söylemen değil onun geri durması.
Benim de arabam var sevgilimin yok 1 yıldır beraberiz bir kere arabanı alabilir miyim dediğini duymadım.Gider arkadaşlarından alır işi olursa.Biz evlilik aşamasındayız bu adamla ailemle falan tanıştı.
Hafta sonu bir yere gidilecekti ben uyanamadım vazgeçtim o gitti kuş fotoğrafları çekiyor.Hava çok sıcaktı öğlen gibi beni aradı gelemem çok sıcak dedim oda gel beni al değildi kahvaltını ettiysen hadi buradan denize girelim dedi.Annem kızım yazık git al deniz çok güzel girersiniz dedi de annem demeseydi yine gitmezdim.Ortada fol yumurta olmamasına rağmen sıcakta yürüyemedin beni denizle kandırdın dimi dedim.İyi niyetini biliyorum ama alttan altada lafımı söylerim kimse kusura bakmasın.Ben kimsenin uşağı değilim arabamda değil.Artık erkekler kadınları kullanmaktan vazgeçsinler.Bizde doğru seçimler yapalım.Şuursuz erkeklere pabuç bırakmayalım.
nasıl bir saçmalıktır bu ben evlenirken arabam vardı eşimle beraber kullanıyoruz ama benim işim olduğunda çokta güzel istiyorum arabamı hatta ikimizinde aynı zamanda arabaya ihtiyacı varsa eşim taksi falan kullanıyor. sizinki yüzsüzlüğü ele almış kendi de değil babası kullanacak ohhh ne güzel. madem o kadar lazım araba beklemesin alsın hemen yenisiniMerhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Arabanıza minnet eden kendisi. Duygu sömürüsü yapıyo size. Alın arabanızı geri. Bu sebepten ayrılırsada ayrılsın bişey kaybetmezsiniz.Merhaba kızlar
şimdi arabasız kaldım
delirmek üzereyim
Karşıdaki sizi kullanıyor, siz hala bana cimri demesin derdindesiniz pes. Müge anlı’da 600 bin lira dolandırılan kadın geldi aklıma. Allah bilir para da veriyorsunuzdur. Kusura bakmayın ama bu ilişkideki enayi sizsiniz. Bu adamdan hiçbir halt olmaz ayrılın.benim amacım hani arabasını çekindi cimrilik etti demeden geri almak
Ay ok artık ayrılsanıza ya,milletin arabasını babasına ne hakla veriyor yani?Merhaba kızlar
şimdi arabasız kaldım
delirmek üzereyim
Maddi sıkıntılar yaşadığı için çocuğuna memleketteki ailesinin baktığını söylemişti. Kıt kanaat geçiniyormuş. Akşam olup da çocuğuyla görüştürmek için çok fazla arıyorlarmış da rahatsız oluyormuş özel hayatı kalmamışmış. Memlekete gitse ailesi rahat vermiyormuş falan. Bu ne perhiz anlayamadım ben. Çocuk orda annesiz. Dert edinilmesi gereken kalbi kırılacak ayrılacak diye dert edinilen kişi sevgilisi değil çocuğu bence. Allah akıl fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?