Embriyo kalitesini arttırmak için dhea+diyet+femara?

slmlar herkese, yumurtalarım 1.01.10 da toplandı. yılın ilk günü :) .. bilemiyorum. sanırım eskiye göre çok da büyük bi fark yok. gerçi bu yarın belli olacak. şöyleki; diğer iki tüp bebek denememde toplanan ve döllenen yumurta sayıları ile aynı sayılar. şuan 10 döllenmiş var. ama kaliteleri önemli. bunuda yarın transfer esnasında verecekleri bilgiden öğrencem. bakalım.... malum benim problemim embr.kalitelerinin kötü olması. umarım sonuç iyi olur... farklı farklı ilaçlar kulandırdılar bu sefer.. bu arada bu iğneler ne fenaymış ölüyorum. afedersiniz klozete bile oturamıyorum.

inşaallah sonuca ulaşırsın arkadaşım

sağolasın. inşallah hepimizin muradı olur.. benim için yarın çok önemli. transferim var. daha doğrusu transfer esnasında verecekleri rapor (embrio kalitelerini gösteren)... yine grade 2 veya 3 görürüsem bir değişiklik yok demektir. bakalım... inananın tedavinin işe yaramasını kendimle beraber hepimiz için istiyorum. çünkü embrio kalitesinin bozuk olması mücadeleye yenik başlama anlamı taşıyo benim için. hepimiz için hayırlısı.

yarın ınsaah guzel hayırlı haberlerınızı verırsınız

ne bileyim işte, bana yasakladılar. hatta tereyağı,süt bunlar bile yasak. etin tamamı yasak... bende çok etcil idim..
kist mutlaka yapıyo o ilaç :( bende ocak ta adet olunca başlıycaz. tabi kist yoksa :( ertelenmesine üzülme hayırlısı olsun. sana kim vermişti dhea yı

dhea yı güvenç bey verdi kistimi gördü günde 2 olarak verdi . aslıda pekçok dr veriyor denemekte fayda var bence nasılsa görünen bi yan etkisi yok bir de trancental ve e2 verdi kullanıyoruz hayırlısı bakalım Haftaya histeroskopiye gidiyorum Akuyu da sorucam bakalım

sağolasın. inşallah hepimizin muradı olur.. benim için yarın çok önemli. transferim var. daha doğrusu transfer esnasında verecekleri rapor (embrio kalitelerini gösteren)... yine grade 2 veya 3 görürüsem bir değişiklik yok demektir. bakalım... inananın tedavinin işe yaramasını kendimle beraber hepimiz için istiyorum. çünkü embrio kalitesinin bozuk olması mücadeleye yenik başlama anlamı taşıyo benim için. hepimiz için hayırlısı.

senden gelecek mutlu haberleri sabırsızlıkla bekliyorum

merhaba hanımlar. transferim oldu dün. yeni giriyorum nete.. kaliteleri ile ilgili hiç bir bilgi vermiyolar. 3 transfer oldu üçü de iyi diyorlar. verdikleri raporda 8 hücreli diyo üçüde. benim diğer denemelerimde de hücre sayısında problemim yoktu zaten. fotoğraflarını istedim embrioların. internetten biraz baktım. sanrımı 1 tanesi grade 1 e yakın :) .. ama diğer ikisi kötü :( tabi bunlar benim yorumumum. 8 hücre var ama etrafında bir sürü küçük küçük lekeler hücreler var.. sanrım bunun adı fragmantasyon..
aslında bilmemek en iyisi . drum kk ne girmemi yasakladı :) bu işi unut dedi ama ne mümkün. 3 gün evden çıkmıycam, dinlencem.. inşallah iyi haberler veririm..sevgilerimle..

rabbim büyük yüzünü güldürecek insaah pozitif sonuc haberini alıcaz...:nazar:

sağolun hepiniz varolun .. valla hiç yüzünüzü görmedim sesinizi duymadım ama desteğiniz öyle içtenki. ancak bizler en iyi birbirimizi anlarız. bende moralimi yüksek tutmaya çalışyorum. rabbim büyüktür.
bende işe yararsa tedavimi sürekli güncel tutup yazıcam. çünkü 3 klasik ovilasyon+3aşılama+ 2 tüp bebek negatif. bunda olursa kesin tedavinin faydası diycem.
ha şuda var .. olmazsada bu ilaçları kullanannalr varsa güvenleri hiç sarsılmasın. başka faktörler olabirlir, bende işe yaramamş olabilir...
neyse hayırlısı . daha ikinci günüm zaman nasıl geçecek...

arkadaşım sana embriyolar hakkında niçin ayrıntılı bilgi verilmedi acaba.
benim ilk tedavimde açık bir şekilde söylediler.
ikincide farklı bir yerde ben sorarak cevap aldım.Açıklamadılar.

alman hastanesi ekibi ayrılmış tedavin nerede yapıldı.

Allah yardımcın olsun mutlu sona ulaşmaya az kaldı.

arkadaşım sana embriyolar hakkında niçin ayrıntılı bilgi verilmedi acaba.
benim ilk tedavimde açık bir şekilde söylediler.
ikincide farklı bir yerde ben sorarak cevap aldım.Açıklamadılar.

alman hastanesi ekibi ayrılmış tedavin nerede yapıldı.

Allah yardımcın olsun mutlu sona ulaşmaya az kaldı.

bahçecide takiplerim yapıldı , umut tüp bebekte opu ve transfer. evet ayrılmışlar. artık böyle yapıyolar. ben ilk halit hocaya gittim. takiplerimi o yaptı. hazırlık süreciini de murat berksoy (aile hek.) ... sonra opu yu erbil bey, transferi süleyman bey umutta yaptı. sonuç ne olursa olsun ben memnun kaldım.biraz pahallı ama yapacak bişey yok...imkanları zorladık bu sefer.

benim ilk iki tedavimde açıkça söylediler, bana verdikleri transfer raporunda açık açık yazıyodu grade 2 veya 3 diye.. veya gün gün takib i... ancak bu transferimde verdikleri kağıtta sadece hücre sayısı, döllenen sayısı ve toplanan yumurta sayısı yazıyo.. başka da bişey yok. e tabi insan şüpheleniyor. fotoğraflarını da ben isteyince verdiler. internetten araştırınca çok rahat çıkyo bilgiler. benim 3 embriodan 1 tanesi fena değil. diğer ikisi kötü. şöyleki ; benim sorunum zaten fragmantasyondu o da bolca var , görüntüye göre...
10 tane döllenmiş embriyodan en iyi üçü bu halde düşün yani... dondurulacak ta çıkmadı tabi herzamanki gibi. ama bu sefer umutsuz olmıycam...

önceki tedavilerde kaç hücreli oldu embriyolar
benim 4 hücreyi geçmedi

hep 8 hücreliydi hatta bi tanesi comp. yani 8 den fazla. ama yazdığım gibi hücre değildi benim sorunum fragmantasyon. hücre sayısı tek kriter değil. embrio kalitesi için :
1-hücre sayısı
2-fragmantasyon olmaması
3-hücrelerin eşit büyüklükte olması..
4-tek çekirdekli olması..

benim sadece hücre sayım iyi idi. ancak 4 hücreli olup tutunan çok örnek var. yani çok bilmiş konuşmak istemem ama hücrelerin eşit büyüklükte olması fragmantasyonun (hücresel kirilik) olmaması hücre sayısından daha önemli..
sevgilerimle

zaten benimde hücreden öte fragmosyon fazla (ölü hücre atığı) geçiyor

offf offf.. napcez böyle.. bunun bi çaresi var mıymış acaba. gittiğim doktorlardan biri ;"olmadığını , sürekli denememiz gerektiğini, bu asla çocuk sahibi olamayacağımız anlamına gelmediğini....falan söyledi"
ancak bu doktorum halit bey ve murat bey umutsuz konuşmadı ve bu tedavinin işe yarayacağını düşündüler.

sen sebebini araştırdınmı?

merhaba arkadaslar dhea adlı ilacı ne den kullanıyorsunuz benimde kanda dheam yüüksek cıkıyor bir baglantısı varmı

Back
X