Embriyo transferi kaçıncı gün ve kaç hücreli olması daha sağlıklı

PurpleRose

🌺🦩
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
759
405
53
benim ilk denemem dün yumurta toplama işlemi oldu 8 tane toplandı. 3 ile 5 gün embriyosunu gidişata göre transfer edicez dediler.. kaçıncı gün embriyosu daha sağlıklı oluyor? Kaç hücreli bölünmesi daha sağlıklı

Sebebim ilk transferim en iyi kalite 4. Gün embriyosuydu. Sonuç negatif geldi. 3 gün sonra regli oldum ve tekrar yumurta toplattım gidişata göre karar verilecekti hangi gün transfer planlandığına. Transferin ertesi günü beni aradılar embriyo sayısı az olduğu için bugün gel transfer yapalım dediler. 1. Gün. Daha ne hücre sayısı ne de kalitesi belliyken. Ben doktoruma, embriyoloğuma merkeze çok güvendiğim için hiç sorgulamadım. Masada bana sadece beklediğimizden daha iyi gelişti dediler ve transferim yapıldı. Sonuç pozitif. Demek istediğim evet belirli istatistikler var ama hiç de belli olmuyor hangisinin tutacağı. Gönlünü ferah tut , güven ve sürece bırak. Umarım sen de en kısa zamanda pozitifi görürüsün

Benim de durumum aynı dün 8 tane toplandı 7 si dolu çıktı bu sabah aradıla ssdece 3 döllenmiş. Her gün bölünmesi lazım bugün 2 ye yarın 4 öbür gün 8 bu şekilde katlanarak gitmesi sağlıklı oluyor

Cumartesi günü toplandı benim araya pazar girince daha aramadılar bugün ararlar inşallah 3 buçuk yıldır istioruz bir aşılama yapıldı 3 yumurta ile tutmadı inşallah 1 tane bile olsa tutcak bi embriomuz olur.. inşallah aynı zamanda olmuş işlemlerimiz inşallah ikimizinde yüzü güler

Nasipte varsa eğer herşey oluyormuş demek sende bunu yaşamışsın.. çok sevindim senin adına en önemlisi sağlıkla al kuçağına güzel duaların için çok teşekkür ederim

Aa aynı gün toplanmış keşke beni de aramasalardı da pazar günümü mutsuz geçirmeseydim bu gün söyleyecekleri de benim için çok önemli. Bölünmüş müdür diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bundan sonrası kısmet bakalım. Gelişmelerden beni de haberdat eder misin

Şaka gibi ben mi yanlış anladım diye bidaha okudum 1. Gün embriyosuyla pozitifi yakalamak mucize gibi olmuş ne güzel umut oldu bunu duymak bana. Şuan ne kadarlık peki

Tabi ki ederim sende haberdar et lütfen birde transfere kadar hangi ilaçları kullanıosun ne verdi doktor

Şaka gibi ben mi yanlış anladım diye bidaha okudum 1. Gün embriyosuyla pozitifi yakalamak mucize gibi olmuş ne güzel umut oldu bunu duymak bana. Şuan ne kadarlık peki
Daha 5. Haftadayız çok yeni. İnan bana ilk transferimde o kadar araştırdım, kafayı taktım. Yok kalite yok gün yok hücre sayısı. Embriyologlarınız iyiyse zaten onlar biliyorlar hangi embriyo ne kadar dayanır. Benim ilki 4. Gün 1. Kaliteydi embriyoloğum o kadar ısrar etti ki 2 tane koyalım diye ben istemedim.

Herşeyde vardır bi hayır demekki dediğiniz gibi embriyolog çok önemli ama en başta takdir Allah'ın.. bende ikiz gebelikten çok korkuyorum doktor iki transfer yaparız dedi ama hep tek transfer die aklıma kazımıştım, onca hikaye dinledikten sonra 2 ye kabulüm

2 konusunda hiç tereddüt etme. Zaten ihtimal olarak çok düşük ama başarıyı arttırma oranı olarak bayaa fark ediyor.

2 konusunda hiç tereddüt etme. Zaten ihtimal olarak çok düşük ama başarıyı arttırma oranı olarak bayaa fark ediyor.
İnşallah hamilelerin duası geçer Ramazan ayında sizden dua bekliyorum 3 iyi kalite yumurtam olmuş yarın transfer inşallah dua ederseniz çok memnun olurum

Tüm kalbimle dualarım sizinle. Kimseyle paylaşmadığı kadar burda paylaşıyorum ki birine umut olsun, belki endişesi geçer. Ben 42 yaşındayım ve İnan tüm süreçten keyif ala al güle güle gittim geldim. Ve kesinlikle endişe etmedim. Bunun katkısının çok olduğunu düşünüyorum. Şuan embriyon varsa teknik olarak hamilesin. Ben hep böyle dedim kendime. İyi haberlerini bekliyorum. Ve lütfen transfer sonrasın12 günü sakin geçir. Ben pozitifi gördükten sonra içimde kalmasın diye evde test yaptım Silikti. Belki bir gün önce yapsam çıkmazdı bile. O yüzden Sormak istediğin bir şey olursa msg at.

Selam canım şimdi aradılar beni.. 8 yumurta toplanmıştı 6 döllenmiş dün bugünde 5 tanesi hücresel bölünmüş. 5 yumurtdan 3 tanesi iyi kalite 2 tanesi 2. Kalite dedi yarın transfer uygun gördüler yarın transfer olcak inşallah senden var mı bi haber

Ben 28 yaşındayım düşük yumurta rezervim var 3 bucuk yıldır da olmuyo. Çok geç kaldım die hep yiyip bitirdim kendimi. Birde sorunumuzdan kimsenin haberi yok herkes düşünmediğimiz için hala yapmadığımızı sanıyo. Bu süreç tek başımada zor geçti.. insanların imalı bakışları olmuyo nu der gibi konuşmaları inanmamaları büyük bi tranva oldu bana kendi halimde savaştım hep eşim destekcimdi.. inşallah anne olmayı hak eden herkes tatsın bu duyguyu.. desteğin içinde çok teşekkür ederim

Ben de hala haber yok aradım sabah embriyolog hocayla görüştükten sonra bilgi verir size dedi. bu saat oldu ses yok hala bekledikçe stres oluyorum ama senin sonuç güzel geldi bana inşllah iyi olur

Tabi ki ederim sende haberdar et lütfen birde transfere kadar hangi ilaçları kullanıosun ne verdi doktor
Bunla ilgili tüm ilaçları gün gün tüp bebek süreci başlıklı yazımda anlattım ordan bakabilirsin bayağı deteylı yazıyorum çünkü şimdilik prednol 3 günde bir progestan iğne sabah akşam estrofem görevi gören climara bant folikasit ve coraspirin

Ben artık transfer gününden geçtim bana embriyolar oluştu bölünmeye başlafı deseler ona bile razıyım bugün arayıp bölünmedi diyecekler diye ödüm kopuyor ama ses yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…