Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Vay vay tam bir manipülasyon ustası. Net olmanız gerek. Hiç açıklama yapmadan.arabaya benim ihtiyacım var arabamı alabilir miyim? Hiç ona yol da göstermeyin şöyle yap böyle yap.arabama ihtiyacım var bitti.açıklama yapmaya bi başlarsanız yok esirgemiyorum yok arabanın lafı mı olur vs vs manipülasyonun ardı arkası kesilmez.net olun,asla açıklama yapmayın

Ayrıl şundan ne sevgilisi. Bildiğin kullanıyor seni. Yüzsüze bak.

Oha ayol kari koca olsaniz hadi derim neyse baya kullaniyor seni

Iliskide boyle seylerin lafi olmaz alsin ne olacak ki diye dusunurken konunun tamamini okyyunca adamin tavrindan cok rahatsiz oldum. Hadi kendi icin aliyor da yok babamda kalsin ona lazim olur vs ne alaka? Sizin veya kendu ailenizin ihtiyaci daha mi onemsiz? Tepenize cikarmissiniz bu adami bence. Isterse bencil desin cok da fifi. Vermeyin bi daha. Bence bahameye bile ihtiyac yok direk tavrini dogru bulmadiginuzi soyleyebilirsiniz ama yok soyleyemem derseniz de surekli bahane uydurun siz de bugun babam aldi.bugun kardesim istedi vs...anca oyle anlar belki

Arabam çalındı diye şikayet eder yakalatırım o adamı, hadsize münasebetsize bak babasına bırakacakmış. Kocan değil bir şeyin değil. Arabanla yolsuz yurtsuz iş yapılsa doğrudan suçlusun. Kaza yapsalar cebinden ödersin. Elin adamı senin malına neden çöküyor? Araba şu gün en kötüsü yüz bin tl ve bu miktar biriktirmek için aylarca yemez içmez çalışman gerekiyor. Aç gözünü lütfen ne derse desin, seni kullanan insan bir zahmet uzak dursun. Canınızın malınızın kıymetini bilin biraz.

Ya siz bu başlıkta evliliğiniz için de ailenizi suçlamışsınız. Sanki sizi 18 yaşında zorla evlendirmişler gibi. Halbuki siz kendiniz kaçmıssınız, aldatıldığınız halde de çocuk yapmışsınız. Boşandığınızdan beri de sürekli adamlarla ilgili konular açmışsınız. Boşanır boşanmaz evli bir adama aşık olmuşsunuz, yok biriyle tanısmıssınız sevgiliniz şöyle yapmış böyle yapmış yok efendim babanızın yanında açık giyinemiyormussunuz çok kötülermiş vs vs. Umarım çocuğunuza aileniz bakar hep eminim hiç de kötülediğiniz gibi değillerdir. 18 yaşındaki kızları kaçmış, yine de affedip bir de kız evliyken onu üniversitede okutup iş sahibi yapmışlar ama bu kız üstüne aldatılıp şiddet gördüğü halde o adamdan çocuk yapmış yine de boşanmamış kocası boşanmak istemiş (bakın konularınızda bunlar yazıyor). Bu kız Özgür olup gezip tozmak isteyip bakıcı parasını ödeyemiyorum yeeeaaa diyip çocuğu bir de anne babasının yanına yollamış, ana babası arayınca da boğuluyorum gezip tozamıyorum sıktılar artık bile demiş. Siz var ya akıllanmazsınız sizi engelliyorum çünkü dünyada böyle sorumsuz böyle bencil böyle bir biyolojik anne olduğunu bilmek istemiyorum.

e
en sevmediğim uyanık erkek tipi. kesin diger davranislarinda da boyle belesci bi tiptir. ya benim esim arabasını satsa bana tek olan arabayı verir, kıyamaz. senin sorman degil, onun kendisinin düşünmesi gerekiyor, her gun erken uyanıp seni alması gerekiyor. bas tekmeyi gitsin.

Esin degil, birsey degil. Neden bu kadsr yumusaksin anlamadim. Malinla rezil olmak diye buna derler. Bu adam seni kullaniyor. Iliskinin bitmesinden mi korkuyorsun arabani geri alirsan.
Bu adamin arabasi varkenken de araban sende durmuyormus, ara ara aliyormus. 1ay sonra araba alsa senin arabanin sana kalacagi ne malum. Neden bu insanin seni kullanmadina izin veriyorsun?
Aciklama yapmak zorunda degilsin. Getir arabami demen yeterli. Getirmezse arabam calindi diye polise gidersin, o dusunsun gerisini. Bu karakterde bir adamla hala birliktelige devam mi etmek istiyorsun? Adamda utanma yok. Tesekkur edecegi yerde bir de tavir yapiyor. O seni cozmus. Nahif birisin sanirim. O da bunu kullaniyor. Hayir diyemeyecegini biliyor olmali. Bu duruma son vermezsen o araba sana hic dinmeyebilir. Ne utanmaz bir aile. Kurbanda bile arabana el koyuyorlar.

Ne cesaret arabani veriyorsun. Arabanla kaza yapsalar, birinin basina birsey gelse ne olacak? Suc senin uzerinde kalabilir. Arabana uyusturucu koysalar ya da. Ne cesaret neyine guvenerek verdin arabayi? Senin problemin degil ki onlarin arabasizligi. Problemlerini nasil cozerlerse cozsunler seni ilgilendirmez.
Bir insan ne cesaret verir arabasini anlamis degilim. Ve ben olsam arabami istedigimde bana adamin daha tavir yapmasina meydan vermeden bitirirdim iliskiyi. Ne gebeligin var ki kendi arabani isteyemiyorsun? Ara ve iste. Vermezse polise sikayet edecegim de. Polise git arabami caldi diye bildir. Onlar dusunsun geresini. Resmen arabani gasp etmisler.

Ay kusura bakmayın da ben yanımdaki adama biraz saygı duymak isterim. Siz hala bu tarzda bir adama saygı duyabiliyor musunuz?

Sizi düşünmüyor iken siz neden böyle yapıyorsunuz alın arabanızı gerekirse ayrılın bence.
Babasına veriyor bide oldu paşam.
Üstüne trip yiyorsunuz....

Ben bunları bilmiyordum, birde akil veriyoruz kendisine.Yaptigim yorumu geri alıyorum. Herseyden once evlat gelir. Siz çocuğunuzu bile onemseniyorsunuz ki baskasi sizi niye onemsesin. Onlar bize Allahin emanetleri. Siz çocuğunuza emanet muamelesi yapıyorsunuz, arabanizada emanet muamelesi yapin, sizin için çok zor olmamalı.

Yok artık yahu çocuk başka odada konuşur ne alaka yazıklar olsun size ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…