- 23 Ağustos 2017
- 2.260
- 4.907
- 133
- 36
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
AnlayamadımYok artık yahu çocuk başka odada konuşur ne alaka yazıklar olsun size ya ...
Konu sahibine dedim kuzumAnlayamadım
İnsan sadece konu sahibinin çocuğu için üzülüyor değil mi? Bu arada bu kadar baskıcı ve kötü(!) aileye nasıl çocuk baktırılıyor kafam almadı.. ya konu sahibinin çocuğuna da kötü davranıyorlarsa.. konu sahibi çalışıp gezmek istiyor ve çocuk kendisine ayak bağı olacaktı.. aileye atıp kurtuldu.. akşamları çocukla görüntülü konuşmak bile zulüm geliyor..Ya siz bu başlıkta evliliğiniz için de ailenizi suçlamışsınız. Sanki sizi 18 yaşında zorla evlendirmişler gibi. Halbuki siz kendiniz kaçmıssınız, aldatıldığınız halde de çocuk yapmışsınız. Boşandığınızdan beri de sürekli adamlarla ilgili konular açmışsınız. Boşanır boşanmaz evli bir adama aşık olmuşsunuz, yok biriyle tanısmıssınız sevgiliniz şöyle yapmış böyle yapmış yok efendim babanızın yanında açık giyinemiyormussunuz çok kötülermiş vs vs. Umarım çocuğunuza aileniz bakar hep eminim hiç de kötülediğiniz gibi değillerdir. 18 yaşındaki kızları kaçmış, yine de affedip bir de kız evliyken onu üniversitede okutup iş sahibi yapmışlar ama bu kız üstüne aldatılıp şiddet gördüğü halde o adamdan çocuk yapmış yine de boşanmamış kocası boşanmak istemiş (bakın konularınızda bunlar yazıyor). Bu kız Özgür olup gezip tozmak isteyip bakıcı parasını ödeyemiyorum yeeeaaa diyip çocuğu bir de anne babasının yanına yollamış, ana babası arayınca da boğuluyorum gezip tozamıyorum sıktılar artık bile demiş. Siz var ya akıllanmazsınız sizi engelliyorum çünkü dünyada böyle sorumsuz böyle bencil böyle bir biyolojik anne olduğunu bilmek istemiyorum.Eki Görüntüle 2888050
Eğer böyle bir anneyse bu adam iliğini sömürse konu sahibinin müstehak, hatta az bile yapıyor.Maddi sıkıntılar yaşadığı için çocuğuna memleketteki ailesinin baktığını söylemişti. Kıt kanaat geçiniyormuş. Akşam olup da çocuğuyla görüştürmek için çok fazla arıyorlarmış da rahatsız oluyormuş özel hayatı kalmamışmış. Memlekete gitse ailesi rahat vermiyormuş falan. Bu ne perhiz anlayamadım ben. Çocuk orda annesiz. Dert edinilmesi gereken kalbi kırılacak ayrılacak diye dert edinilen kişi sevgilisi değil çocuğu bence. Allah akıl fikir versin.
Yanlış anladınız galiba. Çocuk anneannede kalıyor, akşamları konu sahibini arıyorlar görüntülü çocuk annesini görsün diye. Ama hanımefendi kendi çocuğuyla görüşmekten rahatsız oluyormuş, özel hayatı kalmamışmış. Ayy yazdıkça sinirim bozulduYok artık yahu çocuk başka odada konuşur ne alaka yazıklar olsun size ya ...
Konu sahibi şurada yorum yapan insanların onda biri kadar zahmet et de konuna bi cevap yaz istersen.
Detaylarda konu sahibinin evlenip boşandığı, çocuğunu hayatını kısıtlıyormuş diye annesine postaladığı, meşgul ediyor diye görüntülü konuşmak bile istemediği yazıyor.Konu gercek degil mi acaba?
Ya bende babası arıyor diye düşündüm , çocuk annedeyken arıyordur felan diye...bu hâlini asla dusunemezdim ...bu normal bir şey değil ..uzman yardımı alsa iyi olur .Yanlış anladınız galiba. Çocuk anneannede kalıyor, akşamları konu sahibini arıyorlar görüntülü çocuk annesini görsün diye. Ama hanımefendi kendi çocuğuyla görüşmekten rahatsız oluyormuş, özel hayatı kalmamışmış. Ayy yazdıkça sinirim bozuldu
Ne diye verıosunuz.Sankı mecbursunuz.Bu ne terbıyesızlıkMerhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Detaylarda konu sahibinin evlenip boşandığı, çocuğunu hayatını kısıtlıyormuş diye annesine postaladığı, meşgul ediyor diye görüntülü konuşmak bile istemediği yazıyor.
Umarım konu gerçek değildir. Umarım böyle bir travma ile büyüyen bir çocuk yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?