Ben sizin yerinize olsam yeni bir ısıtıcı alır internetten, iş yerine kargo ile gönderir, aldıktan sonra arkadaşınıza teşekkür edip özür dileyerek haber verirdim. Üç yıl kullanıp onu geri vermek bana hoş gelmiyor,
Konu sahibi para harcamamak için 40 takla atıyor. Sürekli bahane yok şöyle yok böyle diye..
Para harcayıp yenisini alır mı??? Yenisini almayı bırakın evdeki emanetin kutusunu bile koruyamamış ve götürmüyor...
Yemin ederim konu sahibi benim arkadaşım olsaydı ve bana bunu yapsaydı rezil rüsva ederdim.
Herkesin başına böyle şeyler geliyor ve haklılar susuyor utanmaması gerekirken, utanması gerekende konu açıyor.
Pes pes pes.
Allah selam verdiğimiz insanın bile adaletlesini, insani duygusu gelişmişini, emaneti geri vereni, iyi kalplisini nasıl eylesin.
Ben lise iki de başladım çalışmaya ve evlenene kadar çalıştım. Çok insan tanıdım.
Okul tatilinde selektif bir markanin güneş ürünlerinde çalıştım. Ama baya baya pahalı bı marka öyle herkes parayı kıyıp almaz. Bende birgün şirket merkezine gittim işim vardı eğitimi veren kişi iyi satış yaptığım için bana tüm güneş ürünlerinden verdi.
Bunu duyan bı arkadaşım da sevgilimde denize gidicem bana verde kullanayım sana getiririm dedi.
Hani güneş ürününü isteyecek kadar da insan bı durmayı bilsin dimi, sevgilisini iskele babası galiba ama lafa gelmedi böyle tipler mangalda kül bırakmaz.
Bende kıza tamam gel dedim.
Neyse yemek yedik karşıladım.
İş güneş ürünlerine geldi.
Çıkardım ürünleri buzdoladi poşeti getirdim. İçine kullanacağı miktar kadar sıkıp iple bağlayıp verdim. Çünkü bende tatile çıkacaktım ve verdiğimde gelmeyeceğini çok iyi biliyordum.
Ay kız bı bozup bı bozul aaaa böyle verilir mi diyor bide, sanki ben tatile gitmicem.
Valla yüzümü kararttim çünkü akbaba gibi kimde ne var aman para vermeyeyim ondan bundan isteyeyim diyen tipleri hiç hayatımda tutmam.
E sevgilin denize götürmesini biliyorsa benim verdiğim şekli begenmiyorsan bak bu ürünler surda surda satılıyor gidin alın dedim.
Bir daha da beni aramadı.