Aslında kendinize fazla yüklendiğinizi düşünüyorum
Ben de ilk doktorumu seçtiğimde çok sevilen birini seçmiştim, memnun tanıdıklarım da vardı ama beni yok yere bıçak altına yatırmaya karar verdi işi bir anda ticari hale döndürdüğünü hissettim, farklı görüş aldım ve yanılmadığım ortaya çıktı, sonra çok eski ve bilinen bir prof seçtim, pgt yi ondan öğrendik diğeri yaşımızı bilmesine rağmen hiç bahsetmemişti bile halbuki olacaklar belli işte literatürde araştırınca öğrendik, profta da birşeyler eksik yetersiz yapıldı ve olmadı. Şimdiki doktorumdan ve ekibinden memnunum işimizin kendilerine düşen kısmında gerçekten çabaladıklarını gördük, şansa kalan kısmında ds bizimle bir bekleyişlerini. O yüzden yolu kiminle yürüdüğümüz önemliymiş. Zaten çok zorlayıcı şeyler yaşıyoruz biz kadınlar olarak bu süreçte, en azından güvendiğimiz birileri olmalı ki eksik mi yaptı neden cevap vermedi niye bu ilacı verdi vermedi kısmı olmasın. Zaten zamanla siz de biz de bir sürü şey öğreniyoruz, istediklerimizi de talep edip yaptırmamız da gerekebilir yeri geldiğinde. Yaşınız çok değil, kendinizi yerden yere vurmayın, biraz da kontrol edemediğimiz kısımlar olduğunu kabul etmemiz gerekiyor, belli bir aşamaya gelince de biz elimizden gelen herşeyi zaten yapmış oluyoruz. Kendinizi üzmeyin herşey güzel olacak ben inanıyorum Allah bizi görüyor, en doğrusunu en güzelini planlıyor biz sadece