- 17 Nisan 2016
- 1.034
- 2.647
- 133
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Bana diyemez açıkçası.Onu göze alarak gitmiş oraya zaten.Oda böyle düşünüyor bu konuda.Elzem bir durum olur o ayrıdır benim için.Sizinki de çok garip geldi bana. İnsan evlilik aşamasında olduğu sevgilisine “gelip beni alır mısın?” diyemez mi? Ya da sizin gidip onu almanız çok mu garip? Benden araba istemez diyorsunuz demek ki arsız birisi de değil, olsa vurgulardınız herhalde.
Sevgiliniz sizi denize çağırıp arabayla dönmeyi düşünmüş olabilir, iyi niyetli diyorsunuz o zaman neden “ben de arabam da kimsenin uşağı değil” diyorsunuz. Çok yadırgadım sizi.
Bana diyemez açıkçası.Onu göze alarak gitmiş oraya zaten.Oda böyle düşünüyor bu konuda.Elzem bir durum olur o ayrıdır benim için.
ben bunu bilmiyordumSizin başınıza gelen herşeyin sebebi sizin bu sevgili merakiniz. Vazgeçilmez görüp sevgilinize tapmaniz. Hep soruyorum yine soracağım. Çocuğunuz nerde hanımefendi sizin bu olaylar olurken siz onu bu kadar ilgisiz bırakırken bu çocuk napıyor nasıl büyüyor ?? ben çok merak ediyorum ve ona üzülüyorum. Haddim mi sormak bence evet yani buraya konu acıyorsanız akıl almak icin bu hikâyede büyümeye çalışan çocuğu çok merak ediyorum doğrusu .içinizdeki sevgi açlığını anlayabiliyorum haklisiniz ama hayatınıza gerçekten zararlı karakterde adamları alıyorsunuz ve bu sizi yıpratacak. Geleceğinize yazık ediyorsunuz tabi birde umrunuzdaysa çocuğunuzun geleceğine
Teşekkür ederim.Bana farklı geldi düşünceniz açıkçası. Ben evlenme adımları attığım , sevdiğim kişi için keyfi durumlar için de zamanımdan, arabamdan fedakarlıklar yapabilirim. Diğer türlüsü hayat arkadaşlığı gibi gelmiyor bana.
Düşüncenize saygı duymakla beraber katılmıyorum. Umarım güzel günler görürsünüz beraber
Pardon yorumumu geri aliyorum. Cocugunuza ettiginiz muameleyi okudum simdi.Bu adamin karakterinde ciddi problemler var. Eger bir gelecek dusunuyorsaniz ilerde basiniz ve kalbinizin agrimasi muhtemel.
Üste çıkmak için trip atmış.Merhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
O çok kötülediği ailesi sayesinde, kaçarak evlenmesine rağmen, evliyken üniversite okumuş.Falcılara sevgilileri ugruna döktüğü paralarla evladını yanına alır mis gibi bakardı.
Yazık ortada hiç begenmediği ailesinin yanında tuttugu bir çocuk ve sevgili derdine sürekli konu açan bir kadın.
Sevgilisine verdigi arabanın derdine düşmüş ama ortada çocuk adına tek bir konusu yok.
Üzüldüm
Bence arabayı sevgilisinin üstüne yapmak için noterde şu anKonu sahibi şuan arabayı almaya mi çalışıyor?
Cenaze durumları bitsin isteyin arabanızı, cimrilik falan olmaz kusura bakmayın da erkek arkadaşınızın yaptığı ayıp sizin istemeniz ayıp değil.benim amacım hani arabasını çekindi cimrilik etti demeden geri almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?