- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Vay vay tam bir manipülasyon ustası. Net olmanız gerek. Hiç açıklama yapmadan.arabaya benim ihtiyacım var arabamı alabilir miyim? Hiç ona yol da göstermeyin şöyle yap böyle yap.arabama ihtiyacım var bitti.açıklama yapmaya bi başlarsanız yok esirgemiyorum yok arabanın lafı mı olur vs vs manipülasyonun ardı arkası kesilmez.net olun,asla açıklama yapmayınMerhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Oha ayol kari koca olsaniz hadi derim neyse baya kullaniyor seniMerhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Arabam çalındı diye şikayet eder yakalatırım o adamı, hadsize münasebetsize bak babasına bırakacakmış. Kocan değil bir şeyin değil. Arabanla yolsuz yurtsuz iş yapılsa doğrudan suçlusun. Kaza yapsalar cebinden ödersin. Elin adamı senin malına neden çöküyor? Araba şu gün en kötüsü yüz bin tl ve bu miktar biriktirmek için aylarca yemez içmez çalışman gerekiyor. Aç gözünü lütfen ne derse desin, seni kullanan insan bir zahmet uzak dursun. Canınızın malınızın kıymetini bilin biraz.Merhaba kızlar
şimdi arabasız kaldım
delirmek üzereyim
en sevmediğim uyanık erkek tipi. kesin diger davranislarinda da boyle belesci bi tiptir. ya benim esim arabasını satsa bana tek olan arabayı verir, kıyamaz. senin sorman degil, onun kendisinin düşünmesi gerekiyor, her gun erken uyanıp seni alması gerekiyor. bas tekmeyi gitsin.Merhaba kızlar
şimdi arabasız kaldım
delirmek üzereyim
Sizi düşünmüyor iken siz neden böyle yapıyorsunuz alın arabanızı gerekirse ayrılın bence.Merhaba kızlar
şimdi arabasız kaldım
delirmek üzereyim
Ben bunları bilmiyordum, birde akil veriyoruz kendisine.Yaptigim yorumu geri alıyorum. Herseyden once evlat gelir. Siz çocuğunuzu bile onemseniyorsunuz ki baskasi sizi niye onemsesin. Onlar bize Allahin emanetleri. Siz çocuğunuza emanet muamelesi yapıyorsunuz, arabanizada emanet muamelesi yapin, sizin için çok zor olmamalı.Maddi sıkıntılar yaşadığı için çocuğuna memleketteki ailesinin baktığını söylemişti. Kıt kanaat geçiniyormuş. Akşam olup da çocuğuyla görüştürmek için çok fazla arıyorlarmış da rahatsız oluyormuş özel hayatı kalmamışmış. Memlekete gitse ailesi rahat vermiyormuş falan. Bu ne perhiz anlayamadım ben. Çocuk orda annesiz. Dert edinilmesi gereken kalbi kırılacak ayrılacak diye dert edinilen kişi sevgilisi değil çocuğu bence. Allah akıl fikir versin.
Yok artık yahu çocuk başka odada konuşur ne alaka yazıklar olsun size ya ...Maddi sıkıntılar yaşadığı için çocuğuna memleketteki ailesinin baktığını söylemişti. Kıt kanaat geçiniyormuş. Akşam olup da çocuğuyla görüştürmek için çok fazla arıyorlarmış da rahatsız oluyormuş özel hayatı kalmamışmış. Memlekete gitse ailesi rahat vermiyormuş falan. Bu ne perhiz anlayamadım ben. Çocuk orda annesiz. Dert edinilmesi gereken kalbi kırılacak ayrılacak diye dert edinilen kişi sevgilisi değil çocuğu bence. Allah akıl fikir versin.
Aaaa çocuklu mu? Demek ki konu sahibi bu adam beni bırakmasın diye korkup boyun eğiyor. Zaten önceki konuları korkunçAllah akıl fikir versin size. Tüm insanların akıla ihtiyacı var ama çocuklu bir kadının ekstra ihtiyacı var bence.
Ben de yeni fark ettim. Ama zaten konu sahibinin pek umru değil çocuk.Aaaa çocuklu mu? Demek ki konu sahibi bu adam beni bırakmasın diye korkup boyun eğiyor. Zaten önceki konuları korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?