Ayy hergün iki tane bide benim 4 günde bir zor dayanıyorum şimdi sizin çok daha kötü olmuşturYapacagım mutlaka kuzum hatta sımdı kolonya uyguladım sıcak havluda yapacagım benım iğnem her gun ıkı ampul bide.. vallahi canıma okudu sımdıden daha on gunum var
Benim de üçüncü gün. Hiç birşey hisetmiyorumAnladım canım yok transferin ilk günleri oldumu benim 3.gunu hissetmem gerekiomu bişe onu anlamya calisiorum
Evet ama kendime yapiorum sanki bı belirti olmasi gerek die iki gündür kendimi üzdüm sizinde 21 nde ozaman 1 Kasım dedi doktorum tek embriyo mu hayırlı olsunBenim de üçüncü gün. Hiç birşey hisetmiyorumGaliba çok erken.
Benım dundu transfer 2 diye sayıyoruz galıba 2.gunu oluyorZamanla geçiyor dedi hemşire ben alıştım artık öyle takılmıyorum dayanilmicak gibi ağrı yok . Sizin transferin kaçıncı günü
Bana da ılk üç gun dınlen denıldı evde uzanarak gecırıyorum ama arada yürüyorum iğnenin dağılması için.. çok merak edıyorum nasıl şu an yerinde mi yer buldu mu vsEvet inşallah bizimledirler nasi geçiriyorsunuz zamanı bana doktorum pazartesi ye kadr yatmami soledi 21 nde oldum bakalım evde dolasiorum biraz
İnşaAllah alırız canım tek embriyo mu senın kacıncı gun kacıncı denemeAyy hergün iki tane bide benim 4 günde bir zor dayanıyorum şimdi sizin çok daha kötü olmuşturinşallah emeğimizin karşılığını alırız
Evet bı sinyal verse anlicaz aslında iyi yerleştiğini felanBana da ılk üç gun dınlen denıldı evde uzanarak gecırıyorum ama arada yürüyorum iğnenin dağılması için.. çok merak edıyorum nasıl şu an yerinde mi yer buldu mu vs
Bende dün oldum aynıyizBenım dundu transfer 2 diye sayıyoruz galıba 2.gunu oluyor
İki embriyo birinci kalite dedilerİnşaAllah alırız canım tek embriyo mu senın kacıncı gun kacıncı deneme
Onuda duydum oda kötüymüş ya Allahım sıfa versın hepımıze bunlarda gececek inşEvet bı sinyal verse anlicaz aslında iyi yerleştiğini felanbenim de oskapar iğne çok fena yakıo zor girio
İnsallh canımOnuda duydum oda kötüymüş ya Allahım sıfa versın hepımıze bunlarda gececek inş
Aynen 21 de tek embriyo transferi yapıldı.Bana da ikisinde dediler ama o kadar sabredebileceğimi sanmıyorumEvet ama kendime yapiorum sanki bı belirti olmasi gerek die iki gündür kendimi üzdüm sizinde 21 nde ozaman 1 Kasım dedi doktorum tek embriyo mu hayırlı olsun
Evet canım tek aynen hayırlısi belirti olursa haber ver canim kendini dinlemek de iyi deilmis ama işte arioruz istemsizceAynen 21 de tek embriyo transferi yapıldı.Bana da ikisinde dediler ama o kadar sabredebileceğimi sanmıyorumSizin de tek embriyo mu? Hakkımız da hayırlısı.
Test yapacakmısınİki embriyo birinci kalite dediler
İkinci denemem birincisinde transfer olmadan iptal olmuştu 3. Gün gelişimi durmuştu embriyonun bu ikincisi bugün 7. Günüm
8 diyelim zaten akşam oldu yarın 8
Hadi hayırlısı bakalımBende dün oldum aynıyiz
Tek embrıyo dımı canımTest yapacakmısın
Hadi hayırlısı bakalım
Balla yap bence ne olacak hayırlısı ne ise o olur sabah erkenden yap at banada mutlakada Aaaa öyle mi benim yarın 8 oluyor yarın yapsam mı bende acaba ama çıkmazsa üzülürüm korkuyorum, test gününe kadar test yapmayın diyorlar
Hayırlı olsun doktora gidin hemen artıkCikti cikti... ama niyeyse inanamiyorum
Balla mı o nasıl olacak bal yiyip öyle mi yapayımBalla yap bence ne olacak hayırlısı ne ise o olur sabah erkenden yap at banada mutlaka
Mrb cnmHerkese merhaba. Bende 4 gün önce transfer oldum insallah hepimiz hayırlı sonuclar alırızsadece kasikta şişkinlik hissediyorum tuvalet ihtiyacım olunca sonra geçiyor normal mi acaba duygusal olarak da bisey hissedemiyorum acaba tutmamış mıdır diye bunalıma giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?