- 22 Aralık 2020
- 252
- 487
- 53
- 28
- Konu Sahibi Hayatbirumutt
-
Merhaba insaAllah sonucunuz pozitif olur , benim onceki transferlerimde 5aa 5ab 4ab falan embriyo transferlerim oldu blastokist... tutmadi hic biri, ama son transferimde 3bb embriyo transfer edildi 5. Gün pozitif sonuc aldim. Kalite olayina takılmayın.Kızlarr merhaba benim 5.günde dondurulan embriyolarım var fakat kaliteleri beni biraz üzdü açıkçası biri 3bb biri 2bb iki embriyo transfer edilecek bu konu ile ilgili benzer durumlar yaşayanlar gebelik haberi alan sağlıkla kucağına alanlardan morale ihtiyacım var daha önce tekrarlayan düşüklerim var çok yoruldum..
Ayy çok mutlu oldum kaç haftalık oldunuz acaba banada umut oldunuz çok tşk ederimMerhaba insaAllah sonucunuz pozitif olur , benim onceki transferlerimde 5aa 5ab 4ab falan embriyo transferlerim oldu blastokist... tutmadi hic biri, ama son transferimde 3bb embriyo transfer edildi 5. Gün pozitif sonuc aldim. Kalite olayina takılmayın.
29+4 olduk bizAyy çok mutlu oldum kaç haftalık oldunuz acaba banada umut oldunuz çok tşk ederim
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede inşallah29+4 olduk bizkalite olayina sakın takilma canim , Rabbim insaAllah sana ve isteyen kardeslerimize nasip etsin. Bizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Ben cok korkuyodum embriyo kaliteli degil bi sorun olur falan diye ama oyle olmuyomus kalite baska biseymis
Aminn insaAllah Rabbim nasip etsin stres olma guzel saglikli beslen insaAllah olacagina inanMaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede inşallah
Merhaba bende bugun transfer oldum 2bb tek embriyo. Pek umutlu degil ama ins rabbim nasip eder.siz oldunzmu transferKızlarr merhaba benim 5.günde dondurulan embriyolarım var fakat kaliteleri beni biraz üzdü açıkçası biri 3bb biri 2bb iki embriyo transfer edilecek bu konu ile ilgili benzer durumlar yaşayanlar gebelik haberi alan sağlıkla kucağına alanlardan morale ihtiyacım var daha önce tekrarlayan düşüklerim var çok yoruldum..
Hayır henüz olmadm mart sonu benim inş bebişin sımsıkı tutunur burdan bizede haber verMerhaba bende bugun transfer oldum 2bb tek embriyo. Pek umutlu degil ama ins rabbim nasip eder.siz oldunzmu transfer
Yeterli bölünmeye ulaşmış gelişimini tamamlamış demek cnm iyi birşey yaniBlastokist ne demek acaba
İnşallah. Duanizi beklerimHayır henüz olmadm mart sonu benim inş bebişin sımsıkı tutunur burdan bizede haber ver
Canım naptın test filan yapmadın mıİnşallah. Duanizi beklerim
Yok yapmadim 7. Gun bugunCanım naptın test filan yapmadın mı
Silikte olsa çıkar sabah yapabilirsin aslndaYok yapmadim 7. Gun bugun
KorkuyorumSilikte olsa çıkar sabah yapabilirsin aslnda
Kızz yapp merak ettik bizde güzel düşün iyi olacağını düşün yap yani sonuç ztn değişmez ki korkma güzel düşünerek yapKorkuyorum
Bilmiyom test almadimKızz yapp merak ettik bizde güzel düşün iyi olacağını düşün yap yani sonuç ztn değişmez ki korkma güzel düşünerek yap
Olmadi benimKızz yapp merak ettik bizde güzel düşün iyi olacağını düşün yap yani sonuç ztn değişmez ki korkma güzel düşünerek yap
Olmadi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?