Embriyo transferi kaçıncı gün ve kaç hücreli olması daha sağlıklı

Belki doğum kontrol hapına başla diyecek belki de bekle. Bekle derse de dinlenmek ekonomik olarak biraz toparlanmak iyi gelir diye avutuyorum kendimi :) ama ne derse takılmıycam bi taraftan da vitaminleri biraz kullanmış oluruz diyorum hayırlısı artık sen nasılsın
Aynen öyle her türlü kendine vakit ayır ve dinlen 😊 iyiyim çok şükür ilkinde de ilaçlardan dolayı hafif belirti yaşadığımız için belirti aramıyorum bakalım nasıl olcak..

Canım nasılsın? Sonucun çıktı mı? İyidir umarım
:) temiz çıktı sonuçlarımız şimdi primüng e başkayacaktık ancak piyasada kullanacağımız iğne kalmamış. O yüzden eşdeğer başka bi tedaviyr başlayacak. Yumurtaları eşit büyütmek için uğraşıyor. Reglimden bir hafta önce başlıycaz ve ilk reglimde de tedaviye başlayacağız inşllah sen de durumlar nasıl canım

:) temiz çıktı sonuçlarımız şimdi primüng e başkayacaktık ancak piyasada kullanacağımız iğne kalmamış. O yüzden eşdeğer başka bi tedaviyr başlayacak. Yumurtaları eşit büyütmek için uğraşıyor. Reglimden bir hafta önce başlıycaz ve ilk reglimde de tedaviye başlayacağız inşllah sen de durumlar nasıl canım
Çok sevindim canım temiz çıkmasına bundan sonra herşey daha güzel olcak inşallah 😊
Biz pozitifi gördük teyzesi şuan 5+4 teyiz keseyi gördük ama daha çok küçük olduğu için bebeği göremedik. Haftaya cumartsi kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah

Sonuçların temiz çıkması çok güzel ve bu büyük bi şans güzel bi tedaviyle inşallah pozitif sonuç olucak 🙏🤗 dediğin tedaviyi ilk defa duydum yumurtalar farklı mı büyüyodu

Çok sevindim canım temiz çıkmasına bundan sonra herşey daha güzel olcak inşallah 😊
Biz pozitifi gördük teyzesi şuan 5+4 teyiz keseyi gördük ama daha çok küçük olduğu için bebeği göremedik. Haftaya cumartsi kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah
Böyle haberler insanı öyle çok motive ediyor ki anlatamam. İnşallah sağlıkkı bir şekilde gözlerini açtığı haberlerini de alırız darısı da başımıza olsun 🤗🙏

Ayy çok heyecanlı :) ben sürece gelebilirsem kalbim nasıl dayanacak diye şimdiden kriz geçiriyorum 😀 duyduktan sonra rahatlıycaksınız ama sonrası gelir nasılsa.. Dualarım seninle 🙏🙏

Ayy çok heyecanlı :) ben sürece gelebilirsem kalbim nasıl dayanacak diye şimdiden kriz geçiriyorum 😀 duyduktan sonra rahatlıycaksınız ama sonrası gelir nasılsa.. Dualarım seninle 🙏🙏
Yemin ediyorum tüp bebek sürecinde böyle stres yaşamadım. İlk hafta 10 gün sonraya kese için çağırdılar bekleyemedim dış gebelik olursa die içim içimi yedi keseyi gördükten 8 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama kaç gündür boş gebelik olur mu kalbi atmazsa die kendimi yiyip bitiriyorum. Daha kimseye diyemedim hamileyim die kalp atışını duymadan kendim bile bunun için ümitlenmek istemiyorum. Rabbim hayırlısı versin inşallah rabbim sanada tattırsın bu duyguyu her duamda dilimdesn 💟

O kadar haklısın ki kalp atışını dıymaga gitcez deyince içim cız etti bi an o gün o m anda yaşayacğın mutluluğu u düşün hep hiç olumsuz düşünme ve mutlaka yaz buraya da dualarımız seninle🙏

Merhaba canım M Mulka . Bugün gittik ultrosanda yolk kesesini gördük yani boş gebelik değil ama daha kalpnatışını duyamadık doktor küçük daha normal duyulmaması dedi pazartsiye tekrar çağırdı

Bu bile çok önemliydi. inanıyorum pazartesi de pıtpıt atan kalbinin sesini duyacaksınız 🙏 bizimle de paylaş son durumu annesi :)

Back
X