İki cnmTek embrıyo dımı canım
İki cnm
Pardon bana sormamışsn galibaTek embrıyo dımı canım
Mrb cnmHerkese merhaba. Benim de yarin transfer sonrasi 7. gunum. Dondurulmus 5. gun embriyosuydu. Bu ikinci denememiz. Sabah test yapacagim. İnsallah her sey gonlumuze gore olur.
Bu arada bendeki belirtiler ozellikle son iki gündür müthiş bir bel ve kalca agrisi, goguslerde dokunulamayacak kadar agri, bir de olur olmaz her seye duygulanip ağlıyorum. Ama tabii bunlar kullandığım ilaclardan da olabilir
Ah sorma ya, ben aslinda psikopat gibi dorduncu gunden beri test yapiyorum, hem de cikmayacagini bile bileMrb cnm
Demek ki ben senden 1 gün önce transfer olmuşum bende yarın test yapcm ama doğru olduğunu düşünmüyorım en iyisi 12 gün sonra kan testi yapmak ama biz rahat duramıyoruz işte meraklıyız
Benimde göğüste hassasiyet ve ara sıra sancım oluyor belim de ağrıyor ama ben hamileliğe bağlamıyorum bunları ilaçlardan dolayı böyle çünkü en baştan beri ilaçları kullanınca öyle oldu transferden önce de yani
Bakalım hayırlısı test yapanlar sonucu atar birlikte bakarızinşallah hepimizin pozitif olur
Pardon valla yazacaktımBalla mı o nasıl olacak bal yiyip öyle mi yapayım
Sabah erkenden olmuyor eşim 8 de işe gidiyor öğle saat 2, 3 gibi anca gelir eve ertesi güne kalır bu sefer sabahı beklersem
Öğlende yapabilirsin canım bişey olmazBalla mı o nasıl olacak bal yiyip öyle mi yapayım
Sabah erkenden olmuyor eşim 8 de işe gidiyor öğle saat 2, 3 gibi anca gelir eve ertesi güne kalır bu sefer sabahı beklersem
Aynen..boyle bsey çıktı düzeltemedm..Pardon bana sormamışsn galibamsjlar karıştı
İnşallah emeklerimiz boşa gitmez kabızlık bende de oldu progestan kullanıyor musunuz o yapıyormuş özellikle uyardılar lifli gıdalar tüketin diyeMrb cnm
Bende bşşy hissetmiyorum valla hep olmamış diyorum ama bakalım nasip
Benimde karnımda şişlik ve kabızlık problemim de var bakunis ilaç almadan lavaboya gidemiyorum 3 günde bir alıyorum öyle gidiyorum lavaboya
Ah sorma ya, ben aslinda psikopat gibi dorduncu gunden beri test yapiyorum, hem de cikmayacagini bile bile
Yarin sabahi iple çekiyorum.
İnsallah guzel sonuclar aliriz
Pardon valla yazacaktım
Hayır canm moralini bozma 12. Güne kadar bekle kan testi yap onlara güven olmaz onlar yanıltıcıKızlar sabah normal kaset test yaptim. Negatif
Bugun yedinci gun. Sizce yavas yavas moral bozmali miyim?
Evet progestan kullanıyorum günde 3 defaİnşallah emeklerimiz boşa gitmez kabızlık bende de oldu progestan kullanıyor musunuz o yapıyormuş özellikle uyardılar lifli gıdalar tüketin diye
Hayır canm moralini bozma 12. Güne kadar bekle kan testi yap onlara güven olmaz onlar yanıltıcı
Hayır yapmadım yarın yapcm aslına yapıp da moralimi bozmak istemiyorum onlar bazen yanıltıyor belki yanlış çıkar bilemiyorum kararsızım son 4 günümSag ol ya insallah. Sen test yaptin mi bugun?
Canim gittim kan aldilar test sonucum transfer 10. Gunu bugun 74.28 ciktiHayırlı olsun doktora gidin hemen artık
Bol bol kuru sogan tuketin canim bak hic sorununuz olmuyor. Kesinlimle baska seye gerek kalmiyor.İnşallah emeklerimiz boşa gitmez kabızlık bende de oldu progestan kullanıyor musunuz o yapıyormuş özellikle uyardılar lifli gıdalar tüketin diye
Produktorun erken gebelik testini almisti esim. Onlar cok hassas. Sende ondan alip 9. Gun yapabilirsin bence. Benim 9. Gundu cikmisti. Varsa zaten kesin cikar hafif ciksa da hamilesin insaallah. Produktorun yanilma payi 100 de 1 bile degil. Allah in izniyle.Hayır yapmadım yarın yapcm aslına yapıp da moralimi bozmak istemiyorum onlar bazen yanıltıyor belki yanlış çıkar bilemiyorum kararsızım son 4 günüm
Erken gebelik testi almazsan cikmaz ki. O testler hassas degik anca 1 ayi gecicek oyle cikiyor. Ama bizim durumlarimiz hassas.Kızlar sabah normal kaset test yaptim. Negatif
Bugun yedinci gun. Sizce yavas yavas moral bozmali miyim?
Ay çok iui 12. Gün tekrar ver iki katı ise inşallah güzelce ilerlerCanim gittim kan aldilar test sonucum transfer 10. Gunu bugun 74.28 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?