Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Daha neler yaa aaaa kendi sürdüğü yetmiyor babasına mı veriyor. Aranızda nasıl bi samimiyet var bilemem ama arabanızı alın derim neden arabanız varken sefillik çekiyorsunu hemde şu korona döneminde

Adam tam yüzsüz sizde hala nasıl geri isterim diye mi düşünüyorsunuz gerçekten. Arabam varken ne diye toplu taşıma kullanıp birde adamın keyfini bekleyeyim. Hiç düşünmüyormusunuz arabam ile kaza yapıp birine zarar verirlerse başım yanar yada trafik cezası alırlarsa bana gelir cezası diye.

Sevgilinizi arayıp ailem arabayı bakıma vermiş benim aracım lazım diyin bir daha da görüşmeyin bu arsızla

Gerçekten pes diyorum size. Sevgili dediginiz kişi sizi çok sevse dolmuşta mı süründürür? İleride bununla evlenirseniz çok birşey beklemeyin. Arabanıza temelli el koyar. Aşırı bencil biri. Gerçi şuanda el koymuş. Sizde hata. Buna izin veren sizsiniz. Bi de yüzsüzce trip atıyor koca adam. Pessss

Konu sahibi 35 yaşında varsınız, ergen değilsiniz, evlilik geçirmişsiniz, çalışıyorsunuz. Hiç mi tanımadınız insanları, kendinizi korumayı hiç mi öğrrnmediniz. Niye kullandırıyorsunhz kendinizi, yazık değil mi size

Çocuğu olan bir kadın olarak, sizin şu andaki konunuz eşimden boşandım 1 tane çocuğum var ailem bakıyor bayramda yanlarına gideceğim giderken çocuğuma ne götüreyim olmalıydı. Çocuğunuzu evliliğinizi kurtarmak için mi dünyayı getirdiniz, evliliğiniz bitince çocuğunuzdan da mı vazgeçtiniz. Çocuğunuza vermeniz gereken enerjiyi böyle arsız yüzsüz adamlara harcıyorsunuz çocuklarınız yetişkin olunca da fedakar anne rolüne bürünüyorsunuz.

Size olacakları söyleyeyim muhtemelen sevgilinizin ciddi düşündüğü biri vardır sizin arabanızla onunla bir güzel Gezer sizinle işi bitirince ailem boşanmış çocuklu birini istemiyor deyip sizden ayrılır.

Son düzenleme:

böyle kadınlar o kadar çok var ki gerçekten inanılacak gibi değil.

Ay şaka gibi adam sizin arabanızla sizi aldatmaya giderse şaşırmayın lütfen. Bir arkadaş olarak da tavsiyem evlenmeden önce araba, banka hesabı, borç vs vermeyin. Babanızın oğlu değil. Kaldı ki sizin ihtiyacınız var. Şimdiden böyleyse Allah bilir evlenince ne olur?! Yol yakınken dönün.

Yazılacaklar yazılmıştır ama ben sizede şaşırıyorum.
İnsanlar nasıl bu kadar sizden çekinmeyebiliyor? Yada kaç aylık sevgiliye tüm hayatınızın iplerini nasıl verebiliyorsanız?

3 şeyi asla boyle ailem disinda 3. Kisiler kullansin diye vermem.
Arabami; kaza yapar, hem araban riskte hem karsi tarafta meydana gelen zarardan arac sahibi olarak sorumlusun, kacisin yok
İnternet sifremi; suc teskil eden isler yapar, ip benim adima diye bilisim suclariyla ugras dur
Telefonumu; her seyi yapabilir, birini tehdit eder, taciz eder, teror orgutuleri ile iliskili islere bulasir vs.

valla benim yeni yeni görüşmeye başladığım kişinin de arabası var.
benim de ehliyetim var arabam yok.
düşündüm de hayatta isteyemem arabasını falan.
beni şurdan şuraya bırak, buraya götür de diyemem.
dün gelip alayım dedi, kabul etmedim ortak bir noktada buluştuk öyle bindim arabasına. şoförüm değil sonuçta.
insanlar nasıl yüzsüzce isteyebiliyor bir de geri istenince tavır yapıyor ben anlamıyorum.
çalışıp emek verip almışsınız.
hiç mi utanma olmaz?
ben acayip utanırım ya bir de kaza maza olsa düşünmek bile istemiyorum.
taksi kullansın, araç kiralasın ama ödünç almasın. yazık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…