- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Araçla gidicem diyin.benim bayram tatiline aileme gideceğimi biliyor
Eee yani? Ailemin yanındayken arabaya ihtiyacım olmayacak mı?benim bayram tatiline aileme gideceğimi biliyor
Haklısınız umarım en yakın zamanda anlar ve evladını yanına alıp mutlu mesut yaşar. İnsan üzülüyor okumuş etmiş, çalışan kadınların bu şekilde ezilmesine sömürülmesine..Ben de önce bi kızdım ama eski konularını okuyunca üzüldüm. Ailesi hele felaket. Erkekler de manipüle ediyor. Psikopatın birine tutulup Allah korusun başına bir iş gelmeden erkeksiz de mutlu olabileeceğini anlaması lazım
Masrafsız araba varValla araba bu, cimrilik derse desin isteyin bu nedir böyle .Kendi malınızı istemek ayıp değil .Arabasını niye sattı peki beyefendi.
Masrafsız araba var
Niye satmasin
Uyanık!
İnsanlarda utanma arlanma olmamasına hayret ediyorum.Valla iyi niyet düşünüp nikah düğün masrafı için mi sattı dedim ama senin dediğin daha mantıklı .
Merhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Ulan ne akilli adamlar var su dunyada. Enayi yerine koyuyor sizi resmen. Paranizla rezil oluyorsunuz.Merhaba kızlar
erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Birincisi 5 aylık ilişkide araba böyle verilmez. İkincisi sizin arabaya kadar başka çok sorununuz var bence. Adam sizi insan yerine koymuyor baskı kurması çabası. Siz rest çekince ayrilmakla sizi korkutuyor sizde hemen ne diyorsa yapıyorsunuz. Adam iyi yere kapak atmış bence. Bu Adam sizinle evlenmez çünkü sizi yagli kapi görmüş simdilik.Merhaba kızlar
şimdi arabasız kaldım
delirmek üzereyim
İnsanlarda utanma arlanma olmamasına hayret ediyorum.
Ben daha öğrenciyken öz babamdan o vermedikçe para isteyemezdim.
Millet daha kan bağı yok birşeyi yok kadının malını kadına vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?