Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Bi de çocuğu mu var, kaç yaşında garibim?
Şöyle bi eski konularını süzdüm de varsa yoksa tribal enfeksiyonlu ilişkiler... Yaşı da küçük değil ki anam 34 mü ne.

Erkeksiz kalacağım korkusu mudur, libidosal bir şey midir artık, aman hayatında bir erkek olsun da yüz milyon borcu olsun.

Normalde bu denli eleştiri yapmamız belki uygun değil ama ben çocuğuna çok üzülüyorum artık gerçekten . Ve çok ilginç çocuğuyla ilgili sorulan her soruyu pas geçiyor istisnasız yapıyor bunu . Ben bir kadın ömrünü sadece çocuğuna adasın sevmesin sevilmesin öyle yaşasın diye düşünen biri değilim aksine sevdiği sevildiği SAYGI gördüğü biri ile mutlu olmalı her kadın diye düşünüyorum ama bu yolculuk da çocuğu önemli ve sağlıklı bir nokta da olmalı. Ama konu sahibinde bunu hicbir zaman hissetmedim hissedemedim malesef bu yüzden extra eleştiriyorum çünkü bu is artık çok zararlı bir hale geldi. Tekrar soruyorum bu olaylar olurken çocuğunuz nerde ne şekilde hanımefendi ??? Sevgili derdine düşmüş bir ergen gibi hayatınızı yaşarken çocuğunuz da tam tersine olgunlaşmak zorunda kalmış bir çocuk olarak mi yasiyor hayatini ? Ben konu sahibinden bu soruların cevaplarini bekliyorum gerçekten bekliyorum .

Keşke okumasaydım şu konuyu, sinirden nevrim döndü durup dururken.

Aynen ben de acaip gıcık oldum adama....
Bu adamlar boyle safca seven bi kız bulup alabildiğine tepesine cıkıp sömürüyorlar...İliği kemiği bitince de saçmasapan ufak tefek seyleri büyük olay gibi abartıp kızı suclayıp ayrılırlar..Hiç şaşmaz

Maddi sıkıntılar yaşadığı için çocuğuna memleketteki ailesinin baktığını söylemişti. Kıt kanaat geçiniyormuş. Akşam olup da çocuğuyla görüştürmek için çok fazla arıyorlarmış da rahatsız oluyormuş özel hayatı kalmamışmış. Memlekete gitse ailesi rahat vermiyormuş falan. Bu ne perhiz anlayamadım ben. Çocuk orda annesiz. Dert edinilmesi gereken kalbi kırılacak ayrılacak diye dert edinilen kişi sevgilisi değil çocuğu bence. Allah akıl fikir versin.

Çocuğunuz varmış bilmiyordum. Allah sağlıklı mutlu omur versin. Gecenin kör saati hastalansa allah korusun napacaksiniz ?
Arabanın ne işi var elin adamında. Çocuklu kadına çok daha lazım değil mi.

Yaşını tam bilmiyorum ama ailesinin yanında yaşıyordu çocuğu.
Artık ne kadar da bir gidip görüyorsa o kadar muhtemelen.
Konularında hiç çocuğuyla ilgili birşey yok.
Varsa yoksan abuk sabuk adamlar.
Yalvar yakar sürdürüyor birde bu ilişki demeye bin şahit şeyi.
Ona harcayacağı zamanı, çocuğuna harcasa, yanına almanin yollarını arasa.
Ailesinin çocuğuyla görüştürmek için akşamları aramalarindan bile rahatsızdı.

Yaptığım yorumu geri alıyorum

Başından evlilik geçmiş bir insan bu kadar kafasız olur mu yaf, bu ne erkek deliliği??

Çocuğa cidden acıdım şöyle erkek diye paçavra olan kuşbeyinli bir kadının elinde ziyan oluyor

Elbette hayatında birisi olabilir mesele o değil dediğiniz gibi.
Sağlıklı bir ilişki yaşamıyor ve muhtemelen tüm enerjisi kendi yaşadıkları üzerinde.
Çocuğu hayatında olması gereken yerde değil.
Kendisine çok baskı yaptığını iddia ettiği ailesi bakıyor çocuğuna.
Anne babadan ayrı çocuk nasıl bir psikojide?
Bunları düşünüp birşeyler için çabalıyor mu acaba?
Yazsın kendisi bizde yanılıyorsak, kusura bakma diyelim.

Erkek adam kendi arac kullanip sevgilisini minubuste otobuste surundurmez , kendinize gelin .sizin arabanizi kullaniyorsa size minnet duymali bide ustune trip yapiyor .ailesiyle tanisiyor musunuz ? Kendi kullandigi gibi bide babasina falan veriyor arabayi ne munasebet .arabayi alin acil isim ciktindiyin hatta arabayi ailenize birakip donun bakin bakalim o size nasil davranacak

Fazla yüz vermissiniz. Isterse yanlış anlasın yaptığı yanlışı haklı cikartamaz. Sakın tatilde giderken arabayi birakmayi düşünmeyin. Sizin babanızın kapısında dursun daha iyi.

Şu an eski konularınıza baktım da adamı 6 aydır tanıyorsunuz. .6 aylık adamla evlenmek istiyorsunuz..o evlilik lafından kaçıyor,sizinle az görüşmek istiyor...siz arabanızı veriyorsunuz ve hala kırmadan arabayı alayım diyorsunuz..biraz hayatınızı gözden geçirin

benim amacım hani arabasını çekindi cimrilik etti demeden geri almak

hiç böyle bir amaca kapılmayın.. evli değilsiniz çocuklu değilsiniz. arabayı alırken beş beş para mı saydı da aldınız da bu kadar hak iddia ediyor. bi de utanmadan ailesine kullandırtıyor.
yüzsüzlükte sınır ötesi.. kesinlikle karakterini belli etmiş. mal mevzusu değil bu karaktersizlik. kesinlikle arabanızı aldığınız gibi yol verin kendisine..

Oy sistim
Bu kdr pasif olmayin yahu
O baba nasil biniyor vermiyor onuda anlamadim nasil bir rahatlik
Alin arabanizi oyle biriylede gorusmeyin daha neler ya

Sevgili diye ölmeyip sömürüldüğünüzü anlarsanız belki aklınız başınıza gelir. Yahu adam sömürecek birini bulmuş niye size acısın. Allah da size akıl fikir versin inşallah da şu saflığınızı atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…