- 20 Kasım 2019
- 3.981
- 5.283
- 158
- Konu Sahibi PurpleRose
-
0.86 ile 40 yaş kadını aynımıymış doktorunu değiştir canım hayret ya bunlar sırf korkutup tüp bebek yapsın herkes diye bu şekilde konuşuyorlar.. 0.01 amh ile doğal yoldan hamile kalanlar var youtube de bile baksan bulursun bir kaç kişi hikayesini anlatanÇok haklısın aynı şeylerdem dertlerimiz oşsada herkesin yaşadığımsıkıntılar farklı farklı herkes kendince savaşıyo mücadele verio.. sabrına hayran kaldım ablacım yaşım gereği birazda stres yüksek oluyo birde doktor bana 40 yaşındaki kadınla eş değer şuanki durumun deyince bu yaşta böyleyse ilerleyen zamanlarda daha kötü olurım ve hiç çocuğum olmaz korkusu sardı içimi... zamanla bu süreçte biraz daha olgunlaşıyo insan. amh 0.86 benim
Güzel haberlerini bekliyoruzTransferimi oldum. Hayırlı sonuçlarla inşallah
Değiştirdim canım.. çok şükür doktorumdan memenunuö çok rahatlattı beni hayırlısı ile sonucu beklicez0.86 ile 40 yaş kadını aynımıymış doktorunu değiştir canım hayret ya bunlar sırf korkutup tüp bebek yapsın herkes diye bu şekilde konuşuyorlar.. 0.01 amh ile doğal yoldan hamile kalanlar var youtube de bile baksan bulursun bir kaç kişi hikayesini anlatan
Amiiin amin inşllah5. Gün A kalite olması olumlu sonuca daha yakın ihtimalde kabul ediliyor canım ama 3. Gün orta kalite oldup pozitif sonuç alan bir sürü insan var rabbim ol der ve olur hiç stres yapma
Ben de sabah oldum 2 tane yerleştirildiTransferimi oldum. Hayırlı sonuçlarla inşallah
Hadi hakkımızda hayırlısı olsun benim embriyoloğum 1 tane yerleştircez en kalitelisini dedi o yüzden 1 tane transfer edildi.. sonuç günün ne zamanBen de sabah oldum 2 tane yerleştirildi
Aynı günde sonuçlarımız inşallah2 mayıs sonuç günüm bayramın 1. Günü yani ben de diğeri dondurulacak kadar kaliteli olsun istiyorum valla
Bir de oxsapar kan sulandırıcı iğne verdi sana da verdi mi
Benimde 2 embriyom yarın belli olcak inşallah iyitse bizde dondurcaz.. haberlerini bekliyorım yineBu arada eğer embriyom 5. Günü görürse onu da donduracağızo da ayrın belli olacak
Ben vitaminleri 3 aydır kullanıyorum devam et dedi doktor diğer ilaçlarda herkesin rahim yapısıyla ilgili değişiklik gösterio demk ki sadece kanamam olursa die proluton iğne verdi kanama olduğunda vuruncamBana vitamin falan vermedi ama oxapar iğne berbat birşey gerçekten çok yakıyor. Şimdiden göbeğime dokunamıyorum moraradı heryeri çok acıyor. 3 gümde bir de progestan iğne sabah akşam ayrıca coraspirin progestan fitil folikasit bir de tsh yüksekti onun içinde bi ilaç
Yine olumlu düşün en azından 2 tane kaliteli transferin var böyle içini ferah tut.. biz elimizden geleni yaptık takdir Allah'ın hayırlı haberler alalım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin bizlereYarın ikimiz için de önemli benim çok umudum yok ancak bakcaz artık dondurulursa rahatlarım biraz daha
Orası öyle tabi de ilkinde de çok kaliteli 2 tane yerleştirildi yine tutmadı. Öyle olunca yüzde yüz umutlanamadım. En azından dondurulan olursa, bunlar tutmazsa bile bu kadar iğne ilaç çilesi çekmeden bir kez daha deneme şansım olacak diycemYine olumlu düşün en azından 2 tane kaliteli transferin var böyle içini ferah tut.. biz elimizden geleni yaptık takdir Allah'ın hayırlı haberler alalım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin bizlere
Anladım senin ikinci denemen çok haklısın o zaman öyle düşünmekle yaşayan bilir..Orası öyle tabi de ilkinde de çok kaliteli 2 tane yerleştirildi yine tutmadı. Öyle olunca yüzde yüz umutlanamadım. En azından dondurulan olursa, bunlar tutmazsa bile bu kadar iğne ilaç çilesi çekmeden bir kez daha deneme şansım olacak diycem
Yumurtalarımız varsa hala bi ümidimiz var demektir üzme tatlı canını bundada vardır bi hayr inşallah 2sini pozitif güzel haberlerini al.. hani derlerya 1 yumurtada gelişsse nasipte varsa tutar 50 yumurtada gelişse nasipte yoksa olmaz diye o yüzden dua edelim mi bebişlerimiz bizimle olsunAradılar şimdi gelişmemiş dondurmayacağız dediler.diğer ikisine dua etmek kaldı sadece... Hayırlısı olsun
Benide şimdi aradılar. 3 yumurtam kaliteliydi 1 tane transfer edildi kalan 2 siinden 1 tanesi dondurulmaya uygun görülmüş 1 tanesini dondurduk dedi nasip kısmet.. yani bu durumda yine aynı durumdayız ikimizde elinde 2 embriyo vardı sana ikisi transfer edildi bana 1 tanesiAradılar şimdi gelişmemiş dondurmayacağız dediler.diğer ikisine dua etmek kaldı sadece... Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?