Embriyo dondurma

Merhaba 3.gun embriyosu tam 3.gune ulastiginda mi donduruldu yoksa ertesi gun mu ?

Merhabalar, ben de cuma günü opu oldum. 20 tane yumurta toplandi. 15 tanesine mikro enjeksiyon yapıldi 10 tanesi dollendi. Bugün arayıp 3.gun embriyosu olarak 2 tane cok güzel gelisen vardı seçtik onları donduracagiz geri kalanlar için 5.gune gideceğiz dediler. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Siz de bilgili gibi görünüyorsunuz. İyi mi sizce 3.gun embriyosu olarak 2 tane ?

İyi ama tek önemli olan bence şu maalesef Türkiyedeki bazı arkadaşlarımın başına geldi embryoları ayrı ayrı dondurmalarını isteyin ve lütfen hele ilk denemenizse birden fazla embryo transferi yaptırmayın kendinize ikiz gebelikler çok riskli ve başarı oranı da öyle tahmin edildiği kadar yüksek değil ben Amerikada 4. Denememde bile 3 farklı tüp bebek doktoru da çift embryo transfer ettirmediler.

Benim yumoslarim minnoslarim da 3.gun donduruldu ama.daha once 3.gun embriosu transfer olup negatif gordugum icin cozuldukten sonra en azindan bir gun bekleyip oyle transfer olmak istedim cozuldu bir gun beklendi sonraki gunde transfer oldu bakalim beklemedeyim

Hayırlısı ile kucabimıza alırız bebeklerimizi bende 17 sinde transfer oldum

Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba?

Sağlık olsun inşallah 2 denemede olur ben transfer oldum test günümü bekliyorum Rabbim hepimizin en hayırlısını ve gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah
Merhaba, Sonuç belli oldu mu ? Bende bu ay yeniden transfer hazırlıkları için başladık cumartesi kontrole gittim 23 eylülde lucrin iğne vurulacağım sonrasında estrofem vs. başlanacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…