Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapacagım mutlaka kuzum hatta sımdı kolonya uyguladım sıcak havluda yapacagım benım iğnem her gun ıkı ampul bide.. vallahi canıma okudu sımdıden daha on gunum var
Ayy hergün iki tane bide benim 4 günde bir zor dayanıyorum şimdi sizin çok daha kötü olmuştur inşallah emeğimizin karşılığını alırız

Benim de üçüncü gün. Hiç birşey hisetmiyorum Galiba çok erken.
Evet ama kendime yapiorum sanki bı belirti olmasi gerek die iki gündür kendimi üzdüm sizinde 21 nde ozaman 1 Kasım dedi doktorum tek embriyo mu hayırlı olsun

Evet inşallah bizimledirler nasi geçiriyorsunuz zamanı bana doktorum pazartesi ye kadr yatmami soledi 21 nde oldum bakalım evde dolasiorum biraz
Bana da ılk üç gun dınlen denıldı evde uzanarak gecırıyorum ama arada yürüyorum iğnenin dağılması için.. çok merak edıyorum nasıl şu an yerinde mi yer buldu mu vs

Ayy hergün iki tane bide benim 4 günde bir zor dayanıyorum şimdi sizin çok daha kötü olmuştur inşallah emeğimizin karşılığını alırız
İnşaAllah alırız canım tek embriyo mu senın kacıncı gun kacıncı deneme

Bana da ılk üç gun dınlen denıldı evde uzanarak gecırıyorum ama arada yürüyorum iğnenin dağılması için.. çok merak edıyorum nasıl şu an yerinde mi yer buldu mu vs
Evet bı sinyal verse anlicaz aslında iyi yerleştiğini felan benim de oskapar iğne çok fena yakıo zor girio

İnşaAllah alırız canım tek embriyo mu senın kacıncı gun kacıncı deneme
İki embriyo birinci kalite dediler
İkinci denemem birincisinde transfer olmadan iptal olmuştu 3. Gün gelişimi durmuştu embriyonun bu ikincisi bugün 7. Günüm
8 diyelim zaten akşam oldu yarın 8

Evet ama kendime yapiorum sanki bı belirti olmasi gerek die iki gündür kendimi üzdüm sizinde 21 nde ozaman 1 Kasım dedi doktorum tek embriyo mu hayırlı olsun
Aynen 21 de tek embriyo transferi yapıldı.Bana da ikisinde dediler ama o kadar sabredebileceğimi sanmıyorum Sizin de tek embriyo mu? Hakkımız da hayırlısı.

Aynen 21 de tek embriyo transferi yapıldı.Bana da ikisinde dediler ama o kadar sabredebileceğimi sanmıyorum Sizin de tek embriyo mu? Hakkımız da hayırlısı.
Evet canım tek aynen hayırlısi belirti olursa haber ver canim kendini dinlemek de iyi deilmis ama işte arioruz istemsizce

da Aaaa öyle mi benim yarın 8 oluyor yarın yapsam mı bende acaba ama çıkmazsa üzülürüm korkuyorum, test gününe kadar test yapmayın diyorlar
Balla yap bence ne olacak hayırlısı ne ise o olur sabah erkenden yap at banada mutlaka

Herkese merhaba. Bende 4 gün önce transfer oldum insallah hepimiz hayırlı sonuclar alırız sadece kasikta şişkinlik hissediyorum tuvalet ihtiyacım olunca sonra geçiyor normal mi acaba duygusal olarak da bisey hissedemiyorum acaba tutmamış mıdır diye bunalıma giriyorum

Mrb cnm
Bende bşşy hissetmiyorum valla hep olmamış diyorum ama bakalım nasip
Benimde karnımda şişlik ve kabızlık problemim de var bakunis ilaç almadan lavaboya gidemiyorum 3 günde bir alıyorum öyle gidiyorum lavaboya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…