- 22 Mart 2021
- 3.002
- 23.573
- 258
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Bi de çocuğu mu var, kaç yaşında garibim?Bende merak ediyorum çocuğunu.
Şu beş para etmez adamın elinde oyuncak olmaktan fırsat bulup çocuğunu görebiliyor mu?
Çocuğuyla ilgili bir planı, derdi var mı?
Kusura bakmasın ama hiç öyle bir derdi olduğunu sanmıyorum.
Varsa yoksa hayatında olup olmadığı belli olmayan adamlar, başka birşey yok.
Normalde bu denli eleştiri yapmamız belki uygun değil ama ben çocuğuna çok üzülüyorum artık gerçekten . Ve çok ilginç çocuğuyla ilgili sorulan her soruyu pas geçiyor istisnasız yapıyor bunu . Ben bir kadın ömrünü sadece çocuğuna adasın sevmesin sevilmesin öyle yaşasın diye düşünen biri değilim aksine sevdiği sevildiği SAYGI gördüğü biri ile mutlu olmalı her kadın diye düşünüyorum ama bu yolculuk da çocuğu önemli ve sağlıklı bir nokta da olmalı. Ama konu sahibinde bunu hicbir zaman hissetmedim hissedemedim malesef bu yüzden extra eleştiriyorum çünkü bu is artık çok zararlı bir hale geldi. Tekrar soruyorum bu olaylar olurken çocuğunuz nerde ne şekilde hanımefendi ??? Sevgili derdine düşmüş bir ergen gibi hayatınızı yaşarken çocuğunuz da tam tersine olgunlaşmak zorunda kalmış bir çocuk olarak mi yasiyor hayatini ? Ben konu sahibinden bu soruların cevaplarini bekliyorum gerçekten bekliyorum .Bende merak ediyorum çocuğunu.
Şu beş para etmez adamın elinde oyuncak olmaktan fırsat bulup çocuğunu görebiliyor mu?
Çocuğuyla ilgili bir planı, derdi var mı?
Kusura bakmasın ama hiç öyle bir derdi olduğunu sanmıyorum.
Varsa yoksa hayatında olup olmadığı belli olmayan adamlar, başka birşey yok.
Keşke okumasaydım şu konuyu, sinirden nevrim döndü durup dururken.
Maddi sıkıntılar yaşadığı için çocuğuna memleketteki ailesinin baktığını söylemişti. Kıt kanaat geçiniyormuş. Akşam olup da çocuğuyla görüştürmek için çok fazla arıyorlarmış da rahatsız oluyormuş özel hayatı kalmamışmış. Memlekete gitse ailesi rahat vermiyormuş falan. Bu ne perhiz anlayamadım ben. Çocuk orda annesiz. Dert edinilmesi gereken kalbi kırılacak ayrılacak diye dert edinilen kişi sevgilisi değil çocuğu bence. Allah akıl fikir versin.Normalde bu denli eleştiri yapmamız belki uygun değil ama ben çocuğuna çok üzülüyorum artık gerçekten . Ve çok ilginç çocuğuyla ilgili sorulan her soruyu pas geçiyor istisnasız yapıyor bunu . Ben bir kadın ömrünü sadece çocuğuna adasın sevmesin sevilmesin öyle yaşasın diye düşünen biri değilim aksine sevdiği sevildiği SAYGI gördüğü biri ile mutlu olmalı her kadın diye düşünüyorum ama bu yolculuk da çocuğu önemli ve sağlıklı bir nokta da olmalı. Ama konu sahibinde bunu hicbir zaman hissetmedim hissedemedim malesef bu yüzden extra eleştiriyorum çünkü bu is artık çok zararlı bir hale geldi. Tekrar soruyorum bu olaylar olurken çocuğunuz nerde ne şekilde hanımefendi ??? Sevgili derdine düşmüş bir ergen gibi hayatınızı yaşarken çocuğunuz da tam tersine olgunlaşmak zorunda kalmış bir çocuk olarak mi yasiyor hayatini ? Ben konu sahibinden bu soruların cevaplarini bekliyorum gerçekten bekliyorum .
Yaşını tam bilmiyorum ama ailesinin yanında yaşıyordu çocuğu.Bi de çocuğu mu var, kaç yaşında garibim?
Şöyle bi eski konularını süzdüm de varsa yoksa tribal enfeksiyonlu ilişkiler... Yaşı da küçük değil ki anam 34 mü ne.
Erkeksiz kalacağım korkusu mudur, libidosal bir şey midir artık, aman hayatında bir erkek olsun da yüz milyon borcu olsun.
Tek onla bitse daha fazlasini yapar bence kredi bile cektirirBugün ailesine arabanızı peşkeş çeken, yarın evlenince sizi kul köle yaparHa bu arada bu kadar yüz vermeyin şimdiden yoksa böyle tapunu almış gibi herşeyine konar
Maddi sıkıntılar yaşadığı için çocuğuna memleketteki ailesinin baktığını söylemişti. Kıt kanaat geçiniyormuş. Akşam olup da çocuğuyla görüştürmek için çok fazla arıyorlarmış da rahatsız oluyormuş özel hayatı kalmamışmış. Memlekete gitse ailesi rahat vermiyormuş falan. Bu ne perhiz anlayamadım ben. Çocuk orda annesiz. Dert edinilmesi gereken kalbi kırılacak ayrılacak diye dert edinilen kişi sevgilisi değil çocuğu bence. Allah akıl fikir versin.
Elbette hayatında birisi olabilir mesele o değil dediğiniz gibi.Normalde bu denli eleştiri yapmamız belki uygun değil ama ben çocuğuna çok üzülüyorum artık gerçekten . Ve çok ilginç çocuğuyla ilgili sorulan her soruyu pas geçiyor istisnasız yapıyor bunu . Ben bir kadın ömrünü sadece çocuğuna adasın sevmesin sevilmesin öyle yaşasın diye düşünen biri değilim aksine sevdiği sevildiği SAYGI gördüğü biri ile mutlu olmalı her kadın diye düşünüyorum ama bu yolculuk da çocuğu önemli ve sağlıklı bir nokta da olmalı. Ama konu sahibinde bunu hicbir zaman hissetmedim hissedemedim malesef bu yüzden extra eleştiriyorum çünkü bu is artık çok zararlı bir hale geldi. Tekrar soruyorum bu olaylar olurken çocuğunuz nerde ne şekilde hanımefendi ??? Sevgili derdine düşmüş bir ergen gibi hayatınızı yaşarken çocuğunuz da tam tersine olgunlaşmak zorunda kalmış bir çocuk olarak mi yasiyor hayatini ? Ben konu sahibinden bu soruların cevaplarini bekliyorum gerçekten bekliyorum .
benim amacım hani arabasını çekindi cimrilik etti demeden geri almak
Sevgili diye ölmeyip sömürüldüğünüzü anlarsanız belki aklınız başınıza gelir. Yahu adam sömürecek birini bulmuş niye size acısın. Allah da size akıl fikir versin inşallah da şu saflığınızı atınMerhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?