Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Bana diyemez açıkçası.Onu göze alarak gitmiş oraya zaten.Oda böyle düşünüyor bu konuda.Elzem bir durum olur o ayrıdır benim için.

Bana diyemez açıkçası.Onu göze alarak gitmiş oraya zaten.Oda böyle düşünüyor bu konuda.Elzem bir durum olur o ayrıdır benim için.

Bana farklı geldi düşünceniz açıkçası. Ben evlenme adımları attığım , sevdiğim kişi için keyfi durumlar için de zamanımdan, arabamdan fedakarlıklar yapabilirim. Diğer türlüsü hayat arkadaşlığı gibi gelmiyor bana.

Düşüncenize saygı duymakla beraber katılmıyorum. Umarım güzel günler görürsünüz beraber

ben bunu bilmiyordum
benim de bu gibi durumlarda aklım hep çocuklarda olur
S Sirine_4553 girmişsiniz ama yazmamışsınız
cevap verir misiniz?

Teşekkür ederim.

Falcılara sevgilileri ugruna döktüğü paralarla evladını yanına alır mis gibi bakardı.
Yazık ortada hiç begenmediği ailesinin yanında tuttugu bir çocuk ve sevgili derdine sürekli konu açan bir kadın.
Sevgilisine verdigi arabanın derdine düşmüş ama ortada çocuk adına tek bir konusu yok.
Üzüldüm

Bu adamin karakterinde ciddi problemler var. Eger bir gelecek dusunuyorsaniz ilerde basiniz ve kalbinizin agrimasi muhtemel.

Bu adamin karakterinde ciddi problemler var. Eger bir gelecek dusunuyorsaniz ilerde basiniz ve kalbinizin agrimasi muhtemel.
Pardon yorumumu geri aliyorum. Cocugunuza ettiginiz muameleyi okudum simdi.

Konu sahibi asil bozuluk sende senin kalbinde karsinda ki adam tam sana layik ve layik olmaya fazlasini yapmaya devam edecek.
Sen boyle bir hayat tarzi sürüp cocuguna bu muameleyi yapip gercekten mutlu olup SEVILECEGINI mi dusunuyorsun ?

Hangi erkek kendi dogurdugu cocuga bile merhamet etmeyen , bakmaktan acizi gec aksamlari goruntulu konusma yapiyor diye bile sikayet eden bir kadinla evlenir cocuk yapar bla bla..
Adam seni kullaniyor cokta iyi yapiyor tebrik ederim.

Üste çıkmak için trip atmış.
Arabanızı vermek zorunda değilsiniz size mi güvenmiş arabasını satarken çok lazımsa araba kiralasın hasbam.
Derhal alın arabanızı herhangi bir sıkıntı olsa başınıza iş çıkar.

Hayatta önce sen varsın ve senin isteklerin.
Senin isteklerin ve rahatın başkalarının hakkında ne düşüneceğinden daha değerli.
Kendini sev ve kullandırma.

O çok kötülediği ailesi sayesinde, kaçarak evlenmesine rağmen, evliyken üniversite okumuş.
Belli konularda farklı olabilirler ama sadece okul konusundaki destekleri bile ailesiyle ilgili bazı şeyleri abarttığını gösteriyor.

Onlar birşey yapınca baskıcı oluyor ama kendisi sevgilisi izin vermediği için istediği gibi evden bile çıkamıyor da hala ölüp bitiyor onun için.

Arabada kasko varsa,benim bu seneki kaskom 3.sahıs hasarlarını karsılamıyormus:)1.dereceden yakınlar karsılanıyormus diyin
Cidden var öyle kaskolar.
Komsuya,arkadasa flaan verince karsılamıyor.

Pardon! Sen sana ait bir şeyi isterken ar ediyosun ama o kendine ait olmayan bir şey için hiç ar etmiyo. Niye bu kadar yüz?

Valla ben size çok şaşırdım. Ne münasebet arabamı alıyor ve de vermiyor ? Acil bir şey olur ancak öyle araba verilir birisine. Siz biraz gereksiz derecede aşırı paylaşımcılardansınız, o da bunu kullanıyor sonuna kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…