Embriyo transfer süreci

Zeynep bekar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
2
1
1
28
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplamam yapıldı 6 embriyomun olduğu söylendi. İkinci adetimi bekliyorum ama kafamda bin soru var. Gidince neler yapılacak kaç gün sürecek transfer yapıldıktan sonra nasıl ilerlicem bilgi verirmisiniz

Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplamam yapıldı 6 embriyomun olduğu söylendi. İkinci adetimi bekliyorum ama kafamda bin soru var. Gidince neler yapılacak kaç gün sürecek transfer yapıldıktan sonra nasıl ilerlicem bilgi verirmisiniz
6 embriyoyu dondurdular sanırım değil mi ? Adeti bekliyorsun rahim dinlendirme yapacaklar sanırım. Adetten sonra da transfer olursun adetin 15-20. Gününe denk gelen günlerde yapıyorlar transferi

6 embriyoyu dondurdular sanırım değil mi ? Adeti bekliyorsun rahim dinlendirme yapacaklar sanırım. Adetten sonra da transfer olursun adetin 15-20. Gününe denk gelen günlerde yapıyorlar transferi
Hakkınızda hayırlısı olsun benim şöyle oldu
Reglim de rahim duvarını önce inceltip sonra kalınlaştırdı sonrasında yaklaşık 15 gün kadar estrofem kullandım e2 değerim istenilen seviyeye geldikten sonra progestan başladım şimdi transfer olacağım

Hiçbir şey yapmana gerek yok. Doktorlar yönlendiriyor zaten. Dengeli beslenmeye, uykuna ve hareketli yaşam tarzına devam et. İlk gün bi dinleniyorsun, sonra günlük yaşantına geri dönüyorsun.

Back
X