Embriyo transferi kaçıncı gün ve kaç hücreli olması daha sağlıklı

Vardr bunda da bi hayır hiç üzülme.. sizlere yeni duyduğum bişeyi söylicem araştırın öncelikle ne kadar doğru olduğu.
M Mulka ve E EBRU027 yumurta kalitesini yükseltmek için saf arıcılık yapan yerden
Bal, arı sütü ve polen karışımı çok iyi geliyor die duydum . Aktardansa arıcıdan bu karışımı almak daha iyiymiş. Öncelik dediğim gibi bi araştırın yanlış yönlendiröiş olmayayım
Evet canım duymuştum daha önce çoğu kişiye faydası olmuş ama arı sütünü bulmak zor biraz çakşır kökü suyu denemeyi düşünüyordum bende ama bu dediğini araştıracam bulabilirsem denerim mutlaka

Teşekkürler canım, nasılsın bu arada PurpleRose PurpleRose ?
Bende bilmiyorum canım bi umutlu bi karamsar durumdayım. Gittik 7+5 te kalp atışını duyamadık doktor bebeğin ultrasonda 6+1 olarak göründüğünü söyledi vuma günü son kez bakıcam dedi başkada bişey demedi. Eşim önceden gittimiz bi doktora gitmek istedi çıktık hemen oraya gittik saolsun aldı hemen. Baktı evet 6 haftalık görünüyo dedi ama kalp atışı ultrasonda görünüyo sadece sesini duyamadık. Ama tüp bebek doktorum kalp atışı götünüyo demedi. Gözümle gördüm ikinci doktorda. Kanama alanın var düşük riskin var dedi. Perşembe günü önce bu doktora gidicem sonra cuma günütüp bebek doktoruna. Bebek 10 gün geriden gelio bakalım bu sağlıklı bi durum mu onuda bilmiyorum kalbi atsa bile sağlıklı ilerler mi... bi yandan çok üzgünüm bi yandan Rabbim en hayırlısını versin diyorum

Çok enteresan bi durum ama hala umut var bu da güzel bazı bebekler geriden geliyor belki öyledir en azından pes etmemiş hala tutunmaya çalışıyor çok merak ettim cuma mutlaka yaz inşallah güzel haberler verirsin allahtan umut kesilmez canım

Çok enteresan bi durum ama hala umut var bu da güzel bazı bebekler geriden geliyor belki öyledir en azından pes etmemiş hala tutunmaya çalışıyor çok merak ettim cuma mutlaka yaz inşallah güzel haberler verirsin allahtan umut kesilmez canım
İnşallah canım Rabbim en hayırlısını versin..

Hakkınızda hayırlısı en azından tuttuğunu gördünüz inşallah bundan sonra kendiliğinden hamile kalırsın, sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🙏

Güzel sonuçlar gelir inşaallah. 🤲 Takviyelerini arttır. Her sabah aç karnına d vitamini damla al, 6 damla kullan. Ayrıca melatonin, resvatol, çinko, selenyum çok iyi. Ben krinol premium aldım, içinde q10 da var, birkaç çeşitli içerik daha. Maddi gücün el verdikçe yumurta kaliteni bunlarla artırabilirsin. Ben biesteron ve krinol premium, d vitamini damla kullandım 1 ay, faydasını gördüm, keşke daha önceden araştırıp başlasaydım. Sende şifa bulursun inşaallah. Birde youtubeden ve instagramdan embriyolog idil var mutlaka onu dinle ve takip et. Ordan da yararlanabilirsiniz yumurta kalitesi için
Hayırlı gelişmeler var mı?

Hadi gözün aydın mutlu oldum adına🤲

Tüple mi oldu?
Amh,Fsh kaçtı?
Takviyelerini okudum üstte, hepsini kaç ay kullandım ve biesteron ne işe yarıyor?
Teşekkür ederim canım, darısı başına. Evet tüp bebek ile oldu. Amh 0.80 di en son. Fsh hatırlamıyorum aşırı yüksek değildi ama biesteronu kullanınca baya düşürmüştü. Biesteronu 2 ay kullandım yumurta kalitesi için. 3-4 ay öncesinden kullanılırsa daha da faydalı oluyor ama. Sorunun eğer yumurta kalitesi ise biesteronu kesinlikle tavsiye ederim. Ama doktoruna yine de mutlaka danış, uygun görürse kullan. Bazı doktorlar yumurta kalitesi artmaz gerek yok falan diyor bazı doktorlar da öneriyor. Ben kendi araştırmalarım sonucu kullanmaya başladım. Doktora gittiğimde de kendisi bana biesteron önerdi, ben de kullandığımı söyledim. Doktorum proftu. Günde 3 tane, ne kadar erken başlanırsa kullanılmaya o kadar iyi

Teşekkür ederim canım, darısı başına. Evet tüp bebek ile oldu. Amh 0.80 di en son. Fsh hatırlamıyorum aşırı yüksek değildi ama biesteronu kullanınca baya düşürmüştü. Biesteronu 2 ay kullandım yumurta kalitesi için. 3-4 ay öncesinden kullanılırsa daha da faydalı oluyor ama. Sorunun eğer yumurta kalitesi ise biesteronu kesinlikle tavsiye ederim. Ama doktoruna yine de mutlaka danış, uygun görürse kullan. Bazı doktorlar yumurta kalitesi artmaz gerek yok falan diyor bazı doktorlar da öneriyor. Ben kendi araştırmalarım sonucu kullanmaya başladım. Doktora gittiğimde de kendisi bana biesteron önerdi, ben de kullandığımı söyledim. Doktorum proftu. Günde 3 tane, ne kadar erken başlanırsa kullanılmaya o kadar iyi
Onu sormuştum önermedi dr. Östrojen için o di mi?

Canim
Evet içinde ostorojen hormonu var. Ama yumurta kalitesini de o artırıyor. Kaç yaşındasın canım, sorunun ne tam olarak. Ona göre kendimce tecrübelerimi paylaşırım seninle
Canım ben uzun ara verdim kardeşe, 45 yaşındayım. Rezerv azlığı var amh 0.03, fsh 22
Umarım tavsiyelerin banada faydalı gelir🤲

Back
X