- 27 Haziran 2022
- 80
- 40
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kardelencik94
-
Merhaba benim de 5 tane 3.gün embriyom var donduruldu yarın 2 embriyo transfer olacağım inş.Merhaba arkadaşlar benim pazartesi günü yumurta toplama işlemim oldu transfer için haber bekliyorum fakat benim 3. Gün embriyosu ve donduruldu sadece 2 adet embriyom var aranızda 3.gün embriyosu dondulup sonradan transfer olan varmı ve sonuç ne oldu?
Transfer oldunuzmu ? Benim transferim 1 ay sonra olacak inşallah doktorum hemen yapmıyalım dedi transfer için hazırlık dönemine yakında başlıyacamMerhaba benim de 5 tane 3.gün embriyom var donduruldu yarın 2 embriyo transfer olacağım inş.Senin transfer ne zaman olacak hayırlısıyla ?
Evet dün transfer oldum çok şükürTransfer oldunuzmu ? Benim transferim 1 ay sonra olacak inşallah doktorum hemen yapmıyalım dedi transfer için hazırlık dönemine yakında başlıyacam
Bilimsel olarak donmus ve cozulmus embryo ile taze embryo arasinda bir fark yok sadece cozunurken %1 gibi cok kucuk bir ihtimal bazi embryolad bozukabiliyor. 3. gun embryosunun dondurulmasi da o yuzden sorun degil. Ama 3. Gun embryolarinin kalitesi biraz onemli 8 hucreli olmasi en iyisi. Doktorlar duruma gore embryonin 5. Gune gitme ihtimali belirsiz ise 3. Gun dondurulmasina karar veriyor. Cunku belki 5. Gune gitmeyi bekletseler belki elde hic embryo kalmayacak. Ote yandan transfer edildiginde laboratuar ortamindan daha da guvenli bir ortam verilebiliyor. Ben 4 kez tup bebek denedigim ayrica biolojide Amerikadan masterim oldugumdan biraz hakimim bu konulara. Siz icinizi ferah tutun ayrica kaygilarinizi azaltacak bi ugras bulmanizi tavsiye ederim bu surecte (puzzle, yeni bir dizi, kitap, oyun, orgu,...)Merhaba arkadaşlar benim pazartesi günü yumurta toplama işlemim oldu transfer için haber bekliyorum fakat benim 3. Gün embriyosu ve donduruldu sadece 2 adet embriyom var aranızda 3.gün embriyosu dondulup sonradan transfer olan varmı ve sonuç ne oldu?
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım Rabbim emeklerimizin karşılığını verir mutlaka hayırlı sonuçlarını bekliyorum test günü burdan sonucunu yazarsınEvet dün transfer oldum çok şükür13 Temmuz test tarihim , hayırlısı olsunn canım senin içinde aynen doktorun doğru söylemiş sonuçta rahim hazırlama süreci var bende de öyle oldu çok sabrettik düşün benden embriyo alalı 21 eylüldü 9 ay oldu yAni tedaviler bekleme süreleri derken bekledik bekledik çok şükür darısı başına inş
Çok çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız sizin tüp bebek deneme sonuçlarınız nasıl oldu ?Bilimsel olarak donmus ve cozulmus embryo ile taze embryo arasinda bir fark yok sadece cozunurken %1 gibi cok kucuk bir ihtimal bazi embryolad bozukabiliyor. 3. gun embryosunun dondurulmasi da o yuzden sorun degil. Ama 3. Gun embryolarinin kalitesi biraz onemli 8 hucreli olmasi en iyisi. Doktorlar duruma gore embryonin 5. Gune gitme ihtimali belirsiz ise 3. Gun dondurulmasina karar veriyor. Cunku belki 5. Gune gitmeyi bekletseler belki elde hic embryo kalmayacak. Ote yandan transfer edildiginde laboratuar ortamindan daha da guvenli bir ortam verilebiliyor. Ben 4 kez tup bebek denedigim ayrica biolojide Amerikadan masterim oldugumdan biraz hakimim bu konulara. Siz icinizi ferah tutun ayrica kaygilarinizi azaltacak bi ugras bulmanizi tavsiye ederim bu surecte (puzzle, yeni bir dizi, kitap, oyun, orgu,...)
Olur canım yazacağım inşHayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım Rabbim emeklerimizin karşılığını verir mutlaka hayırlı sonuçlarını bekliyorum test günü burdan sonucunu yazarsın
Benim 3. Gün iki embriyom donduruldu transfer zamanı çözdüler biri 5. Güne ulaştı cozuldukten sonra onu yerlestirdileeMerhaba arkadaşlar benim pazartesi günü yumurta toplama işlemim oldu transfer için haber bekliyorum fakat benim 3. Gün embriyosu ve donduruldu sadece 2 adet embriyom var aranızda 3.gün embriyosu dondulup sonradan transfer olan varmı ve sonuç ne oldu?
1. Deneme fresh 3. Gun transferi pozitifti fakat kalp atisi duyulmadi ve dusukle sonuclandiÇok çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız sizin tüp bebek deneme sonuçlarınız nasıl oldu ?
İnşallah hayırlı sonuç alıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız çok sabır isteyen bir tedavi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun1. Deneme fresh 3. Gun transferi pozitifti fakat kalp atisi duyulmadi ve dusukle sonuclandi
2. Deneme donmus 5. Gun transferi negatifti.
3. Deneme donmus 5. Gun transferi pozitifti ama beta artisi olmadi ve kimyasalla sonuclandiZ
4. Deneme fresh 3. Gun transferi simdilik idrar testim pozitif. Temmuz 8 de beta takibi yapilcak.
Ama yukardaki denemelerden de gordugunuz gibi simdilik sonucum pozitif de olsa sevinemiyorum. Cunku daha onumde beta takibi var sonrasinda kese gormek var sonrasinda kalp atisi var. Tup bebek bana pek cok leveldan olusuyor gibi geliyor ilk level bence embryo olusmasi ikincisi de pozitif test. Siz de simdi ilk leveli atlattiniz darisi diger levellerin basina.
Merhaba eğer çok özel değilse neden tüp bebek yaptığınızı öğrenebilir miyim?1. Deneme fresh 3. Gun transferi pozitifti fakat kalp atisi duyulmadi ve dusukle sonuclandi
2. Deneme donmus 5. Gun transferi negatifti.
3. Deneme donmus 5. Gun transferi pozitifti ama beta artisi olmadi ve kimyasalla sonuclandiZ
4. Deneme fresh 3. Gun transferi simdilik idrar testim pozitif. Temmuz 8 de beta takibi yapilcak.
Ama yukardaki denemelerden de gordugunuz gibi simdilik sonucum pozitif de olsa sevinemiyorum. Cunku daha onumde beta takibi var sonrasinda kese gormek var sonrasinda kalp atisi var. Tup bebek bana pek cok leveldan olusuyor gibi geliyor ilk level bence embryo olusmasi ikincisi de pozitif test. Siz de simdi ilk leveli atlattiniz darisi diger levellerin basina.
Sebebsiz infertilite 6.5 yıllık evliyim. Kendiliğimden sadece bi kere hamile kalabildim o da dış gebelik olduğu için sonlandırmak zorunda kaldık. Eşimin de sperm değerlerinde bi sorun yok. Benim de tüm hormon değerlerim iyi, tüplerim de açık. Sadece polip görüldü ve transfer öncesi polipleri aldırdım ki poliple birlikte hamile kalabilen çok kişi var ama tüp bebeğe az da olsa zararı olmasın diye aldırdık. Neden tüp bebek yaptırdığımız da ortada çünkü normal yolla çocuğumuz olmadı.Merhaba eğer çok özel değilse neden tüp bebek yaptığınızı öğrenebilir miyim?
Açıklamanız için çok teşekkür ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Sebebsiz infertilite 6.5 yıllık evliyim. Kendiliğimden sadece bi kere hamile kalabildim o da dış gebelik olduğu için sonlandırmak zorunda kaldık. Eşimin de sperm değerlerinde bi sorun yok. Benim de tüm hormon değerlerim iyi, tüplerim de açık. Sadece polip görüldü ve transfer öncesi polipleri aldırdım ki poliple birlikte hamile kalabilen çok kişi var ama tüp bebeğe az da olsa zararı olmasın diye aldırdık. Neden tüp bebek yaptırdığımız da ortada çünkü normal yolla çocuğumuz olmadı.
Ay ne kadar güzel, hepimize nasip olsun inşallah. Donuk embriyo olması insanı çok iyi hissettiriyor gerçekten.2017 yılında 4 adet 3. Gün embriyomuz donduruldu..
Dondurma işleminden 2 ay sonra çözülüp aynı gün transferimiz oldu sonucumuz pozitif olup oglumuzu sağ salim kucagimiza aldık..
Aradan 4 yıl geçince kalan 2 adet dondurulmuş embriyomuzdan tekini daha transfer ettirdik şuan 15 haftalık hamileyim...
Darısı başınıza inşallah sonucunuzun pozitif olduğunu da yazarsınız konunuza..
Hem tutunma şansını arttırıyor,hem psikolojik hemde sağlık olarak bir iki ay dinleniyorsun.Ay ne kadar güzel, hepimize nasip olsun inşallah. Donuk embriyo olması insanı çok iyi hissettiriyor gerçekten.
Ben opumu 15 nisanda oldum, bugün pozitif sonuç aldım çok şükürHem tutunma şansını arttırıyor,hem psikolojik hemde sağlık olarak bir iki ay dinleniyorsun.
Güzel bir tatil yapın bekleme süreniz bir aydan fazlaysa bizi üç dört ay beklemişti doktorumuz ohss olmuştum o ara bana dinlenmek çok iyi gelmişti..
Çokkkk sevindim hayırlı uğurlu olsun saglikla kucağınıza alacağınız günlerde gelsin tebrik ederimBen opumu 15 nisanda oldum, bugün pozitif sonuç aldım çok şükür
Amin çok çok çok teşekkür ederimÇokkkk sevindim hayırlı uğurlu olsun saglikla kucağınıza alacağınız günlerde gelsin tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?