Embriyo transferi kaçıncı gün ve kaç hücreli olması daha sağlıklı

Özelden yazayım canım,burdan yazdım ama gözden kaçmış sanırım
.

Son durumunuz nedir. Benmde amh değerim 0.86 geldi ve tup bebek oneriyorlar sadece yaşım 37 oldgu icin

Son durumunuz nedir. Benmde amh değerim 0.86 geldi ve tup bebek oneriyorlar sadece yaşım 37 oldgu icin
Merhaba. Benim ilk öğrendiğimde amh değerim 0.86 çıkmıştı 27 yaşındaydım. Yumurta toplandı 8 adet ilk taze transfer negatif oldu. 2. Dondurulmuş transfer pozitif yalnız kalbi durdu kürtaj oldum. Daha sonra aradan 6 ay geçti tekrar amh değerim ölçtüğümde yaşım 28 di ve 0.56 ya düşmüş. Tekrar başladık yumurta toplamaya aynı şekilde 8 yumurtam toplandı. Bu sefer pgt yaptırdık kalbi durma olasılığı genetik dendiği için. 1 tane sağlıklı embryom oluştu transfer oldum. 8. Haftada gelişimi durdu ve kendim düşük yaptm. 2 ay öncesi kadar. Şuan dinlenemedeyim. Yenilerde amh ölçümü yapmadım ama düşmüştür die tahmin ediyorum çünkü son zamanlarda daha az yumurta görünmeye başladı. Eğer uzun zamandır hamile kalamıyosanız başlamanızı öneririm. Amh düştükçe kalitesi düşüyor ve sağlıklı embriyo oluşması zorlaşıyor. Kalitesini yükseltmek için ek gıdalar öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…