Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Haklısınız umarım en yakın zamanda anlar ve evladını yanına alıp mutlu mesut yaşar. İnsan üzülüyor okumuş etmiş, çalışan kadınların bu şekilde ezilmesine sömürülmesine..
 
Valla iyi niyet düşünüp nikah düğün masrafı için mi sattı dedim ama senin dediğin daha mantıklı .
İnsanlarda utanma arlanma olmamasına hayret ediyorum.
Ben daha öğrenciyken öz babamdan o vermedikçe para isteyemezdim.
Millet daha kan bağı yok birşeyi yok kadının malını kadına vermiyor.
 

Lütfedip erken uyanamazsa dolmuşla işe gideceksin, bu salgında
Bayramda arabasız kalacaksın üstüne
Yerinde olsam arabamı geri alır, bu adamı da hayatımdan çıkartırım
İnsan tabi ki birbirine destek olur ama bu seni zor duruma sokuyorsa o iş yaş
 
geçmiş konularınıza baktım, bence sizin sevgiliye araba kaptırmaktan çok daha önemli problemleriniz var, çocuk neden ailenizin yanında mesela? o gelemiyorsa yanınıza siz gidin? neden illa aileniz bakıyor? bakın bunu çocuğa anlatamazsınız. büyüyünce diyeceği şu; beni bırakıp gittin.

neden bu abuk sabuk adamlar etrafımda diye sormuyor musunuz hiç kendinize? ya da bu adamlar biliyor çocuğunuz olduğunu hiç biri mi sormuyor çocuğun nerde diye?

benim gözümde fedakar değil de bencil bir anne canlandı kusura bakmayın. çocuğu yanınıza alın ya da siz gidin. psikolojik destek almayı da ihmal etmeyin.
 
Ulan ne akilli adamlar var su dunyada. Enayi yerine koyuyor sizi resmen. Paranizla rezil oluyorsunuz.
 
Birincisi 5 aylık ilişkide araba böyle verilmez. İkincisi sizin arabaya kadar başka çok sorununuz var bence. Adam sizi insan yerine koymuyor baskı kurması çabası. Siz rest çekince ayrilmakla sizi korkutuyor sizde hemen ne diyorsa yapıyorsunuz. Adam iyi yere kapak atmış bence. Bu Adam sizinle evlenmez çünkü sizi yagli kapi görmüş simdilik.
 
İnsanlarda utanma arlanma olmamasına hayret ediyorum.
Ben daha öğrenciyken öz babamdan o vermedikçe para isteyemezdim.
Millet daha kan bağı yok birşeyi yok kadının malını kadına vermiyor.

Biraz da biz müsaade ediyoruz böyle şeylere ne yazık ki .Kan emici varlıklar elini ver kolunu alamiyorsun .
 
Şimdi baktımda eski konularına sürekli sevgilinle problemlerinizi yazmışsın.Olmamış işte adam seni kullanıyor niye anlamak istemiyorsun
 
Keşke yalnız kalmamak için partnerlerinize gösterdiğiniz özveriyi evladınıza da gösterseydiniz. Biraz da onun için fedakarlık yapsaydınız.

Adam arabanızı gasp etmiş, hala kaybetme korkusuyla isteyemiyorsunuz. İnanılır gibi değil.

Arkadaşlara katılıyorum, kesinlikle sizin için vasi tayin edilmeli.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…