- Konu Sahibi PurpleRose
Selam canım naptınız merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duyulamadı yine maalesef.. haftaya pazartsi tekrar gidicez bakalım yine duyamazsak kürtajla sonuçlancak büyük ihtimal.. nasip Rabbim hayırlısıni versin.. pazartesi iyi haberler alırız inşallahSelam canım naptınız merak ettim
Allahtan ümit kesilmez canım hiç belli olmaz bu işler belirsizlik çok kötü evet ama sen ona sımsıkı sarıl annesi alacak nefesi varsa gümbür gümbür gelir kalp sesi emin olDuyulamadı yine maalesef.. haftaya pazartsi tekrar gidicez bakalım yine duyamazsak kürtajla sonuçlancak büyük ihtimal.. nasip Rabbim hayırlısıni versin.. pazartesi iyi haberler alırız inşallah
İnşallah canım herşeye hazırladım kendimi. Rabbim hayırlısını versin. Benim için hayırlısıysa sağlıklı bi şekilde gelsin. Eğer hayırlı değilse de rabbim hayırlı olanı versin.. onca emekten sonra gidebileceğini düşünmek zor ama Rabbim öyle hayırlı gördüyse elimizden gelen bişey yok veren o, alan o... elbet hayırlısınıda verir.Allahtan ümit kesilmez canım hiç belli olmaz bu işler belirsizlik çok kötü evet ama sen ona sımsıkı sarıl annesi alacak nefesi varsa gümbür gümbür gelir kalp sesi emin ol
Hiç duymamıştm canım. Doktorunda dediği givi 6. Güne gidilmesi en iyisi Allah korusun tutsa bile sağlıklı gebelik olmadıktan sonra daha çok yıpranıyosun.. negatif düşünüp strese yumurta kaliteni güçlendirebilecek şeyler yemeye dikkat et.. Rabbim ol dedkten sonra istediği kadar geriden gelsn olur. Çoook kaliteli embriyom tutmadı ilk denememde benim yani bu işler bizi biraz aşıyo sanırımMerhabalar kizlar sizin bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve bu benim 2. Tüp Bebek denemem olucak ilki negatif taze transferdi 8 yumurta toplandı ama malesef 2 tanesi 5 güne ulaştı ve donduruldu gelişimi beklediğimizden yavaş olduğunu çözülmesi için çıkarttığımız da gerekirse 6gune ulaşmasını bekleriz dedi doktor haziranın sonu gibi adet oldugumda histereskopi yapılacak daha önceden 4 kimyasal geçirdim ve bu sefer bir korku var emriyonun gelişimi yavaş olduğunu duyduğumda beri morelim çok bozuk böyle bir şey yaşayan var mı lütfen biraz motel olur bana en azından![]()
Tabiki de öyle rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok zaten ama endişeliyim sıfırdan başlamak hem maddi hem manevi yıpratıcı oluyor bu ayın sonu gibi adetin 2 günü kontrolüm var histereskopi yapılacak o zaman tekrar konuşucam doktorla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa cikartmasin inşallahHiç duymamıştm canım. Doktorunda dediği givi 6. Güne gidilmesi en iyisi Allah korusun tutsa bile sağlıklı gebelik olmadıktan sonra daha çok yıpranıyosun.. negatif düşünüp strese yumurta kaliteni güçlendirebilecek şeyler yemeye dikkat et.. Rabbim ol dedkten sonra istediği kadar geriden gelsn olur. Çoook kaliteli embriyom tutmadı ilk denememde benim yani bu işler bizi biraz aşıyo sanırım
Bu arada sakın umutsuzluğa kapılma benim bir arkadaşımda bu şekilde geç duyulmuştu aldırmak için gittiğinde doktora ısrar etmişti son kez bakalım diğe ve o beklemediği kalp atışını duymuştu son kez bakması için doktora ısrar etmese hayatta olamayacaktı şuan onun için ümidini kaybetme sakın bir kere tutunduysa sana sıkı sıkı Allah büyük bırakmaz inşallah duam seninle canım pozitif düşün ve lütfen bebisinle konuş bol bolİnşallah canım herşeye hazırladım kendimi. Rabbim hayırlısını versin. Benim için hayırlısıysa sağlıklı bi şekilde gelsin. Eğer hayırlı değilse de rabbim hayırlı olanı versin.. onca emekten sonra gidebileceğini düşünmek zor ama Rabbim öyle hayırlı gördüyse elimizden gelen bişey yok veren o, alan o... elbet hayırlısınıda verir.
Çok haklısın canım bazen bizim abartığımızı düşünenler vardır ama bu yollardan geçen her kadın içinde hep endişe ile yaşıyo. Çok bilmekte hiç güzel bişey değilmiş onu anladım. Sorunsuz hamile kalanlar rahatlar (çok şükür ki Rabbim kısa yoldan verdi onlara Rabbim evlat acısı göstermesin) çünkü süreçleri bilmiyolar. Ama bizim içimizde hep bi tedirginlik embriyo kaça bölündü geç mi oldu sağlıklı mi bölündü genetiği nasıl tutarsa yumurta kalitesizliğinden boş mu olur tuttu diyelim kalp atışı olmazsa herşeyi bildiğimizden hep bi tedirginlik. Rahat ol dien anlamıyor. Bidaha olur dien bilmiyor. Zor yani anlıyorum seni çok iyi.. bende 28 yaşındym 3 bucuk yıldır denedik olmadı. Ama şöyle ki bizlerin Rabbime dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo. Durumun hakkında bilgim yok ama Rabbim ol dedkten sonra olur. Maddi açıdanda zor Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Anneliği hak eden herkese Rabbim tattırsın bu duyguyu. Gelişmelerinden haberdar et duam seninleTabiki de öyle rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok zaten ama endişeliyim sıfırdan başlamak hem maddi hem manevi yıpratıcı oluyor bu ayın sonu gibi adetin 2 günü kontrolüm var histereskopi yapılacak o zaman tekrar konuşucam doktorla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa cikartmasin inşallah
Evet geç duyulma olasığıda var ama hep geç döllendiği için geç duyulur die duydum. Bizim döllenme zamanı belli olduğu için genelde duyulması gerekiyo denilio bide alttan muayene etmesine rağmen duyamadık. Tabi ki Allah nasip ettkten sonra geç te olsa duyarız hayırlısı neyse o olsun. İçten duan için teşekkür ederim canımBu arada sakın umutsuzluğa kapılma benim bir arkadaşımda bu şekilde geç duyulmuştu aldırmak için gittiğinde doktora ısrar etmişti son kez bakalım diğe ve o beklemediği kalp atışını duymuştu son kez bakması için doktora ısrar etmese hayatta olamayacaktı şuan onun için ümidini kaybetme sakın bir kere tutunduysa sana sıkı sıkı Allah büyük bırakmaz inşallah duam seninle canım pozitif düşün ve lütfen bebisinle konuş bol bol
Allah razı olsun canım çok saol ben 6 yıllık evliyim 1-2 sene olmamasını pek önemsemedim borçlardan dolayı sonrası ise hep tedaviyle geçti 4 kimyasal oldu 2 ilaç tedavisiyle diğer 2si kendiliğinden olmuştu değer yükseliyor kanda ama kese oluşmuyor genetik test yaptırdık en son Ankara'da oda temiz çıktı sonra farklı zamanlarda 3tane rahim filmi çektirdim oda temiz geçen sene ilk tüp Bebek denemem Eskişehir de iyi bir doktor diğe gitmistim ama kabus gibi geçmişti şimdi Afyonkarahisar da fertillife Hastanesi'nde çok memnunum doktorumdan kafam çok rahat ama bu emriyo canımı sıktı düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil malesef bekleyip zamanla göreceğiz neler olacakÇok haklısın canım bazen bizim abartığımızı düşünenler vardır ama bu yollardan geçen her kadın içinde hep endişe ile yaşıyo. Çok bilmekte hiç güzel bişey değilmiş onu anladım. Sorunsuz hamile kalanlar rahatlar (çok şükür ki Rabbim kısa yoldan verdi onlara Rabbim evlat acısı göstermesin) çünkü süreçleri bilmiyolar. Ama bizim içimizde hep bi tedirginlik embriyo kaça bölündü geç mi oldu sağlıklı mi bölündü genetiği nasıl tutarsa yumurta Merhabalar kizlar sizin bir konuda yardımınıza ihtiyacım var bu 2. Tüp Bebek denemem olucak ilki negatif taze transferdi 8 yumurta toplandı ama malesef 2 tanesi 5 güne ulaştı ve donduruldu gelişimi beklediğimizden yavaş olduğunu çözülmesi için çıkarttığımız da gerekirse 6gune ulaşmasını bekleriz dedi doktor haziranın sonu gibi adet oldugumda histereskopi yapılacak daha önceden 4 kimyasal geçirdim ve bu sefer bir korku var emriyonun gelişimi yavaş olduğunu duyduğumda beri morelim çok bozuk böyle bir şey yaşayan var mı lütfen biraz motel olur bana en azındanboş mu olur tuttu diyelim kalp atışı olmazsa herşeyi bildiğimizden hep bi tedirginlik. Rahat ol dien anlamıyor. Bidaha olur dien bilmiyor. Zor yani anlıyorum seni çok iyi.. bende 28 yaşındym 3 bucuk yıldır denedik olmadı. Ama şöyle ki bizlerin Rabbime dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo. Durumun hakkında bilgim yok ama Rabbim ol dedkten sonra olur. Maddi açıdanda zor Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Anneliği hak eden herkese Rabbim tattırsın bu duyguyu. Gelişmelerinden haberdar et duam seninle
![]()
Haber ver mutlaka bekliyorum canımEvet geç duyulma olasığıda var ama hep geç döllendiği için geç duyulur die duydum. Bizim döllenme zamanı belli olduğu için genelde duyulması gerekiyo denilio bide alttan muayene etmesine rağmen duyamadık. Tabi ki Allah nasip ettkten sonra geç te olsa duyarız hayırlısı neyse o olsun. İçten duan için teşekkür ederim canım![]()
Anladım canım çok büyük geçmiş olsun. Aslında kendinden gebe kalabilmen güzel sadece yumurtanın kalitesinin iyi olması kalmış. Bazen genetikle alakası olmuyomuş yani sorun senin genetiğinde değil embriyonun döllenme aşamasındaki sıkıntıdan kaynaklı bunun sorunu çözülmeli. En başta yumurta kaliteni yükseltecek iyi birşey bulmak sanki daha iyi. Bir de eskisehirin bu konuda zayıf olduğunu duymuştum arkadaşımdan afyonu bilmiyorum ama eğer imkanın varsa daha geniş kapsamlı tedavili yere görünmeni de tavsiye ederim. Allah en güzelini bilir eğer nasip olacaksa yumurtanın durumuna da bakmaz bakarsın oluverir :) inşallah güzel haberler alırsın.Allah razı olsun canım çok saol ben 6 yıllık evliyim 1-2 sene olmamasını pek önemsemedim borçlardan dolayı sonrası ise hep tedaviyle geçti 4 kimyasal oldu 2 ilaç tedavisiyle diğer 2si kendiliğinden olmuştu değer yükseliyor kanda ama kese oluşmuyor genetik test yaptırdık en son Ankara'da oda temiz çıktı sonra farklı zamanlarda 3tane rahim filmi çektirdim oda temiz geçen sene ilk tüp Bebek denemem Eskişehir de iyi bir doktor diğe gitmistim ama kabus gibi geçmişti şimdi Afyonkarahisar da fertillife Hastanesi'nde çok memnunum doktorumdan kafam çok rahat ama bu emriyo canımı sıktı düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil malesef bekleyip zamanla göreceğiz neler olacak![]()
Ah inşallah canım benim aslında aklımdaki yer Ankara bahçeciydi ama bizim çok zorlayacaktı maddi anlamda ücretsiz görüsme için konuşmuştum eğer muayene ederse ücret alınır denildi fiyatı duyunca mecbur vazgeçmek zorunda kaldık afyon da iyi bir merkez Fatih övünç duymuşsundur belki hastaneden yana için rahat şükür ama emriyonun 4 günde yavaş olup 5gune gelmesi kafamı karıştırdıAnladım canım çok büyük geçmiş olsun. Aslında kendinden gebe kalabilmen güzel sadece yumurtanın kalitesinin iyi olması kalmış. Bazen genetikle alakası olmuyomuş yani sorun senin genetiğinde değil embriyonun döllenme aşamasındaki sıkıntıdan kaynaklı bunun sorunu çözülmeli. En başta yumurta kaliteni yükseltecek iyi birşey bulmak sanki daha iyi. Bir de eskisehirin bu konuda zayıf olduğunu duymuştum arkadaşımdan afyonu bilmiyorum ama eğer imkanın varsa daha geniş kapsamlı tedavili yere görünmeni de tavsiye ederim. Allah en güzelini bilir eğer nasip olacaksa yumurtanın durumuna da bakmaz bakarsın oluverir :) inşallah güzel haberler alırsın.
Yok canım duymadım afyonla bi bağlantım olmadı hiç o yüzden hastanelerini ve tedavilerini hiç bilmiyorum. Başta bu işte güven gelio doktora güvenebiliosan zatn bu çok iyi bişey yavaş olup hala gelişmeside güzel bence. Transferi ne zaman olucaktn ?Ah inşallah canım benim aslında aklımdaki yer Ankara bahçeciydi ama bizim çok zorlayacaktı maddi anlamda ücretsiz görüsme için konuşmuştum eğer muayene ederse ücret alınır denildi fiyatı duyunca mecbur vazgeçmek zorunda kaldık afyon da iyi bir merkez Fatih övünç duymuşsundur belki hastaneden yana için rahat şükür ama emriyonun 4 günde yavaş olup 5gune gelmesi kafamı karıştırdı
Transfer günü belli değil donduruldu emriolar yarın adetin 2. Günü kontrolüm var gün belirleyip histereskopi yapılacak ondan sonra transferYok canım duymadım afyonla bi bağlantım olmadı hiç o yüzden hastanelerini ve tedavilerini hiç bilmiyorum. Başta bu işte güven gelio doktora güvenebiliosan zatn bu çok iyi bişey yavaş olup hala gelişmeside güzel bence. Transferi ne zaman olucaktn ?
İnşallah hayırlısıyla denk getirsin Rabbim.Transfer günü belli değil donduruldu emriolar yarın adetin 2. Günü kontrolüm var gün belirleyip histereskopi yapılacak ondan sonra transfer
Amin canım inşallahİnşallah hayırlısıyla denk getirsin Rabbim.
Kızları malesef bugün adetin 2.gunuydu ve kontrol için gitmiştim dondurulan emrioları kullanmak istemediğini biri orta kaliteli biri düşük kaliteli olduğunu söyledi ve tekrar opu işlemi yapalım dedi ve bu ay dinlenme önümüzdeki ilk adet günü tekrar en başa dönücemİnşallah hayırlısıyla denk getirsin Rabbim.
Vardr bunda da bi hayır hiç üzülme.. sizlere yeni duyduğum bişeyi söylicem araştırın öncelikle ne kadar doğru olduğu.Kızları malesef bugün adetin 2.gunuydu ve kontrol için gitmiştim dondurulan emrioları kullanmak istemediğini biri orta kaliteli biri düşük kaliteli olduğunu söyledi ve tekrar opu işlemi yapalım dedi ve bu ay dinlenme önümüzdeki ilk adet günü tekrar en başa dönücem![]()