Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Neyine utanıyorsunuz Allah aşkına? Burada utanması gereken bir kişi var. O da erkek arkadaşınız. Ki onunda pek utanacağını sanmıyorum. Bu nasıl bir saçmalıktır yani. Kendinize gelin lütfen. Bariz bir şekilde insan kullanmak bu. Ben işe minibüs ile gideceğim , beyefendi fink atacacak araba ile.Ayrıca ailesine verecek kendi malı gibi. Var mı öyle dünya. Fazla tolerans göstermişsiniz. Umarım bu adamla evlenmek gibi bir hata yapmazsınız. Baksanıza kendi arabanızla kuaföre gitmek istediğinizde bile, minnet mi ediyorsun al arabanı vs demiş. Bildiğiniz duygu sömürüsü bu. Silkelenip kendinize gelin ve alın arabanızı. Ha utanırım alamam falan diyorsanız da arabayı erkek arkadaşınızın üstüne yapın da tamamen sahiplensin, yazık ona da ama değil mi .

Böyle ciddiyetsiz ve saygısız ilişki olmaz, olmamalı, sorun sizsiniz kusura bakmayın..

Kendi kullanmasını geçtim ki size lazım olduğu halde onda araba babasına vermek ne alaka bu zaman da öz babaya kardeşe verilmez araba en ufak bi kazada arabanızın değeri düşer ülkenin pahalılığı malum kendi malınızı almış bide başkasına ödünç vericek hemde bir hafta

Kendi malınızı isteyemiyorsunuz, ayrıca böyle bencil bir adamla hala ilişkiniz var.

İnşallah evlilik düşünmüyorsunuzdur.

Şimdi eski konulara baktım son 2 yılda cocugun ile ilgili TEK BİR KONU YOK sürekli sevgililerin ayrılık kıskanma aşk meşk ya bu kadar mı erkeksiz duramıyosun ne biçim annesin sen soklardayim ayrıca sevgililerin den biri de evliymis ve aileler baristirmaya çalışınca kıskançlık krizlerine girmişsin. Sana o adam ne yapsa mustehak , çocuğunun rizkindan kesip elaleme sırf erkek olsun diye yedirirsen normal başına gelenler , sen ne zaman kendi çocuğunu başkalarindan önde tutarsın o zaman hayatın düzelir. Ben şuanda ordan oraya savrulan sevgililerinin peşinden koşan zayıf aciz bir kadın görüyorum. Konularınızi okuyunca cansu derenin oynadığı "anne" dizisi geldi orda sevgilisi için yapmayacağı şey yoktu ordaki gonca vuslateri nin canlandırdığı kadinsiniz siz

valla benim erkek arkadaşım da aracımı senelerdir lazım olunca ödünç alır. (kendi aracı arızalandığında yada al-sat yaptığı dönemlerde) yeri geldi ailesinin bazı işlerini de gördü. ama bir gün bile benim iş çıkışımı, sabah işe gidişimi, dışarıdaki işlerimi aksattırmadı.
erkek arkadaşınız size ve hayatınıza değer vermiyor yani kusura bakmayın. ne demek bu pandemi dolmuşa binmeniz arabanız dururken.
arabanızı alın ve ayrılın. çok saygısız.

Sizinki de çok garip geldi bana. İnsan evlilik aşamasında olduğu sevgilisine “gelip beni alır mısın?” diyemez mi? Ya da sizin gidip onu almanız çok mu garip? Benden araba istemez diyorsunuz demek ki arsız birisi de değil, olsa vurgulardınız herhalde.
Sevgiliniz sizi denize çağırıp arabayla dönmeyi düşünmüş olabilir, iyi niyetli diyorsunuz o zaman neden “ben de arabam da kimsenin uşağı değil” diyorsunuz. Çok yadırgadım sizi.

nasıl bir saçmalıktır bu ben evlenirken arabam vardı eşimle beraber kullanıyoruz ama benim işim olduğunda çokta güzel istiyorum arabamı hatta ikimizinde aynı zamanda arabaya ihtiyacı varsa eşim taksi falan kullanıyor. sizinki yüzsüzlüğü ele almış kendi de değil babası kullanacak ohhh ne güzel. madem o kadar lazım araba beklemesin alsın hemen yenisini

Arabanıza minnet eden kendisi. Duygu sömürüsü yapıyo size. Alın arabanızı geri. Bu sebepten ayrılırsada ayrılsın bişey kaybetmezsiniz.

benim amacım hani arabasını çekindi cimrilik etti demeden geri almak
Karşıdaki sizi kullanıyor, siz hala bana cimri demesin derdindesiniz pes. Müge anlı’da 600 bin lira dolandırılan kadın geldi aklıma. Allah bilir para da veriyorsunuzdur. Kusura bakmayın ama bu ilişkideki enayi sizsiniz. Bu adamdan hiçbir halt olmaz ayrılın.

Ay ok artık ayrılsanıza ya,milletin arabasını babasına ne hakla veriyor yani?
Bunu yapan adamla gelecek düsünmeyin derim,cok üzülürsünüz.

Diyecek hiçbir sözüm yok bunlar doğruysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…