Embriyo transferi kaçıncı gün ve kaç hücreli olması daha sağlıklı

ben 42 eşim 55 yaşında. Hayat bizi ancak birbirimizle buluşturdu. Bu yaştan sonra yapılır mı diyenler, sağlık konusunda ahkam kesenler neler neler. Herkesin hikayesi ve zamanı farklı. Düşük amh tüp bebek için çok sorun değil dediler hep bana. Zaman konusunda tahmin edersin ki sizlerden daha fazla yaşadım bu baskıyı. Kucağımıza almadan hala da bilemeyiz nasıl bir süreç var önümüzde. Ama inandığım tek bir şey var bütün doktorlarım da bana aynı şeyi söyledi “senin bu süreçteki rahatlığın bizim işimizi kolaylaştırdı”. Çünkü stres hormonlarınla gebelik hormonların aynı yerden salgılanıyor. Dilerim ki en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Bu arada amh kaç senin?

Çok haklısın aynı şeylerdem dertlerimiz oşsada herkesin yaşadığımsıkıntılar farklı farklı herkes kendince savaşıyo mücadele verio.. sabrına hayran kaldım ablacım yaşım gereği birazda stres yüksek oluyo birde doktor bana 40 yaşındaki kadınla eş değer şuanki durumun deyince bu yaşta böyleyse ilerleyen zamanlarda daha kötü olurım ve hiç çocuğum olmaz korkusu sardı içimi... zamanla bu süreçte biraz daha olgunlaşıyo insan. amh 0.86 benim

Ben de hala haber yok aradım sabah embriyolog hocayla görüştükten sonra bilgi verir size dedi. bu saat oldu ses yok hala bekledikçe stres oluyorum ama senin sonuç güzel geldi bana inşllah iyi olur
Dur bakalım kötü düşünme hemen dönerler mutlaka eminim güzel haberler alcaksn sende

Ben de hala haber yok aradım sabah embriyolog hocayla görüştükten sonra bilgi verir size dedi. bu saat oldu ses yok hala bekledikçe stres oluyorum ama senin sonuç güzel geldi bana inşllah iyi olur
Birde embriyolog bana transfer işleminde yapılan bir işlemden bahsetti embriyoglue(yapıştırıcı) die bir uygulama embriyonun rahme tutunmasını artırıcı bir işlem dedi artı 2 bin ücreti var dedi ben onuda kabul ettim o işlemle yapılacak transfer. Embriyologla birde bu konuyu görüş istersen belki bir faydası olur

Ay benim en son baktığımda 0.54tü. Mesela benimle aynı yaşta arkadaşımın 1.50 ama embriyo gelişim ve embriyo sayısı benden az. Bak canım hormonlarını beyin yönetiyor. Ve sen sürekli beynine olmaz, kötü, düşük gibi negatif yüklemeler yaparsan zaten o da sağlıklı emir veremez. Sana bahsettiğim toz pembe Polyana hayaller kurman değil ama negatif düşünmek işine yaramayacak o kesin.

Dur bakalım kötü düşünme hemen dönerler mutlaka eminim güzel haberler alcaksn sende
Çok şükür geldi haber 3 ü de bölünmüş. 2.si iyi kalite biri düşük kalite yarın sabah 8 de transferim var yarın düşük kalitelinin durumuna göre dondurulup dondurulmayacağına karar verecekler

Çok şükür geldi haber 3 ü de bölünmüş. 2.si iyi kalite biri düşük kalite yarın sabah 8 de transferim var yarın düşük kalitelinin durumuna göre dondurulup dondurulmayacağına karar verecekler
Harika haber. Şimdi bütün kaygılarını bırakıyorsun bir kenara ve yarın keyifle giriyorsun. 2 tane transfer edelim derlerse hayır deme benim gibi.

Çoooooooookkk sevindimmm gün gün aynı adımları attığımız bu yolda ikimizde aynı gün güzel haberler alalım inşallah
2 transfer mi olacak senin ki

Çok teşekkür ederim dediğin gibi bu süreçte pozitifliğe ihtiyacım var ve bunu yapabilen de bitek ben olucam kendime inşallah Rabbim hayırlısını vericek

Çoooooooookkk sevindimmm gün gün aynı adımları attığımız bu yolda ikimizde aynı gün güzel haberler alalım inşallah
2 transfer mi olacak senin ki
Teşekkür ederiiim
Daha karar vermedik ama muhtemelen 2 tane 3. Gün ebriyosuyla devam ederiz bu yola. Yarın dr ve embriyologla karar vereceğiz çok rahatladım ama inşllah aynı anda 2 güzel haber alıp kutlarız seninle

Peki 2 tane mi transfer edilecek sana kalanları donduracak mısın bir de kaçta transferin son olarak hangi şehirdeydin

Yarına güzel haberlerle inşallah

Peki 2 tane mi transfer edilecek sana kalanları donduracak mısın bir de kaçta transferin son olarak hangi şehirdeydin
Tam karar veremedim ama 2 olur büyük ihtimal emriyolog yarın bu konuları konuşup bilgilendircez dedi çoğul gebelik korkum var ama başkada şansım yok gibi tutmazsada keşke 2 transfer olsaydı die pişman olmakta istemiyorum. Kalanları dondururm büyük ihtimalle... yarın sabah 10 da idrara sıkışık orda olmam gerekio. Ben Sakarya da yaşıyorum ya sen ?

Dediğim gibi embriyoglue die bir uygulama ile olucak transfer tutunma olasılığını yükseltiyomuş inşallah ile yarar

Ben ankaradayım biz d eçok korkuyıruz ikiz olursa diye :)
Ama öbür taraftan şansımızı artırıyor 2 embriyo. Çok zor karar vermek ama 2 taneye ağırlık veriyorum tutma olasılığı artsın diye yarın senden önce e olacak transferim bakalım neler olacak

Uyku tutmadı heyecandan inşallah güzel geçer Allah yardımcımız olsun

Uyku tutmadı heyecandan inşallah güzel geçer Allah yardımcımız olsun
İkinize de bol şans. Umarım sağlıkla hakkınızda güzel ve kolay olan tez zamanda olsun.

5. Gün A kalite olması olumlu sonuca daha yakın ihtimalde kabul ediliyor canım ama 3. Gün orta kalite oldup pozitif sonuç alan bir sürü insan var rabbim ol der ve olur hiç stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…