- 11 Nisan 2022
- 1.329
- 3.123
- 83
- 45
- Konu Sahibi PurpleRose
-
Ben 28 yaşındayım düşük yumurta rezervim var 3 bucuk yıldır da olmuyo. Çok geç kaldım die hep yiyip bitirdim kendimi. Birde sorunumuzdan kimsenin haberi yok herkes düşünmediğimiz için hala yapmadığımızı sanıyo. Bu süreç tek başımada zor geçti.. insanların imalı bakışları olmuyo nu der gibi konuşmaları inanmamaları büyük bi tranva oldu bana kendi halimde savaştım hep eşim destekcimdi.. inşallah anne olmayı hak eden herkes tatsın bu duyguyu.. desteğin içinde çok teşekkür ederi
ben 42 eşim 55 yaşında. Hayat bizi ancak birbirimizle buluşturdu. Bu yaştan sonra yapılır mı diyenler, sağlık konusunda ahkam kesenler neler neler. Herkesin hikayesi ve zamanı farklı. Düşük amh tüp bebek için çok sorun değil dediler hep bana. Zaman konusunda tahmin edersin ki sizlerden daha fazla yaşadım bu baskıyı. Kucağımıza almadan hala da bilemeyiz nasıl bir süreç var önümüzde. Ama inandığım tek bir şey var bütün doktorlarım da bana aynı şeyi söyledi “senin bu süreçteki rahatlığın bizim işimizi kolaylaştırdı”. Çünkü stres hormonlarınla gebelik hormonların aynı yerden salgılanıyor. Dilerim ki en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Bu arada amh kaç senin?
ben 42 eşim 55 yaşında. Hayat bizi ancak birbirimizle buluşturdu. Bu yaştan sonra yapılır mı diyenler, sağlık konusunda ahkam kesenler neler neler. Herkesin hikayesi ve zamanı farklı. Düşük amh tüp bebek için çok sorun değil dediler hep bana. Zaman konusunda tahmin edersin ki sizlerden daha fazla yaşadım bu baskıyı. Kucağımıza almadan hala da bilemeyiz nasıl bir süreç var önümüzde. Ama inandığım tek bir şey var bütün doktorlarım da bana aynı şeyi söyledi “senin bu süreçteki rahatlığın bizim işimizi kolaylaştırdı”. Çünkü stres hormonlarınla gebelik hormonların aynı yerden salgılanıyor. Dilerim ki en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Bu arada amh kaç senin?Ben 28 yaşındayım düşük yumurta rezervim var 3 bucuk yıldır da olmuyo. Çok geç kaldım die hep yiyip bitirdim kendimi. Birde sorunumuzdan kimsenin haberi yok herkes düşünmediğimiz için hala yapmadığımızı sanıyo. Bu süreç tek başımada zor geçti.. insanların imalı bakışları olmuyo nu der gibi konuşmaları inanmamaları büyük bi tranva oldu bana kendi halimde savaştım hep eşim destekcimdi.. inşallah anne olmayı hak eden herkes tatsın bu duyguyu.. desteğin içinde çok teşekkür ederim
Dur bakalım kötü düşünme hemen dönerler mutlaka eminim güzel haberler alcaksn sendeBen de hala haber yok aradım sabah embriyolog hocayla görüştükten sonra bilgi verir size dedi. bu saat oldu ses yok hala bekledikçe stres oluyorumama senin sonuç güzel geldi bana inşllah iyi olur
Birde embriyolog bana transfer işleminde yapılan bir işlemden bahsetti embriyoglue(yapıştırıcı) die bir uygulama embriyonun rahme tutunmasını artırıcı bir işlem dedi artı 2 bin ücreti var dedi ben onuda kabul ettim o işlemle yapılacak transfer. Embriyologla birde bu konuyu görüş istersen belki bir faydası olurBen de hala haber yok aradım sabah embriyolog hocayla görüştükten sonra bilgi verir size dedi. bu saat oldu ses yok hala bekledikçe stres oluyorumama senin sonuç güzel geldi bana inşllah iyi olur
Ay benim en son baktığımda 0.54tü. Mesela benimle aynı yaşta arkadaşımın 1.50 ama embriyo gelişim ve embriyo sayısı benden az. Bak canım hormonlarını beyin yönetiyor. Ve sen sürekli beynine olmaz, kötü, düşük gibi negatif yüklemeler yaparsan zaten o da sağlıklı emir veremez. Sana bahsettiğim toz pembe Polyana hayaller kurman değil ama negatif düşünmek işine yaramayacak o kesin.Çok haklısın aynı şeylerdem dertlerimiz oşsada herkesin yaşadığımsıkıntılar farklı farklı herkes kendince savaşıyo mücadele verio.. sabrına hayran kaldım ablacım yaşım gereği birazda stres yüksek oluyo birde doktor bana 40 yaşındaki kadınla eş değer şuanki durumun deyince bu yaşta böyleyse ilerleyen zamanlarda daha kötü olurım ve hiç çocuğum olmaz korkusu sardı içimi... zamanla bu süreçte biraz daha olgunlaşıyo insan. amh 0.86 benim
Çok şükür geldi haber 3 ü de bölünmüş. 2.si iyi kalite biri düşük kalite yarın sabah 8 de transferim var yarın düşük kalitelinin durumuna göre dondurulup dondurulmayacağına karar vereceklerDur bakalım kötü düşünme hemen dönerler mutlaka eminim güzel haberler alcaksn sende
Harika haber. Şimdi bütün kaygılarını bırakıyorsun bir kenara ve yarın keyifle giriyorsun. 2 tane transfer edelim derlerse hayır deme benim gibi.Çok şükür geldi haber 3 ü de bölünmüş. 2.si iyi kalite biri düşük kalite yarın sabah 8 de transferim var yarın düşük kalitelinin durumuna göre dondurulup dondurulmayacağına karar verecekler
Çoooooooookkk sevindimmmÇok şükür geldi haber 3 ü de bölünmüş. 2.si iyi kalite biri düşük kalite yarın sabah 8 de transferim var yarın düşük kalitelinin durumuna göre dondurulup dondurulmayacağına karar verecekler
Çok teşekkür ederim dediğin gibi bu süreçte pozitifliğe ihtiyacım var ve bunu yapabilen de bitek ben olucam kendime inşallah Rabbim hayırlısını vericekAy benim en son baktığımda 0.54tü. Mesela benimle aynı yaşta arkadaşımın 1.50 ama embriyo gelişim ve embriyo sayısı benden az. Bak canım hormonlarını beyin yönetiyor. Ve sen sürekli beynine olmaz, kötü, düşük gibi negatif yüklemeler yaparsan zaten o da sağlıklı emir veremez. Sana bahsettiğim toz pembe Polyana hayaller kurman değil ama negatif düşünmek işine yaramayacak o kesin.
Teşekkür ederiiimÇoooooooookkk sevindimmmgün gün aynı adımları attığımız bu yolda ikimizde aynı gün güzel haberler alalım inşallah
2 transfer mi olacak senin ki
Peki 2 tane mi transfer edilecek sana kalanları donduracak mısın bir de kaçta transferin son olarak hangi şehirdeydinSelam canım şimdi aradılar beni.. 8 yumurta toplanmıştı 6 döllenmiş dün bugünde 5 tanesi hücresel bölünmüş. 5 yumurtdan 3 tanesi iyi kalite 2 tanesi 2. Kalite dedi yarın transfer uygun gördüler yarın transfer olcak inşallah senden var mı bi haber
Yarına güzel haberlerle inşallahTeşekkür ederiiim
Daha karar vermedik ama muhtemelen 2 tane 3. Gün ebriyosuyla devam ederiz bu yola. Yarın dr ve embriyologla karar vereceğiz çok rahatladım ama inşllah aynı anda 2 güzel haber alıp kutlarız seninle
Tam karar veremedim ama 2 olur büyük ihtimal emriyolog yarın bu konuları konuşup bilgilendircez dedi çoğul gebelik korkum var ama başkada şansım yok gibi tutmazsada keşke 2 transfer olsaydı die pişman olmakta istemiyorum. Kalanları dondururm büyük ihtimalle... yarın sabah 10 da idrara sıkışık orda olmam gerekio. Ben Sakarya da yaşıyorum ya sen ?Peki 2 tane mi transfer edilecek sana kalanları donduracak mısın bir de kaçta transferin son olarak hangi şehirdeydin
Dediğim gibi embriyoglue die bir uygulama ile olucak transfer tutunma olasılığını yükseltiyomuş inşallah ile yararPeki 2 tane mi transfer edilecek sana kalanları donduracak mısın bir de kaçta transferin son olarak hangi şehirdeydin
Uyku tutmadı heyecandan inşallah güzel geçer Allah yardımcımız olsunBen ankaradayım biz d eçok korkuyıruz ikiz olursa diye :)
Ama öbür taraftan şansımızı artırıyor 2 embriyo. Çok zor karar vermek ama 2 taneye ağırlık veriyorum tutma olasılığı artsın diye yarın senden önce e olacak transferimbakalım neler olacak
Uyku tutmadı heyecandan inşallah güzel geçer Allah yardımcımız olsun
İkinize de bol şans. Umarım sağlıkla hakkınızda güzel ve kolay olan tez zamanda olsun.Teşekkür ederiiim
Daha karar vermedik ama muhtemelen 2 tane 3. Gün ebriyosuyla devam ederiz bu yola. Yarın dr ve embriyologla karar vereceğiz çok rahatladım ama inşllah aynı anda 2 güzel haber alıp kutlarız seninle
Transferimi oldum. Hayırlı sonuçlarla inşallahİkinize de bol şans. Umarım sağlıkla hakkınızda güzel ve kolay olan tez zamanda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?