- 17 Eylül 2015
- 1.282
- 949
- 123
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Ben sizin aileniz olsam elinize bırakmam bu tür şeyleri.
Belli ki idame ettirebilecek olgunlukta değilsiniz.. üzgünüm.
Yaşını tam bilmiyorum ama ailesinin yanında yaşıyordu çocuğu.
Artık ne kadar da bir gidip görüyorsa o kadar muhtemelen.
Konularında hiç çocuğuyla ilgili birşey yok.
Varsa yoksan abuk sabuk adamlar.
Yalvar yakar sürdürüyor birde bu ilişki demeye bin şahit şeyi.
Ona harcayacağı zamanı, çocuğuna harcasa, yanına almanin yollarını arasa.
Ailesinin çocuğuyla görüştürmek için akşamları aramalarindan bile rahatsızdı.
Ay şaka gibi adam sizin arabanızla sizi aldatmaya giderse şaşırmayın lütfen. Bir arkadaş olarak da tavsiyem evlenmeden önce araba, banka hesabı, borç vs vermeyin. Babanızın oğlu değil. Kaldı ki sizin ihtiyacınız var. Şimdiden böyleyse Allah bilir evlenince ne olur?! Yol yakınken dönün.Merhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Yazılacaklar yazılmıştır ama ben sizede şaşırıyorum.Merhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?