Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba. Benim de yarin transfer sonrasi 7. gunum. Dondurulmus 5. gun embriyosuydu. Bu ikinci denememiz. Sabah test yapacagim. İnsallah her sey gonlumuze gore olur.

Bu arada bendeki belirtiler ozellikle son iki gündür müthiş bir bel ve kalca agrisi, goguslerde dokunulamayacak kadar agri, bir de olur olmaz her seye duygulanip ağlıyorum. Ama tabii bunlar kullandığım ilaclardan da olabilir

Mrb cnm
Demek ki ben senden 1 gün önce transfer olmuşum bende yarın test yapcm ama doğru olduğunu düşünmüyorım en iyisi 12 gün sonra kan testi yapmak ama biz rahat duramıyoruz işte meraklıyız
Benimde göğüste hassasiyet ve ara sıra sancım oluyor belim de ağrıyor ama ben hamileliğe bağlamıyorum bunları ilaçlardan dolayı böyle çünkü en baştan beri ilaçları kullanınca öyle oldu transferden önce de yani
Bakalım hayırlısı test yapanlar sonucu atar birlikte bakarız inşallah hepimizin pozitif olur

Ah sorma ya, ben aslinda psikopat gibi dorduncu gunden beri test yapiyorum, hem de cikmayacagini bile bile
Yarin sabahi iple çekiyorum.
İnsallah guzel sonuclar aliriz

Balla mı o nasıl olacak bal yiyip öyle mi yapayım
Sabah erkenden olmuyor eşim 8 de işe gidiyor öğle saat 2, 3 gibi anca gelir eve ertesi güne kalır bu sefer sabahı beklersem
Öğlende yapabilirsin canım bişey olmaz

İnşallah emeklerimiz boşa gitmez kabızlık bende de oldu progestan kullanıyor musunuz o yapıyormuş özellikle uyardılar lifli gıdalar tüketin diye

Kızlar sabah normal kaset test yaptim. Negatif
Bugun yedinci gun. Sizce yavas yavas moral bozmali miyim?

İnşallah emeklerimiz boşa gitmez kabızlık bende de oldu progestan kullanıyor musunuz o yapıyormuş özellikle uyardılar lifli gıdalar tüketin diye
Evet progestan kullanıyorum günde 3 defa
Nede kullansam geçmiyor yemek de yemem lazım embriyo için protein falan
3 günde bir ilaç alıp gidiyorum bakalım nereye kadar

Bol bol kuru sogan tuketin canim bak hic sorununuz olmuyor. Kesinlimle baska seye gerek kalmiyor.

Hayır yapmadım yarın yapcm aslına yapıp da moralimi bozmak istemiyorum onlar bazen yanıltıyor belki yanlış çıkar bilemiyorum kararsızım son 4 günüm
Produktorun erken gebelik testini almisti esim. Onlar cok hassas. Sende ondan alip 9. Gun yapabilirsin bence. Benim 9. Gundu cikmisti. Varsa zaten kesin cikar hafif ciksa da hamilesin insaallah. Produktorun yanilma payi 100 de 1 bile degil. Allah in izniyle.

Kızlar sabah normal kaset test yaptim. Negatif
Bugun yedinci gun. Sizce yavas yavas moral bozmali miyim?
Erken gebelik testi almazsan cikmaz ki. O testler hassas degik anca 1 ayi gecicek oyle cikiyor. Ama bizim durumlarimiz hassas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…